0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на plamak
« Отговор #80 -: Март 17, 2011, 10:47:36 am »
malenagalenaами когато е без почивка повече  :sperm2: стават по бавнички и за това не знам до колко  вероятно.
Женя знам че е рано и трябва да се изчака повишението , но аз имам предвид, че явно днес ми е денят в който ми спада ,а не вчера или друг ден.Ама каквото е такова ,Божа работа както се казва, ако не стане, другия месец продължаваме с надеждите и дано се потрудим по добре. :)Може би и тогава седмицата която ще прекараме в почивка и гости, самото разнообразие ще ми се отрази добре.А да ви питам колко дена преди това почвате да правите тестове за О.,защото ние може би ще пътуваме втората седмица на април и да знам дали е нужно да си ги взимам там?Дано все пак не ми се наложи де :crossfingers:
*
« Отговор #81 -: Март 17, 2011, 17:39:23 pm »
Аз доколкото знам от продължителността на МЦ изваждаш 14 дни(средно толкова е ЛФ) и тогава би трябвало да е овулацията. Това обаче е строго индивудуално и може да варира. Имаше някъде една табличка в зависимост от дължината на МЦ на кой ден от него трябва да се почне с тестовете. Ако някое от момичета се сеща къде беше. Имам смътен спомен че при 28 дневен МЦ се почва на 11-я ден, при 29 - на 12 ден и т.н.
"malenagalenaами когато е без почивка повече   стават по бавнички и за това не знам до колко  вероятно." - за това не знам - аз лично моя го бях напънала всеки ден около предполагаемата овулация, която варираше, та по едно време му беше писнало ама........ ко да прави :wink: Сега пък е на почти сух режим, че малко си ме е шубе за тоя секс - та нема угодия  :D

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #82 -: Март 17, 2011, 17:50:41 pm »
http://www.oview.info/what_to_do_before_test,bg
Пускам ти линк с табличката да разгледаш. Иванитка правилно ти е цитирала на кой ден се започва тестването. То наистина е индивидуално. При моят 28-дневен цикъл О. би трябвало на теория да е около 14-и ден и да започна тестването от 11-и. В действителност обаче при мен О. е на 12-и ден и още със започването на тестовете на 11-и ден виждам положителен :wink:. Успех!
*
« Отговор #83 -: Март 17, 2011, 17:54:21 pm »
Иве и аз не зная , може би е индивидуално , но поне аз съм чувала и чела че примерно 3 дни преди О се почва всеки ден, а те моите сърчица станаха 5-6 вече :oops:То по това може да ти стане ясно че и аз като теб май не давам да отдъхва много много в този период.
Гери мерси за линка, дано успея така да се ориентирам по добре.А стискайте палци все пак да не ми се наложи.
« Отговор #84 -: Март 17, 2011, 18:16:26 pm »
На кутийката на ову тестчетата я има тази таблица-от кой ден да започне тестването.Знам,че се правят от (-)до (-),но тестовете просто я таймират.Затова и започнах да ги комбинирам с меренето на БТ.На мен ми помогнаха миналия месец да се ориентирам,че с графиките хич ме няма :oops:
« Последна редакция: Март 17, 2011, 18:17:58 pm от malenagalena »
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

