0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Скъпи приятели, за пета поредна година сдружение "Зачатие" организира уникалното по рода си събитие за двойките с репродуктивни проблеми - Ден на репродуктивното здраве. Тази година инициативата ще се проведе в град Пловдив на 12 юни 2010 г. под надслов "Поглед към мъжкия стерилитет". Водещи специалисти в областта на репродуктивното здраве представят свои постижения и провеждат безплатни консултации.

Срещата дава възможност на хората с репродуктивни проблем и да се срещнат в неформална обстановка със специалистите и да получат адекватна информация по медицински, психологически и правни въпроси, да чуят новости.

Събитието ще се проведе в конферентна зала Пловдив на "Новотел Пловдив", пл."Сливница". Новотел “Пловдив” е разположен на северния бряг на река Марица, в близост до Международния панаир, център на града и Стария град.

По традиция след официалната и работна част се организира празнична вечеря, на която в неформална обстановка всички участници в Деня на репродуктивното здраве могат да се срещнат, разговарят и прекарат приятни часове.

Официалната вечеря ще бъде в ресторант "Евридика" - Новотел "Пловдив". Цената на  един куверт е 31 лв. Ако желаете да присъствате, трябва да изпратите заявка за куверт на посочения по-долу мейл или в тази тема.

За участниците и гостите, които желаят да използват резервирани от нас нощувки сме предвидили резервации за стаи в Новотел Пловдив при цени за единична стая 60 лв и за двойна стая 80 лв.

Повече информация относно записване за участие в събитието, консултации, официална вечеря и резервация за нощувки можете да намерите в следните теми:

ДРЗ Пловдив 2010 - записване за безплатни консултации

ДРЗ Пловдив 2010 - записване за нощувки и вечеря

Ден на репродуктивното здраве - Пловдив 12 юни 2010 - основна тема


За актуална информация можете да проверявате и тук.