0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните №45
« Отговор #100 -: Септември 04, 2009, 22:05:45 pm »
zvezda03,
не може всички екстри наведнъж ;) Аз предната бременност доста рано се запознах с това неприятно парещо усещане, този път, да чукна на дърво, по-скоро инцидентно има леки намеци, но с чаша газирана вода на малки глътки ми минава :)
*
Re: Тема на бременните №45
« Отговор #101 -: Септември 05, 2009, 09:40:24 am »
Момичета минавам да ви видя и да ви кажа ,че ми липсате много.  :bighug:
Лека бременност на всички :D
Re: Тема на бременните №45
« Отговор #102 -: Септември 05, 2009, 11:11:11 am »
Здравейте момичета, пак нямам добри новини  :( Както преди 2 седмици ми казаха, че бебо е голям края на 5та седмица или началото на 6та, така днес ми казват че е 6та седмица. На снимката от преди две седмици пише 4та седмица и 5 дена, т.е. да се надявам ли днес да е било 6та и 5 дни??? Преди две седмици доктора видя сърдечен пулс, днес са казали на доктора, че не са видяли??? Знам, че е възможно да е спряло развитието на плода, но не искам и да си го помислям!!! Все още живея с някакви надежди! Не трябва ли да изпитам нещо, да ми спрат симптомите на бременност поне? Или всичко протича толкова естествено, че нищо не усещаш и не разбираш въобще какво се случва с бебенцето ти? Никой не ми каза колко е голямо, в клиниката с ултразвука нямали право, а доктора още не е получил снимките за да ми каже. Единствено по телефона са му казали, че е 6та седмица и че няма пулс. Преди две седмици беше 5,7мм, а днес видях на ехографа че най-малката стойност беше 1,6см, но знам ли какво значи това. Имаше 7-8 стойности на екрана. Ох май стана много дълго и объркано, ама на мен в главата ми е такава каша  :( Толкова съм отчаяна от отношението на лекарите тук, че май ще хвана самолета за България другата седмица, какъвто и да е изхода! Доктора ми каза да отида при него във вторник да види дали има развитие (как ще издържа дотогава незнам) и тогава ще взема окончателно решение! Много дълго стана вече, извинявайте ако съм ви досадила, ама освен с майка ми, няма с кой да споделя мислите си изобщо. Съпругът ми само ми вика спокойно, спокойно, всичко ще е наред и това е. Имам чувството, че изобщо не разбира какво се случва! Добре, че имам златна майка, но за съжаление тя е в България и ми помага много, но само от разстояние  :( Друго е да си поплачеш на майчиното рамо. Ох пак се разчувствах. Ще ви оставям, извинявайте пак за изповедта ми, много ми е болно в тая пуста Америка - страна на всички възможности - дрън, дрън!!!

Много благодаря на всички ВАС момичета за стисканите палци и дано да не е било напразно ( все още се надявам тайничко )!

bsvane2, здравей мила  :P Аз съм в Калифорния, в Лос Анджелис. От колко време си в Америка? Ще се радвам много ако имаш път насам да се видим :) И тук положението с докторите е същото. Нищо, че всеки щат си има отделни закони! Имам чувството, че знам повече от тях! Аз Утрогестана го пия 3х1, Тини ме посъветва да го пия по 3х2, но аз имах количество за около 2 седмици и след консултация на майка ми с лекар в Бг, той каза да ги пия 3х1, ако не спре зацапването да го увелича 3х2. Тя ми изпрати още, но зацапването спря. Ти кога ще отидеш на лекар за течението? Продължавам да стискам палци за теб и бебчето ти!

Фибо, ти си късметлийка с такива доктори и толкова загриженост около теб! Аз след прокървяване отидох в спешното, сложиха ми система, взеха ми кръв и урина, видяха ме на ултразвук и доктора каза, че бебето вече не е живо, защото не чували пулсации ( това на 3тия ден от закъснението на цикъла ), каза че трябва да ме изчисти от бебчо, защото щял да почне да гние в мен и да получа инфекция ( естествено аз му казах НЕ ). И след седмица ми пратиха сметка от 1100 долара вкъщи  8O А след 2 седмици видяхме пулсациите с моят доктор!



Re: Тема на бременните №45
« Отговор #103 -: Септември 05, 2009, 11:30:27 am »
linapoli, искренно ти съчувствам  :(,знам какво ти е,аз също съм минала през това и то два пъти,но както виждаш третия е успешен колкото и да ме беше страх да забременея отново.Много е гадно да те разиграват така и да си в чужда държава,ако можеш потърси друго мнение или изчакай,ние чухме пулса 7-8 г.с.С първата ми неуспешна бременност нямах никакво усещане какво става вътре,а с втората имах зацапване,което ту спираше, ту почваше и при първия преглед док. ми каза че е кухо яйце.Успокой се,и силно се надявам и стискам палци всичко да се оправи и нареди при теб  :wink:

Аз в понеделник ще вляза в болница за 3 дни сигурно,защото имам доста левкоцити в урината,цели 25 бр,което не е добре,може да е някаква инфекция и предполагам ще ми дадат болничен да си седя вкъщи,в офиса стоя седнала цял ден и ми се подуват краката.

Притен уикенд на всички :)

*
Re: Тема на бременните №45
« Отговор #104 -: Септември 05, 2009, 11:36:30 am »
Линаполи,миличка ,разбирам те как се чувстваш,но освен да изчакаш да вторник,няма какво друго да се направи за момента:(.Не мога да разбера що за етика,политика и отношение имат тези лекари в Щатите :xЗа мен това е необяснимо и нечовешко,да не ти дават информация или да не ти обръщат внимание!

*
Re: Тема на бременните №45
« Отговор #105 -: Септември 05, 2009, 11:39:41 am »
Линаполи искрено се надявам като идеш във вторник да чуеш добри новини!Аз също видях пулсации 7-8 г.с. а доктора тогава ми каза че понякога чак и в 9г.с можело.Прегръщам те силно!

Аз в понеделник също ще влизам в болница за 3-4 дни,за да може да си оправя болничните.Ще стискам палци за всички вас и бебчетата ни да са добре!

Re: Тема на бременните №45
« Отговор #106 -: Септември 05, 2009, 12:19:50 pm »
Благодаря Ви за милите думи  :) Аз просто най-вече се надявам докторите да правят една голяма грешка, защото аз съм с късна овулация, цикълът ми е по-дълъг от нормалното. И все пак най-късно мога да съм забременяла на 23ти юли, а от тогава си е както и да го гледаш 6 седмици, като сложим и 14 дена преди това -  стават 8 седмици минимум, а те все измерват 6  :? Засега ще се успокоя и ще мисля трезво и ще видя какво ще ми кажат във вторник.

maya_20 поздравявам те за куража, с който си продължила с опитите! Ти си невероятно силен човек! Шапка ти свалям! Хайде оправяй ги тия левкоцити, знам че няма смисъл да ти желая по-лек престой в болницата, но поне да е по-бърз! Успех!

Тини, тук в тая Америка има повече мексицанци отколкото американци ( или поне в Калифорния ), а те раждат точно като циганите. Има-няма на година ги пръкат по едно. Имам колеги мексинаци, няма някой от тях който да е с по-малко от 5-6 деца, това им е минимума  8O Имам чувството, че са толкова "плодотворни", че на лекарите им е писнало да се занимават и са го ударили през просото! Повечето раждат най-късно на 19 и ако не си родил дотогава ти задават въпроси какво чакаш??? Ти им казваш, че правите опити повече от година или две, а те ти казват - не правите нещо както трябва??? И почват да те поучават колко лесно било забременяването! ЗАпочват да ти развиват лекции, а дори незнаят какво е овулация  8O Та те на 19 вече са достатъчно големи за да поемат отговорност за едно дете, а до 21 години не ги пускат в дискотеките и баровете или изобщо на места, в които се продава алкохол и не им продават алкохол и цигари в магазините. Такаче не се чуди изобщо на лекарите тук! Нямам думи!

Хриска, имам нужда от прегръдките ти, затова ги поемам целите :) Благодаря! И на теб много, много бърз престой в болницата и стискам палци всичко да е наред!!!



*

    denisa

  • *****
  • 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Re: Тема на бременните №45
« Отговор #107 -: Септември 05, 2009, 16:41:06 pm »
linapoli късмет мила дано всичко това наистина е една голяма грешка.Силно те  :bighug: :bighug: :bighug:
*

    pimpa77

  • ***
  • 284
  • pozitivnata misal pravi jivota 4udesen!!!
Re: Тема на бременните №45
« Отговор #108 -: Септември 05, 2009, 18:15:20 pm »
Мила Линаполи много се натъжих.Не мога да повярвам,че така се отнасят там 8O.Мислех,че тук в България е лошо ама явно там е по-лошо като отношение към бременните.Идеята ти да си дойдеш тук и да видиш какво става ми се вижда добра.Моля се всичко в крайна сметка да е наред.Стискам палчета :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck:
*

    fibo

  • *****
  • 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
Re: Тема на бременните №45
« Отговор #109 -: Септември 06, 2009, 00:03:52 am »
Линче,дръж се душицо! :hug2:Няма думи за да те успокоя сега :( знам какво е,един реален кошмар и все пак е някак нереален :(.....Кураж,сила и бъди реалист....