Вярвайте в Бог!Там,където свършват човешките сили,идва място за чудото!
*
« Отговор #85 -: Март 20, 2011, 13:00:23 pm »
Този месец ми е толкова шантава графиката, по няколко дена заковава на една и съща Т, страна графика ми се вижда.
« Отговор #86 -: Март 20, 2011, 14:30:58 pm »
Според мен ако температурата ти се повиши в следващите няколко дни тогава О. е била късна, на 20 ден. Аз не мисля, че сърчицата всеки ден намаляват качеството, напротив, де да можехме и ние така  :P дано да се покачи температурата сега и да сте натрупали материалчето  :wink:
*
« Отговор #87 -: Март 21, 2011, 01:07:19 am »
Момичета аз все забравям да ви питам  , тия дни разбрах че тази година трябва да ме имунизират за коклюш и магарешка кашлица , та въпроса ми е трябва ли да спрем с бебеправенто ,ако ми направят имунизация и колко време?
Tonita80 благодаря че ме наглеждаш мила , много ми помага подкрепата в такива моменти и дай Боже да се покачи температурата ми .Като гледам твоята графика добре върви , дано този месец да е вашият и да има положителен тест накрая.
*
« Отговор #88 -: Март 23, 2011, 13:52:04 pm »
Пламъче графиката е добра и даже си върви нормално....Стискам палци....Във връзка с имунизациите трябва да спреш около 3 седмици след нея с бебо...И преди да я направиш задължително се увери че не си бременна...
*
« Отговор #89 -: Март 23, 2011, 14:23:59 pm »
Ами тъй като не вярвам този месец да е станало нещо ,защото според мен поне графиката ми не е бива хич , вчера си направих имунизация.Все пак благодаря за отговора Миме.
*
« Отговор #90 -: Март 23, 2011, 17:11:00 pm »
Ами тъй като не вярвам този месец да е станало нещо ,защото според мен поне графиката ми не е бива хич , вчера си направих имунизация.Все пак благодаря за отговора Миме.
Може и да не е сланало, но според мен трябваше да изчакаш поне до М - за всеки случай,нищо не се знае

*
« Отговор #91 -: Март 23, 2011, 19:51:35 pm »
Аз на такъв риск не бих се подложила...Да правиш имунизации без консултация и без да изчакаш М. си е чиста лудост поне според мене...Извиниме за директноста,но... :sorry:
*
« Отговор #92 -: Март 23, 2011, 21:53:25 pm »
Да може и да сте прави , но БТ изобщо не се покачва , така че не виждам как може да има нещо изобщо.Миме няма нужда да се извиняваш ,всеки има право да си каже мнението.
*
« Отговор #93 -: Март 23, 2011, 22:38:21 pm »
Така е Пламъче,но аз си се извинявам винаги,когато съм по грубичка,но и винаги съм такава,когато мисля доброто на някой...Това можеби е моят начин да кажа "Пука ми за тебе,не си ми безразлична/ен" yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*
« Отговор #94 -: Март 24, 2011, 22:37:35 pm »
ще се покачи мила,не се притесняваи  :goodluck: :crossfingers: :bfp: :bighug:
*
« Отговор #95 -: Март 24, 2011, 22:42:53 pm »
Благодаря че ме нагледаждате момичета , това че не ме забравяте и подкрепяте значи много за мен. :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #96 -: Март 24, 2011, 23:10:37 pm »
И аз съм тука Пламъче...Всичко ще се оправи миличка,и Т. ще се покачи спокойно муцунка....
*
« Отговор #97 -: Март 25, 2011, 06:46:07 am »
Пламъче, графиката дотук не показва да е имало Овулация. Възможно е да е ановулаторен цикъла. Случва се на годината веднъж и е нормално..
Все пак не отписвай месеца още, може и да имаш късно Ову.  yahoo_33

*
« Отговор #98 -: Март 25, 2011, 07:53:05 am »
Момичета възможно ли е това покачване да е от имунизацията въпреки че деня след като ми я биха беше 36,9 , а вчера не съм мерила за да съпоставя?Направо като видях днес Т останах  8O,даже реших в първият момент че нещо не виждам както трябва.Не зная дали би оказала това влияние тази имунизация , като се има на предвид че е правена вторник.
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
« Отговор #99 -: Март 25, 2011, 08:43:58 am »
plamak, провери си и телесната температура, може да си настинала леко... Но може и имунзацията да оказва влияние. А може и да имаш много късна овулация и едва сега да се покачва БТ...
И накрая - може да си има и хубава причина за покачването!  :goodluck: :bfp: