0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
БЛАГОТВОРИТЕЛНА ИНИЦИАТИВА "КОЛЕДНО ЖЕЛАНИЕ"


В навечерието на Нова година и Коледа сме обзети от трепетно очакване да се случи нещо ново и вълнуващо. Склонни сме да сме по-добри и съпричастни, да мечтаем повече, да желаем да се променим. Правим равносметка за изминалите години и подреждаме приоритетите си - за какво мечтаем, за какво се молим и какво сънуваме с копнеж...

Не е тайна, че за всички нас от Зачатие, най-голямата мечта е да станем родители. През изминалата година се случиха излкючително важни събития, променили съдбите на много двойки с репродуктивни проблеми- Зачатие активно участва в създаването на фонд "Асистирана репродукция", който доказа как една кауза може да работи истински. Но за съжаление остана една група двойки със специфичен проблем, които законодателството не допуска до този метод на подпомагане- това са двойките, в които партньорката е с т.нар. изчерпан яйчников резерв. Именно към тях Зачатие реши да насочи Вашата благотворителност, нека им помогнем в този момент. За всички вас, които ще се престрашите с кандидатури- разкажете ни за пътя, който извървявате към своето съкровище, за моментите, които ви зареждат с нови сили, за приятелите, които ви подкрепят. Нарисувайте своята приказка, покажете ни вашия вълшебен свят, който ще изградите за най-прекрасното нещо - детето! Покажете на всички, че сте влюбени, млади, прекрасни  и уверени в себе си, че сте силни и устремени към своята мечта!
Изпратете ни разказ, приказка, стих, есе, картина или снимка - всичко, което може да опише по най-изразителен начин вашето "Коледно желание".

Включете се и вие в коледните инициативи на Сдружение "Зачатие" - подкрепете двойка с репродуктивен проблем или зарадвайте едно дете!

За четвърта поредна година Сдружение "Зачатие" организира и благотворителна акция под надслов "Коледа в Роман". Инициативата се състои в събиране на дарения за подаръци за децата в дома в гр. Роман, област София.  Включи се и ти!
Да направим нещо добро за децата, лишени от родителски грижи!

Всички, които искат да помогнат да се сбъднат няколко мечти и да доставят радост на дечицата в с. Роман могат да изпратят своя подарък на банковата сметка на сдружението като в основание напишат описаните по-долу основания за превод:

Банкова сметка: ПИБ - клон Витоша
Сдружение Зачатие
IBAN - BG10 FINV 9150 10BG N0JD TK
BIC - FINVBGSF

с основания:

- Коледно бебе
(за подпомагане на двойки)
- Коледа в Роман
(за подпомаганe на децата в дома)

Пощенски адрес:

Мария Маринова Стирянова
ул. Климент Охридски 62, ап.3
6001 Стара ЗагораРегламент за участието в конкурса:ornaico1 Могат  да участват всички двойки, в които пратньорката е с доказан изчерпан яйчников резерв, независимо дали са членове на сдружението, в България или зад граница и са регистрирани във форума на Зачатие с дата, не по-късна от 09.11.2009 г.
ornaico1 заявяващи участие не трябва да са получавали дарение от други предходни инициативи на сдружението
ornaico1 Творбите очакваме да изпращате на email: konkurs.zachatie@gmail.com до 15.12.2009 г.
ornaico1 Необходимо е да приложите към мейла и попълнен формуляр за участие, за да си гарантирате участие в жребия
ornaico1 Ваучерите ще бъдат изтеглени на Коледното парти на сдружение Зачатие на 19.12.2009 в клуб Таласъмчета, очаквайте тема за провеждането му

Творбите ще бъдат публикувани в тази тема само с никнейма ви, за да се гарантира анонимност:

« Последна редакция: Ноември 12, 2009, 17:30:18 pm от Сдружение Зачатие »