0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на plamak
« Отговор #60 -: Февруари 26, 2011, 22:57:25 pm »
:a_rabbit_01: Как няма да те мислиме миличка...За мене поне всяко успяло момиче тук е надеждата,че и останалите ще успееме...Стискам палци да има бебо и да ни се похвалиш утре с 2-те чертички миличка.....Целувки... :bighug:
« Последна редакция: Февруари 26, 2011, 23:00:36 pm от Мария Мървакова »
*
« Отговор #61 -: Февруари 27, 2011, 09:33:17 am »
Аз наминавам да ви информирам с последните новини по моето чакане.Днес сутринта в 6,40ч направих вторият тест Престо , какво да ви кажа той излезе още по дефектен osi_12, появи се пак една черта в средата на никъде , а дори не ми излезе контролната лента , а аз чакам да ми се появи тест лента. osi_13.След този ми опит с Престо на дали ще повторя повече от тях , по късно ще взема от най обикновените лентички , те може да излязат по свястни поне.Все още не ми е дошло и има още малко надеждичка.Може да не съм обяснила много добре но не съм се понаспала като хората и може да не вързвам добре изречението  :oops:.
Направих и друг тест , отрицателен е , така че предполагам че просто ми закъснява.На дали е рано да покаже , ще видим аз си чакам вече да ми дойде , дано поне да стане скоро, защото не си обяснявам закъснение изведнъж.
« Последна редакция: Февруари 27, 2011, 10:48:55 am от plamak »
*
« Отговор #62 -: Февруари 27, 2011, 13:10:37 pm »
Хайде момичета разминахме се този месец , така че нов месец ,нов късмет , стискайте палци за него и аз стискам за всички вас, дано чудото на всички ни стане скоро.
*
« Отговор #63 -: Февруари 27, 2011, 14:28:11 pm »
Съжалявам Пламъче,така се надявах с тебе и аз...Но ще дойде и вашето слънце сигурна съм в това... :bori_020:
*
« Отговор #64 -: Февруари 27, 2011, 15:43:37 pm »
Ей, Пламъче, в теб ми беше надеждата. Такава хубава графика имаше. Но не униваЙ - НОВ месец, нов късмет :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #65 -: Февруари 27, 2011, 16:41:56 pm »
Нищо Пламъче, с нови сили в новия месец !!! Пък дано е късметлийски  :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*
« Отговор #66 -: Февруари 27, 2011, 17:57:11 pm »
Нищо Пламъче, с нови сили в новия месец !!! Пък дано е късметлийски  :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

И аз така си викам , все пак опитваме от 4м само , дано 5м да ни е на късмет. :)
« Отговор #67 -: Февруари 27, 2011, 20:53:36 pm »
И аз ти пожелавам вече това да е твоя месец и повече да не коментираме графиката ти
 :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #68 -: Февруари 28, 2011, 00:07:34 am »
И аз ти пожелавам вече това да е твоя месец и повече да не коментираме графиката ти
 :bighug: :bighug: :bighug:
Присъединявам се към тебе и аз...
*
« Отговор #69 -: Март 06, 2011, 19:16:37 pm »
Здравейте момичета аз известно време не съм се вясвала с въпроси , но ме интересува колко долу горе трябва да е БТ през първата фаза ,защото за миналия месец мнението за моята беше, че е по висока, за това ви питам?
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #70 -: Март 06, 2011, 20:31:13 pm »
На теория през първата фаза Т. достига до около 36.80. Добре ти върви графиката, не се притеснявай! Пък и не е толкова важно колко е Т. през първата фаза, а дали има хубава двуфазност (т.е.достатъчна разлика между двете фази). Успех :wink:!
*
« Отговор #71 -: Март 06, 2011, 21:55:16 pm »
Благодаря gergana :-) и аз в началото мислех че е важно разликата ,но като ми казаха няколко пъти че ми е доста висока първата фаза и помислих че има някакви норми и за това .Благодаря за бързият отговор.
*
« Отговор #72 -: Март 10, 2011, 11:15:10 am »
Момичета БТ влияе ли се при по силно притеснение ,защото точно когато се случи че се притесних доста за състоянието на майка ми и ходихме по доктори насам натам, малко ми се вдигна?Чудих се дали се дължи на това.
« Отговор #73 -: Март 10, 2011, 11:40:44 am »
Аз си мисля, че БТ не се влияе от емоционалния стрес, по-скоро при неспокоен сън и ставане през нощта (а ти имаш едно такова до тоалетна) - това влияе. Сега гледах графиката на Льони (поне там където има температури  :P ) - нейната БТ също е сравнително висока през първата фаза, но пък резултата е ясен  :wink: Може би ти просто си по-топла ?!
*
« Отговор #74 -: Март 10, 2011, 11:44:23 am »
Мерси за бързият отговор Tonita80 може би е само съвпадение и за това.Ами аз не спях особено добре от всичките притеснения последните дни ,може би и за това.Зачудих се защото преди това си беше 36,5  и изведнъж се покачи и реших да си разясня нещата ,защото не съм много компетентна по това кое влияе и кое не на БТ.
*
« Отговор #75 -: Март 10, 2011, 14:18:24 pm »
 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
« Последна редакция: Март 10, 2011, 14:20:02 pm от Мария Мървакова »
« Отговор #76 -: Март 10, 2011, 20:23:00 pm »
Пламъче,мисля,че се тревожиш за дреболийки.Не се вглеждай толкова мн в детайлите.Това са неща които само те затормозяват .Запази емоциите и енергията за втората половина на графиката ;) това е моя съвет... Relax
 :bighug:  Моето мнение е абсолютно същото като на Tonita80 
*
« Отговор #77 -: Март 17, 2011, 07:49:13 am »
Здравейте момичета , аз не съм се явявала известно време, но то покрай малко грижи които имах , не ми оставаше много време,а и нямаше какво да се обсъжда по моята тема ,защото беше раничко.Мислех че този месец ще успея да определя по точно кога е О , но пак я оплетох.Явно е днес , а по календара на зачатие трябваше да е вчера , но тъй като предния месец е по къс и съм имала случаи в които въпреки това си ми идва на същата дата примерно и почнахме със сърчицата след като имах промяна в ЦС , но явно няма да стане нищо и този месец,защото са много често наредени сърчицата . osi_8.Другият месец смятам да взема тестове , че този финансово нямаше как да си го позволя.Според вас достатъчно ли е дълга ЛФ в такъв случай, защото миналия месец беше по дълга?
« Отговор #78 -: Март 17, 2011, 08:45:36 am »
Здравей Пламъче!Аз също не мога да определя кога е О (не ги разбирам тея графики :oops:) ама защо така,''нищо няма да е станало,защото сърцата са много на често'',Не е ли обратното-колкото повече-толкова по-добре? А за ЛФ,тя нали винаги е една и съща...колкото е била миналия месец,толкова ще е и сега.Да се надяваме,че наредените сърца ще си свършат работата :P Късмет!!!
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

Вярвайте в Бог!Там,където свършват човешките сили,идва място за чудото!
*
« Отговор #79 -: Март 17, 2011, 09:44:34 am »
Пламъче, засега няма О., но можеби вчера или днес ще е , ще трябва да изчакаме да видим повишението на БТ, защото неможем да предскажем кога ще е О., а да помогнем след като е минала. Стискам палци да ги уловите яйцата  :wink: