0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните №45
« Отговор #200 -: Септември 11, 2009, 08:45:20 am »
linapoli, присъединявам се към мненията по-горе, че трябва задължително да потърсиш трето мнение. Колкото и да е трудно, все някой лекар ще има свободен час, проучи из вашите форуми за препоръки и т.н...Не знам какво друго може да те посъветваме. Стискам палци!
Аз да се оплача - тази нощ в продължение на 2 часа имах контракции на 20-ина минути, вярно, безболезнени, но доста се наплаших. Така се разтреперих, че 15 мин. не можех да спра. Добре, че отидох до тоалетната и видях 3-4 безгрижни хлебарки, та се разсеях малко  :) Добре, че се изнасяме обратно към София, та поне от тази напаст да се отърва  :). Явно ми е писано да се "радвам" все на нощни приключения. Веднъж да вляза в 9 месец, та да не ми е толкова свито сърцето.
Re: Тема на бременните №45
« Отговор #201 -: Септември 11, 2009, 09:23:26 am »
Linapoli, заплаши лекарите със съд! Тук те от това най - много се плашат. Дано всичко завърши по най - добрия начин за вас! Стискам палци за това!
Ани4ка, дано само с уплахата да си останала и след има няма 2 месеца да зарадваш Рони с братче!

[/url]
*
Re: Тема на бременните №45
« Отговор #202 -: Септември 11, 2009, 09:42:47 am »
linapoli моята първа бременност приключи долу горе в 8-ма седмица
Аз получих обаче зацапване, което ме накара спешно да потърся помощ мед.
като отидох да ме види док йаза, че ембруона е спрял да се развива и че организма сам го изхвърля!
Прегледа ме и вагинало, че по тчоно за пулс, но няамше  :(
Каза ми ако искам да изчакам още една семица и да видим. :?
Аз не знамех какво да му отговоря, само плачех
Излязох от кабинета му отидох при друг той го потвърди.Отатм на трети и той потвърди.ЕЕе вече нямаше акво да очаквам.Казвах си ок единия примерно греши но не може и тримата, нали?! :(Трябваше да приема истината, колкото и да боли
Точицата беше много малка и не отговаряшче на семдиците
Аз още на същия ден реших,ч е трябва да направя кюертаж.колкото и ад да отлагам, нямаше да се съживи.А просто си удтлжавам мъката, и си тайх надежйи, и така все повече разочарования
Зацапването се засили до вечерта, както беше ме предупредил док.И наистина трябваше вече да мсиля о за себе си и последствията от неразвиващ се ембрион в мен  :(
Не искам да те плаша, но е това което съм преживяла а не чула
И моя съвет е да потърсиш второ мнение
Re: Тема на бременните №45
« Отговор #203 -: Септември 11, 2009, 10:29:35 am »
Благодаря момичета за бързите отговори! Истината е че това е почти трето мнение. Жената, която ми прави специалния ултразвук ( така и не разбрах какво му е специалното ) се намира в специална клиника, която няма нищо общо с другите двама доктори. Тя няма право да ми каже нищо. Тя споделя какво е видяла на докторите и те го обсъждат с мен! И тъй като този специален ултразвук беше миналата седмица аз исках един последен днес, за да се уверя в действителност че  бебчето ми не се развива, защото аз резултати не съм видяла! Само ми ги съобщиха. Исках да го видя с очите си!!!!

mishanta, живея в САЩ. Което смятам да поправя възможно най-скоро :) Нямам думи от тази "Америка"!!!

zayana, благодаря за откровеността! Аз нямам зацапване сега, но пия утрогестан по моя преценка. Мисля, че може и затова да нямам. Но както казах това е  почти трето мнение и май няма смисъл да отлагам повече! Плаках много цяла седмица, но знам че това е единственото нещо, което трябва да направя! Колко време след това се възстанови нормалият ти цикъл и колко време трябваше да се пазите от ново забременяване?

Знам, че тези въпроси не са за тази тема и затова ше се пренасоча към друга! Просто знам, че много момичета тук са минали по този път и затова си позволих да попитам!

П.с. Междувременно майка ми се консултира с доктора ми в Бг и той е на същото мнение, трябва да се чисти!



*
Re: Тема на бременните №45
« Отговор #204 -: Септември 11, 2009, 10:52:41 am »
Линаполи цикъла ми дойде точно месец след кюртажа!
но при всеки е различно, аз отговарям за себе си!
След това 4 месеца се пазихме и на петия забременях  :P
*
Re: Тема на бременните №45
« Отговор #205 -: Септември 11, 2009, 11:14:24 am »
Какви са тия безотговорни псевдодоктори :xКакво има да му се мисли-нужен е спешен ехограф за потвърждаване на сърдечна дейност на ембриона!Линапoли,миличка,не може все да няма кой да се съгласи на един ултразвук,макар и платен,иначе си е чисто гадаене.Кървенето не е задължително,аз не взимах утрогестан и миналата година,когато направих миссед аборт,нямаше кървене,нямаше нищо,което да ми подскаже.
Следващ цикъл-до 35,40 ден.Пазене около 3-4 месеца,но то при нас не се налага,че и без това само не става.
« Последна редакция: Септември 11, 2009, 11:26:26 am от TINI78 »

Re: Тема на бременните №45
« Отговор #206 -: Септември 11, 2009, 11:43:12 am »
Момичета, с мъжа ми решихте утре сутринта да отидем при доктора, който отказа да ми направи ултразвук днес и да му кажем че няма да излезем от клиниката докато не ме прегледа с ултразвук! Ако трябва ще го заплашим с адвокат! След това ако резултатът е същия ще си запиша час да ме изчисти  :(



*

    denisa

  • *****
  • 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Re: Тема на бременните №45
« Отговор #207 -: Септември 11, 2009, 13:25:38 pm »
linapoli   :( съжалявам, но наистина добре си постъпила като си решила да отидеш утре чакането може само да ти навреди.
Приятен ден на всички.
*
Re: Тема на бременните №45
« Отговор #208 -: Септември 11, 2009, 15:09:18 pm »
Аз да се оплача - тази нощ в продължение на 2 часа имах контракции на 20-ина минути, вярно, безболезнени, но доста се наплаших.
Аз в събота и в понеделник имах подобни преживявания, но на 5 минути. Първия път се преборих с 4 магнерота, но втория направо пих на 15-тата минута гинипрал и изоптин, че косата ми настръхва като знам, в коя седмица съм.
За урината - знам, че се носи до 30 мин. в лабораторията. Иначе има опасност да се завъдят гадини, без реално да съществуват. Това за стерилната. Обикновената нося най-много до час.
Линаполи, попаднала си на наистина кофти място. И все пак нещата изглеждат ясни, за съжаление. Отидете наистина утре и настоявайте за преглед. ЧХГ, изследвано еднократно, не може да даде отговор, дали се развива нормална бременност. Поне трябва да се повтори след 48 часа.


"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
Re: Тема на бременните №45
« Отговор #209 -: Септември 11, 2009, 16:13:10 pm »
Линаполи миличка  :bighug:

*

    fibo

  • *****
  • 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
Re: Тема на бременните №45
« Отговор #210 -: Септември 11, 2009, 16:25:41 pm »
но моля тези забременели след три дъъъълги месеца прекарани в денонощни опити...
Стеф,разбираме те правилно,но това горното е обидно.Явно тези с по-леки бременности нямат маясто в тази тема... :( Жалко,а е мечтана с години....

целувки и довиждане :(
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*
Re: Тема на бременните №45
« Отговор #211 -: Септември 11, 2009, 16:52:12 pm »
но моля тези забременели след три дъъъълги месеца прекарани в денонощни опити...
Стеф,разбираме те правилно,но това горното е обидно.Явно тези с по-леки бременности нямат маясто в тази тема... :( Жалко,а е мечтана с години....

целувки и довиждане :(

чакай сега, никъде не съм написала нищо за леки и тежки бременности, а именно за такива, които са чакани години.
*

    denisa

  • *****
  • 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Re: Тема на бременните №45
« Отговор #212 -: Септември 11, 2009, 18:29:57 pm »
Фибче недей така мила Стефиз е имала друго впредвид, просто след години чакане и поредица неуспешни опити липсата на секс е най-малкият проблем.., друго е когато една жена забременее почти веднага тя много по-малко се замисля за рисковете и въобще по-малко се тревожи.Поне това е моето лично мнение аз за себе си знам, че секс няма да правя през бременността.
Лека вечер момичета.
*
Re: Тема на бременните №45
« Отговор #213 -: Септември 11, 2009, 18:49:33 pm »
Боже, какъв проблем настана само защото споделихме, че имаме желание за секс. И уж всички казваха "не исках да коментирам, но да се изкажа и аз..." се оказа, че явно всички ги вълнува тази тема.
Не съм искала да обидя никого или още по-малко да се хваля пред някого, че карам (да чукна на дърво) нормална бременност и нямам медицински забрани да правя секс!
Разбира се, че секса не е най-важното и разбира се не 9 месеца, а 9 години не бих правила ако знам, че това ще е цената да имам бебче! Но какво толкова казахме все пак, че така се нахвърлихте?!
Нима утре аз не мога да съм на мястото тези от вас с безкрайни опити, мъки и броейки всеки ден, който е минал без да загубя бебето си... Нима мислите, че ако си забременял по-лесно не се тревожиш за бебто си до смърт? Че не умираш от ужас, защото някой де е бутнал в корема в автобуса или просто защото днес не си устеил бебо да мърда...? Какво е това разделение - лесно-трудно забременял и това ли определя дали си отговорен и дали се тревожиш?...


И все пак темата беше да си споделяме - радости, мъки, кой къде го е засърбяло ако щете, но точно въпроса за секса стана световен проблем... Наистина съжалявам, че се получи така!

Бъдете здрави, бъдете обичани и успешна бременност на всички!
« Последна редакция: Септември 11, 2009, 18:52:28 pm от curls »
*
Re: Тема на бременните №45
« Отговор #214 -: Септември 11, 2009, 19:17:23 pm »
темата приключи, моля заповядайте в новата :)