Привет, отдавна не съм се включвала...
При нас новото е че спрях единствената каша, която давах, защото нещо много я мъчи. По рано се бях оплакала от това че плаче и много се напъва да пръцка
, давам инфакол само през деня. Откакто спрях овесената каша забелязвам подобрение. ВЪпреки това обаче вчера реших да дам за закуска готово пюре от ябълка и овес, като количеството на овеса е 1с.л. на 120мл пюре. - ами грешка
, пак едно напъване и рев тази сутрин...
И да ви кажа за вечеря вече, освен кърмата, давам и 100мл зеленчуково пюре, просто защото незнам какво друго да давам
Казаха ми че вечер плодове не се давали и затова зеленчуци
Всичко си изяжда детето
Вие само каши ли давате за вечеря?
А за глутена намерих решение - вечер, като седнем да вечеряме на нея давам коричка хляб - все някоя и друга троха гълта и така ще е още няколко дни докато стане месец от въвеждането на глутена.
А за това кое колко и кога започнах да следвам инстнкта си и детето си, в рамките на разумното разбира се... и гледам да не се втелясвам толкова
Боби, ти ли писа че си дала кис.мляко? Аз пък от невежество давах прясно, в смисъл на прах де - беше в кашата. Незнам защо се заблудих че като пише че е на прах е АМ
А относно това което пише на бурканчетата и кутиите според ме е и интерес да ги продават
. И на каши и пюрета с мляко (не АМ) съм виждала да пише от 4месец
Истината е да се чете, ама малко късно го разбрах
Дидон, не си избързала, мила, споко! Хич не се притеснявай от този глутен, мноооого малко хора имат алергия. Аз на Соф ѝ дадох 5 дни преди да навърши 6месеца и то защото нищо друго не харесваше , а тази каша я хареса