0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: ЕТ на "снежковци"
« Отговор #820 -: Ноември 11, 2014, 19:26:05 pm »
Момичета,
на мен ми е първи ЗЕТ и за първи път пия Естрофем.Не знам какво да очаквам като усещане от него,като знам че реално няма овулация в този цикъл.От вчера прибавих и утрогестан,не знам как ми се движи прогестерона,но нищо не се променя.Чудя се дали след трансфера ще има някакви усещания близки до трансферите след стимулация.То ми е все тая де,просто ми е любопитно,защото е нещо ново.
Много се моля да се размразят ембриончетата и да има и за трансфер,и за раждане след това  :D
С нетърпение си чакам петъка.
Честито на положителните тестове,успех на чакащите!
Re: ЕТ на "снежковци"
« Отговор #821 -: Ноември 11, 2014, 22:05:17 pm »
ВиЛиЛи, миналият ноември аз бях на пистата с ЗЕТ  и успях. Сега ти предаваю щафетата, с пожелание да стигнеш до финала през лятото.
Re: ЕТ на "снежковци"
« Отговор #822 -: Ноември 12, 2014, 09:42:27 am »
Благодаря за подкрепата, момичета! Не, нямаме други замразени, ако имаше щяхме и с тях да опитаме този месец. Януари стартираме нов стимулиран опит - нова година, нов късмет  :)
ВиЛиЛи, tsvety_t  :crossfingers:
Препятствията са тези ужасни неща, които виждаш, когато не гледаш към целта си


*
Re: ЕТ на "снежковци"
« Отговор #823 -: Ноември 12, 2014, 09:52:21 am »
Вили,Цвети успех момичета! И аз вярвам че ще успеете със ЗЕТ,моята дъщеря също е от замразени ембриончета  :D
Роситка Новата Година ще ти донесе положителен резултат  :wink:

*
Re: ЕТ на "снежковци"
« Отговор #824 -: Ноември 12, 2014, 19:17:46 pm »
ВиЛиЛи, засега от личен опит мога да споделя само преимущества от ЗЕТ - няма подути яйчници, няма болки след пункция, няма бучки в гърдите от стимуланти. При мен всичко мина без никакви усещания и странични ефекти, толкова неестествено. Другото положително е положителния тест за първи път. Отчитам, че именно нормалното състояние на яйчниците и два дни по-късен трансфер спрямо ин-витрото са най-вероятните причини за успеха, защото хем организма е бил спокоен, хем трансфера е бил на датата, която тялото си знае, а не по-рано както се получава при стимулацията. В понеделник се видя, че и трите са се хванали, но много вероятно е двете да са спрели развитие. Имаме засега един развиващ се ембрион и два, за които на следващия преглед ще сме сигурни дали наистина са спрели развитие.
Искрено ти пожелавам успех и си стискаме палци всичко да се развива както ние искаме!
Re: ЕТ на "снежковци"
« Отговор #825 -: Ноември 12, 2014, 19:25:25 pm »
ВиЛиЛи,моят ЗЕТ бе на 01.03. и вече си гушкам резултата  :lol: както ти е написала и Garo много по-леко и спокойно е,отколкото след стимулация ..от сърце ти пожелавам като моя резултат :P
Re: ЕТ на "снежковци"
« Отговор #826 -: Ноември 12, 2014, 19:26:42 pm »
Благодаря ви момичета!
Мисля,че ако има някаква справедливост ред ми е и ми се пада да успеем с този ЗЕТ,защото освен всичко останало 5 дни след трансфера имам рожден ден.
То и аз така си ги изчислих нещата,че да направим трансфера този цикъл и на рожденния си ден да съм бременна до доказване на противното!  :D
Хоуп-че,навремето в основното училище учителя все ме слагаше на щафетата на завоите,че бях нисичка,та имам опит с щафетите  :wink: Поемам я!  :D
Re: ЕТ на "снежковци"
« Отговор #827 -: Ноември 12, 2014, 23:02:46 pm »
То и аз съм нисичка,  та таман предаването ще стане удобно.  :)Иначе сериозно по темата, бих повторила вече написаното от Garo.
Re: ЕТ на "снежковци"
« Отговор #828 -: Ноември 13, 2014, 16:30:17 pm »
Благодаря ви.
Гаро,стискам ти палци да се развиват толкова ,колкото искаш.Аз не бих върнала поръчката и с три,макар че ще е страшно.
Аз още преди да стигна до ЗЕТ,винаги съм вярвала много в успеваемостта му,точно по изложените от вас причини.Освен това самите ембриончета са се доказали,че са бойци.
Утре ще се опитам да си изпрося Прегнил или Овертрил.До сега след трансфер не са ми били,а до колкото знам може само да помогне за имплантацията,не ми е известно да има някакви противопоказания?!?
На вас били ли са ви го,като добавка към поддържащата терапия?
Леко съм наляла гипса дали ще е наред всичко с размразяването,но се старая да владея силата и да не се тревожа за неща ,които не зависят от мен.
*
Re: ЕТ на "снежковци"
« Отговор #829 -: Ноември 13, 2014, 19:32:14 pm »
На мен не са ми поставяли. През цялото време бях на естрофем и 3 дни преди трансфера включиха утрогестана.
*
Re: ЕТ на "снежковци"
« Отговор #830 -: Ноември 14, 2014, 10:15:41 am »
Вилили и аз вярвам много в успеха на ЗЕТ.
Аз Прегнил 5000 имах ,но 5 дни преди трансфера,след трансфера Утрогестан и другите там редовни.

