0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Синдром на Клайнфелтър
« Отговор #40 -: Юни 29, 2006, 13:58:26 pm »
Julito, радвам се, че при вас нещата са наред! Успех нататък!
St, благодаря ти за инфото. Ние все още не сме предприели нищо, защото си имаме ново 20: на  мен ми откриха полип в матката, отделно си имам миомен възел, който прогресино нараства... Иначе в Деня на репродуктивното здраве говорихме с д-р Александров от Варна и най-вероятно ще отидем при него за биопсия, защото е много опитен, пък и целият екип са много добри. Нашият случай е  рядко срещан и не са много специалистите, които биха се наели. Д-р Александров ни обясни, че е по-добре ТЕСЕ да се направи с местна упойка, не си спомням защо... Изобщо док много ни обнадежди, даже каза, че е биопсирал един човек с такъв кариотип, който вече е баща на близначета.  За съжаление нещата се забавят, защото трябва първо да ми направят хистероскопия и след това да подлагат него на биопсия. Идеята е ако открият нещо, веднага да се пристъпи към стимулация.
Наистина е много неприятно, че всеки път се налага да режат мъжа ти... Но ти не се предавай, вярвай, че един ден ще успеете!   :goodluck:
*
Re: Синдром на Клайнфелтър
« Отговор #41 -: Юни 29, 2006, 15:34:40 pm »
Много хубаво Divya, че сте говорили с д-р Александров и че техния екип се ангажира с вашия случай. Пожелавам ти да се оправиш по-скоро и да предприемате процедурата. Дано всички ние успеем и да се радваме скоро на дечицата си!!!
 :babbycarrage: :babbycarrage:
Re: Синдром на Клайнфелтър
« Отговор #42 -: Януари 21, 2012, 13:51:17 pm »
здравейте, тази тема съществува ли още, понеже съм нова тук, надявам се да няма проблем. не знам дали са реални датите на публикациите, аз имам същия проблем и ще помоля някой, ако се е справил нека ми каже...много съм объркана