Мише, съжалявам да чуя, че сте болни!
За термометрите - когато се роди Мона, едни приятели ни подариха за ухо на Браун. Наистина е скъп, но за мен това е от скъпите покупки, заслужаващи си парите. Точен е, удобно и бързо мери - за секунди. Има си малко чалъми на правилно поставяне, но се усвояват.
А аз за приятели купих на Омрон - 79лв (на Браун е 120лв, в чуждите сайтове е по-евтин). Този на Омрон ми изглежда дори по-удобен за употреба от нашия, мн компактен, ако някой даде отзиви за точността му - значи също е добър вариант на по - ниска цена (самите му накрайници също са по-евтини от тези на Браун)
Пожелавам ти бързо да се оправят дечицата, да купите хубав термометър и малко да се ползва!
Раши, прави ми впечатление, че май почти няма бебе от раз да засмуче бибка, т.е. и там има някакъв елемент на приучаване. С първото дете не настоявах - един вреден навик по-малко уж, но по-късно засмука пръста и трудно, много трудно се отказахме, в резултат имаме 4 предни зъбчета накривени. Затова сега с второто много настоявах за биберона, отначало го отхвърляше и му се чудеше, но за около седмица го прие. Сега е на година и биберон смуче само преди заспиване, но и аз предимно само по такъв повод съм го предлагала. Еми има вариант да го откажем трудно, ама все ще го откажем, с палеца е много по зор, няма как да го махнеш. Разбира се, ако не смуче биберон, това не означава, че ще си засмуче пръста, ама при мен страх лозе пази.