0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

от 3год живеем със моя мъж.от 1год.сме женени и се притеснвам че не мога да забременея.преди две седмици получих болки във кръста и яичниците.всичко ми се хапва.даже и люти чушки.(аз това не го ям).искам вече да имам бебе ама не става.моля помогнете.имам почти всички симптоми без гаденето а днес си направих тест за бременност и няма нищо и много се разочаривах.вече искам бебе(мисля си че това ми е станало фикс идея и за това не става)или май не трябва да мисля за това.ЗАБРАВИХ ДА СПОМЕНА ЧЕ МЪЖА МИ е на 38, а аз съм на 20.това проблем ли е?
« Последна редакция: Май 18, 2010, 02:01:30 am от jani1990 »
*
Re: искам да забременея а си мисля че не мога
« Отговор #1 -: Май 18, 2010, 02:00:59 am »
Защо се притесняваш? От колко време опитвате?

Най-добре се съсредоточи върху следене на цикъла и овулацията си, отколкото търсенето на симптоми. Силното желание да забременееш не пречи.
*

    Pesheck

  • *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: искам да забременея а си мисля че не мога
« Отговор #2 -: Май 18, 2010, 09:20:23 am »
Избери си клиника и лекар от тук http://www.zachatie.org/forum/index.php?board=2.0, или поне кажи от къде си да те насочим. Да разбирам ли, че опитвате от 3 години? Ако е така ви е време да посетите специалист. Само с "не го мисли" и "много искам" не става понякога. Ако ще ви бъде удобно заповядайте на Деня на репродуктивното здраве в Пловдив : http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=977&Itemid=31. Ще имате възможност да чуете за новостите в областта на репродуктивната медицина. Да направите консултация с някой специалист. Тук можеш да видиш списъка със специалисти, които ще присъстват и консултират :http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=42171.0
Каквото и да решите, ти желая успех.