Да,наистина съм доволна от вниманието което получавам тук и от доктори и от персонал...Пимпе,мило,за жалост не само в БГто е така,и в много други страни е така,аз какви истории съм чувала - Америка,Англия,Холандия,Испания....в тези страни ако си без здравна застраховка - да те пази Боже :? :(

На всички целувки
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*

    power

  • *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
Re: Тема на бременните №45
« Отговор #110 -: Септември 06, 2009, 09:05:57 am »
Линаполи,  :crossfingers: всичко това да се окаже грешка.Много късмет!

 :bighug: :bighug: :bighug:
07.10.2009
Re: Тема на бременните №45
« Отговор #111 -: Септември 06, 2009, 10:56:16 am »
Благодаря момичета за куража, който ми вдъхвате! Чувствам се по-добре и наистина съм по-спокойна! Мисля, че всичко е Божа работа. Мислех да спра да ходя на работа, че съм малко неадекватна там, но реших че е по-добре да се разсейвам там отколкото да мисля само за това вкъщи и да плача. Много ви прегръщам и ще ви държа в течение какво се случва! Целувам ви всичките!



*
Re: Тема на бременните №45
« Отговор #112 -: Септември 06, 2009, 11:06:07 am »
linapoli, късмет, мила!  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

Много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:  за добри новини!
*
Re: Тема на бременните №45
« Отговор #113 -: Септември 07, 2009, 10:16:03 am »
linapoli, и от мен много стиснати палци и позитивни мисли за теб! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Голямо гуш! :bighug:
*

    Zorichka

  • **
  • 52
  • има надежда, повярвайте
Re: Тема на бременните №45
« Отговор #114 -: Септември 07, 2009, 10:39:58 am »
Лукреция, скоро чух за едни свещички срещу запек и трудно изхождане, само дето името не им запомних.Та една приятелка наскоро роди и каза, че си е поставила една такава свещичка 1 час преди да отиде в родилното и после не се е налагало да и правят К.....а.Знам, че звучи гадно, но защо да се мъчиш и да рискуваш, след като има толкова безопасни методи, а ние просто не ги използваме.Ако се интересуваш, ще поразпитам за името, въпреки че се продават свободно в аптеките ...
Иначе отново хубава тема си имаме, мами и нека се множим и радваме на нашите собствени и чуждите бебета !!! Миналата седмица ни казаха, че ще имаме момиченце и аз бързам да се похваля на всички-целият свят да сподели радостта ни ...
*
Re: Тема на бременните №45
« Отговор #115 -: Септември 07, 2009, 11:44:23 am »
хехе,Зори,още една девойка в отбора-имаме напредък :kickgirl: :balk_102: :bori_009:

*

    Lisko

  • *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Re: Тема на бременните №45
« Отговор #116 -: Септември 07, 2009, 12:57:59 pm »
Лека седмица момичета.
Пожелавам ви да сте спокойни и да се наслаждавате на бременноста си:)
На мен времето много ми харесва:) Мен ако питат така да си стои вече, че дишам леко и спокойно:) :P
*
Re: Тема на бременните №45
« Отговор #117 -: Септември 07, 2009, 13:19:58 pm »
И на мен ми харесва времето - уютно ми е едно такова. :) Пък и съм с новите си дънки за бременни и ми е страшно удобно! Уж нямах коремче, ама за една седмица така порасна, че вече не ми стават старите дънки или ми убиват на корема като поседя повече. Много съм доволна! :balk_81:
*

    pimpa77

  • ***
  • 284
  • pozitivnata misal pravi jivota 4udesen!!!
Re: Тема на бременните №45
« Отговор #118 -: Септември 07, 2009, 13:22:30 pm »
Лисе и аз се чувствам по-добре като се захлади.Тая жега беше нечовешка.Нека има пак слънчеви дни,но не като досегашните.
За запека да споделя.......Аз го лекувам моя с много плодове и честно да ви кажа това ми помага поне до сега.Да се надяваме,че няма да имам проблеми до края.Ако се появят ще помагате :bighug:
Зори честита  :bori_015:
Линаполи стискам здраво палчета тревогите ти да са напразни :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Последна редакция: Септември 07, 2009, 13:26:56 pm от pimpa77 »
*
Re: Тема на бременните №45
« Отговор #119 -: Септември 07, 2009, 13:25:09 pm »
Zorichka , честита ви розова панделка! :)
Lisko , то и аз съм така, ама малко меланхолично ми става, като си представя цяла половингодина така, чак до март 2010... мрачно и без качествени разходки  :?