0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ЗДРАВЕЙТЕ, И АЗ РАЗБРАХ ЧЕ, СЛЕД 10 000 НОМЕР ТАЯ ГОДИНА НЯМА ДА ИМА ПАРИ И ЩЕ СЕ ПРЕХВЪРЛЯТ НОМЕРАТА ЗА 2012.НАИСТИНА ИЗБОРИ ИДВАТ.
има отпуснати средства за 3000 двойки, това ще рече до 10 100 номер, ако не броим забременелите, които при обаждане вече нямат нужда от заповедта.
Аз тепърва ще подавам документи, с отстранени тръби съм вследстие на извънматочни бременности. Днес си взех резултата от фсх - 11.78, при реф.ст. 2.5-10.2 :(
Мога ли да кандидатствам с този резултат? Знам, че трябва да е до 12.5, но тук реф.стойността е по-ниска.
« Последна редакция: Април 29, 2011, 21:13:45 pm от sandrella »
*
можеш :)

успех!
Здрасти Стеф, подготвих си комплекта с документи, във вторник мисля да пътувам за София и да си ги подам.

Имам следните въпроси:
1. Заявлението за финансово и организационно подпомагане за извършване на АР със средства на ФАР е попълнено и подписано от  мен /т.е. заявителка се явява жената/. Имам 2 посочени адреса - постоянен /по лична карта/ и адрес за кореспонденция /където живея в действителност/. Ако се наложи да се свържат с мен, писмо ли ще ми изпратят или ще се свържат с мен на посочените телефони? Изпращат ли някакви документи, съобщения, уведомления и т.п. по пощата или винаги контакта е по телефона?

2. Партньора търсят ли го по някакъв повод? Аз не съм посочила негов телефон. Ние не сме женени и по лични карти сме с различни постоянни адреси. Това има ли някакво значение? На него ще му изпращат ли по пощата уведомления?

3. До колко часа се приемат документи във фонда? Някой беше споменал, че приемат само до обед.

Предварително благодаря за отговора.
ЗДРАВЕЙТЕ, И АЗ РАЗБРАХ ЧЕ, СЛЕД 10 000 НОМЕР ТАЯ ГОДИНА НЯМА ДА ИМА ПАРИ И ЩЕ СЕ ПРЕХВЪРЛЯТ НОМЕРАТА ЗА 2012.

Ако е така, то ние ще има да си чакаме, нашият номер е 12 ---/ и нещо не помня точно/
Здравейте, интересува ме дали мога да упълномощя някой да задвижи документите ми за втори опит за Фонда, ако не дай боже първия се окаже неуспешен? Въпросът ми е продиктуван от факта, че заминавам за чужбина и няма да имам тази възможност. Дори се притеснявам дали ще успея да си дочакам първия опит. :(
Може. Правиш пълномощно да те представлява пред Фонда и пред клиниката. Няма никакъв проблем. При мен положението беше същото. Ако мъжът ти остава в БГ може и той да предвижва документите и без пълномощно.
Успех
Заминаваме двамата с мъжа ми, тоест ще е или майка ми или друг роднина. Предполагам трябва да е роднина или няма значение? Много благодаря за отговора!
Аз упълномощих човек, който не ни е роднина. Не е имало проблеми.
Момичета , извинявайте за спама ,но някъде бях чела ,че на месец се разглеждат около 400 номера
Греша ,или е така ?
*

    ilka

  • *
  • 16
  • iskam bebe
 officespacemomiceta dnes nqmali odobreni pi6ete molqvi
Здравейте,

Според мен напоследък има забавяне, но незнам защо. Много рядко се пише във форума, също така и от самия фонд започнаха да се бавят нещата. :(
номер 8827  отива за заповед на 30.05.Успех на вси4ки 4акащи!!! :wink:
*
Момичета а това видяхте ли го, какво мислете по въпроса?
http://news.ibox.bg/news/id_413498477
*

    фиона

  • ***
  • 299
  • моето чудо се случи
Ами аз го видях и по БТВ го чух,ама нещо не ми е ясно как ще се получи.То хубаво да не си искат допълнително пари от нас / пациентите / и казват,че ако някоя клиника все пак поиска ще спира да работи с фонда.Направо се обърках,замисъла по принцип е добър,но да не стане друго - да се спестяват процедури или клиниките да спрат работа с фонда.............Ох, и толкова много време има докато дойде моя номер / дано не го дочакам,Боже/ и все някакви промени - то човек ще се побърка от притеснение.Не бяха промени в устава,сега пък забраняват доплащането......незнам какво да мисля
Само промени !Дано от тези промени да има повече бебета.
*
Много нелогично е това. И какво - клиниките ще канселират цикли за да не им се прекрати договора с фонда?
*
Много нелогично е това. И какво - клиниките ще канселират цикли за да не им се прекрати договора с фонда?
Ами не знам чакам някой да благоволи да ни осветли по въпроса :( Аз предния път доплатих 1500 лв и то за лекарства  :?