*
Re: ЕТ на "снежковци"
« Отговор #831 -: Ноември 14, 2014, 13:06:23 pm »
На мен ми поставиха Прегнил еднократно, но след положителен тест. Понякога слагат и веднага след трансфера, но не знам по какво преценяват докторите, кога да има и кога не.


Re: ЕТ на "снежковци"
« Отговор #832 -: Ноември 14, 2014, 15:11:33 pm »
Аз имах прегнил в деня на трансфера и след това след 5 дни още един. Когато видяхме положителен тест продължих с прегнила и до сега всяка седмица слагам по един от 5 000 единици.
Re: ЕТ на "снежковци"
« Отговор #833 -: Ноември 16, 2014, 12:04:53 pm »
Ами аз питах за прегнила,но док категорично ми отказа.Каза,че при евентулни проблеми след положителен тест би ми сложила,но за сега не се налагало.Явно в различните клиники имат различна практика.
А иначе ми трансферираха 2 5-дневни ембриончета.Другите 2 остават на студено.
Много е леко и приятно всичко,няма болка ,дискомфорт и лудост от хормоните  :D
На моменти даже забравям,че съм след трансфер.
Тест на 24,11-положителен  :wink:
Вярвам!
*
Re: ЕТ на "снежковци"
« Отговор #834 -: Ноември 17, 2014, 11:44:31 am »
ВиЛиЛи радвам се,че всичко е минало както трябва.Сега и теста ще е така  :wink:.Успех!

Re: ЕТ на "снежковци"
« Отговор #835 -: Ноември 20, 2014, 17:23:10 pm »
Момичета,здравейте!
Да ви питам и вас,че сте много вещи по темата.
От около 2-3 дни ми се поду корема,точно под пъпа,щръкна напред като балон. :?Ходя сравнително редовно до тоалетната,нямала съм стимулация,за да мисля за хиперстимулация,освен цялата торба нормални лекарства за след трансфер нищо друго различно няма.Ходя на работа,не се залежавам този път.
В голяма чуденка съм от какво може да съм се подула така?!?Знам,че може да е хубав симптом,но при стимулиран опит,когато от ЧХГ-то се активизира течността в яйчниците,но когато е зет не знам на какво да го отдам.Заедно с него сякаш се появи и едно постоянно неприятно усещане в устата и стомаха,близо до гадене сякаш.
Рано е за бременни симптоми,това ми е ясно,едва 6-ти ден след трансфера е,но се чудя дали пък това издуване не е на хубаво  :oops:
Re: ЕТ на "снежковци"
« Отговор #836 -: Ноември 20, 2014, 18:16:16 pm »
ВиЛиЛи от утрогестана е вероятно подуването,че и гаденето :lol: устискай още 2-3 дни и чакам да се похвалиш  :crossfingers:
*
Re: ЕТ на "снежковци"
« Отговор #837 -: Ноември 21, 2014, 00:01:55 am »
ВиЛиЛи, моят е като балонче и ми е все по-трудно да си хвана гънка за да си бия фраксипарина, което е съпътствано и от втвърдяванията от наслояването.
Не се притеснявай.
Аз за съжаление съм с лоша кашлица от две седмици и смятам утре да се пазаря да ме оставят вече в къщи, защото явно няма как да се опазя от бацилите.
Пожелавам положителен тест!
Re: ЕТ на "снежковци"
« Отговор #838 -: Ноември 21, 2014, 11:14:34 am »
Ох,Гаро,оздравявай бързо и се пази после,че тия вируси са много опасни.Никоя работа и заплата не може да се сравни с опазването на най-ценното ни.
Аз-ден 7ми-освен ,че ми е подуто коремчето съм почти напълно безсимптомна в момента,което малко ме отчайва,но все ще устискам до понеделник.Вижда му се  края,а всъщност се моля да е едва началото.
Момичета,да ви питам нещо.След като сме на естрофем при ЗЕТ нямаме овулация през текущия месец.Има ли вероятност в такъв случай да дойде цикъл преди спирането на всички лекарства.Чудя се,защото при предишните ми опити и двата пъти,в деня преди теста ми започваше кафеникаво зацапване и буквално часове след отрицателните тестове си ми идваше цикъла.И двата пъти така.А сега ми се иска да вярвам,че ако няма зацапване,ще има по-голяма надежда :oops:
*
Re: ЕТ на "снежковци"
« Отговор #839 -: Ноември 21, 2014, 20:15:49 pm »
ВиЛиЛи, не се очаква да ти дойде цикъл докато си на лекарства. Мен именно това ме усъмни, че кървенето на 7-ми ден не би следвало да е цикъл. Знаех, че не може цикъл и лекарства едновременно, а в същия момент кръв и болка като при цикъл. По тази причина ме пратиха на тест още на осмия ден и той беше положителен  :wink:
Днес видяхме и чухме как тупти мъничето. В един от другите два плодни сака се видя жълтъчно мехурче, но ме увериха, че при тези размери, гаранция няма да стане нищо. Така че, резултата е 1:0 за нас. Оставам си вкъщи и никакви експерименти със здравето.
Ако имаш кървене/зацапване преди теста, се обади на доктора ти, за да прецени как да процедирате. На мен след теста ми увеличиха някои лекарства и кървенето премина в зацапване, а след 3-4 дни спря. Днес ми намалиха дозите и много се радвам.