0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните №45
« Отговор #40 -: Септември 01, 2009, 10:50:11 am »
Power честита годишнина!Бъдете живи и здрави.Винаги се обичайте и нека живеете в дом изпълнен с детски смях! :ballons:

Re: Тема на бременните №45
« Отговор #41 -: Септември 01, 2009, 11:20:59 am »
Лелеееее какви лакомства :)))) Потекоха ми лигите! При мен е вечер, тъкмо си лягам и май ще сънувам тортички цяла нощ :)

Честита годишнина Power :) Желая ви много щастливи мигове и хиляди детски усмивки!

Мила Inke Tinke, надявам се да се чувстваш много по-добре и да си се успокоила вече! Не мога да повярвам накъде е тръгнал светът. Малко му е бил боя на тоя! ТАкива хора трябва да ги затварят!

туин, аз като бивша спортистка съм получавала много такива мускулни крампи. Много е неприятно и болезнено, но blue_sky е права! Единственото, което помага в случая е допълнително количество магнезий приеман като хранителна добавка. Незнам какви са дозите по време на бременността, затова се консултирай с доктор и си позволявай по някой и друг масаж от време на време, може мъжа да те поглези малко :)

Хайде, аз отивам в леглото, че е късно, а бебо трябва да спинка вече :) На вас мили дами лек и слънчев ден ви желая!



*
Re: Тема на бременните №45
« Отговор #42 -: Септември 01, 2009, 11:50:31 am »
За мен 1 септември тази година има особено значение.До сега никога не съм била бременна през есента,4 пъти през пролетта и малко от лятото,но никога през есента.Не знам дали някоя от вас ще разбере какво чувство изпитвам,но покрай всичко преживяно ,всеки миг от тази бременност е безценен и емоциите ми са силни.Малко се разчувствах :oops
Power,Честита ви годишнина-да не се отървете от любов и късмет!

*
Re: Тема на бременните №45
« Отговор #43 -: Септември 01, 2009, 12:06:59 pm »
Мила Тини,не се притеснявай,нормално е да обръщаме внимание на тези неща.Този път ще бъдеш бременна дори и зимата и ще си разхождаш бременното коремче в снега :wink:
Разбира се че всеки миг е безценен.Всяка вечер като си легна си казвам,че и този ден мина-един ден по-малко остават до най-прекрасния момент!

*
Re: Тема на бременните №45
« Отговор #44 -: Септември 01, 2009, 14:29:48 pm »
Благодаря ви, момичета, за съветите!
Днес следобед ще се срещам с личната и ще се консултирам с нея. :)
Сутринта се събудих отново от силен спазъм в мускула, но този път в другия крак. Този път два часа го разтривах, но мускулът си стоеше все така напрегнат..  Забелязах, че като ходя и се движа мускулът се отпуска, в сравнение с когато се заседя - после раздвижването е доста трудно. Уви, разтривките и масажите отпускат и помагат само за момента.
И преди съм получавала такива крампи, но всичко е отминавало в рамките на половин час. А сега ме мъчат вече втори ден.
Днес вече почвам да се обзалагам утре сутринта от кой крак ще се събудя?  :lol: :lol: :lol:
Иначе съм се запасила с магнезий, калмацин и черен шоколад :D. Да видим личната какво ще каже за дозите.  :lol:

curls, дано ти се размине, че е доста неприятна работа.

Не знам дали някоя от вас ще разбере какво чувство изпитвам,но покрай всичко преживяно, всеки миг от тази бременност е безценен и емоциите ми са силни.

TINI78, разбирам те прекрасно! Каквито и болки и неразположения да има покрай тази бременност, веднага ги забравям само като погледна снимките от ехографа или погаля растящото вече коремче!  :D

Power, честита ви годишнина! Желая ви море от любов и океан от семейно щастие!

Леки и приятни дни желая на всички нас!


Re: Тема на бременните №45
« Отговор #45 -: Септември 01, 2009, 14:40:35 pm »
Благодаря ви момичета за подкрепата и топлите думи!
Днес съм много по-добре, утре- още по! Не съм от плашливите по принцип, но в момента подскачам от всичко- плаша си се за бебо. Слава Богу, той подритва бодро и се надявам да не е разбрал нищо от екшъна.
Blue_sky, да, момче е - явно с тях така растат коремчетата. На мен отвреме навреме дори разни деца по улицата ми се подиграват какъв слон съм била, а и разни познати, които не знаят за положението, ме гледат съчувствено- много ми е смешно!
Power, честито и да сте живи и здрави и...абе, тая чинийка по имейл може ли да се изпраща случайно?
Спокоен ден на всички и целувки!

Нощта е най-тъмна преди зазоряване.
*

    pimpa77

  • ***
  • 284
  • pozitivnata misal pravi jivota 4udesen!!!
Re: Тема на бременните №45
« Отговор #46 -: Септември 01, 2009, 15:01:56 pm »
Power честита годишнина и от мен.С пожелание огънят на любовта никога да не угасва във вашите сърца и те да бъдат изпълнени с детска глъч :dating: :bed: :balk_46:
Фибче мила не се притеснявай и аз бях така в началото.Корема ми се беше надул от стимулацията и като хапнех още повече.Но вече това отмина.Сега се чувствам добре с изключение на болките,които имам ниско долу. :(Казаха ми,че се дължат на това,че матката се разширява.....дано да е от това :?
*

    klem4e

  • ***
  • 307
  • искам значи мога
Re: Тема на бременните №45
« Отговор #47 -: Септември 01, 2009, 21:38:10 pm »
Здравейте момичета !
Радвам се за всяка добра новина казана от вас и ме разсейвате от моето лежащо ежедневие, за което ви благодаря от сърце.
За схващанията в краката искам да ви кажа , че много помага като усетя схващане и правя контра шпиц и ми минава мигновенно- опитайте !
Аз днес бях на преглед , големи сме 1780гр.и ни исписаха инжекцийки за развитие на дробчетата , защото ..да си вържем гащите , ако не устискам още поне 6 седмици. Съжелявам , че моите новини не са добри , но може някой да ми помогне със съвет.
Пазете се мамчета и се наслаждавайте на бременността си  и дано да е лека до краят ! :bighug:
*
Re: Тема на бременните №45
« Отговор #48 -: Септември 01, 2009, 22:17:57 pm »
klem4e,стискам палци да устискаш колкото може повече :)
Така и така се намъкнах в темата :lol:,да пожелая на всички бременелки спокойни оставащи месеци ,а на тези които е дошъл момента леко раждане и незабравими срещи с бебочета :)

*
Re: Тема на бременните №45
« Отговор #49 -: Септември 01, 2009, 22:23:32 pm »
Здравейте милички. Да докладвам и аз.Днес бях на преглед.Бебочето си расте успешно въртя се на всички страни та го огледахме даже ни се протегна, уви не можем да видим пола още с апарата с който го гледат.Станал около 100 грама каза док.Иначе за коремчето вече си личи. Ама аз съм си кльощава и просто няма как, то стърчи само едно коремче :D.А гаденето беше кошмарно в началото, само лукчета помагаха на моменти.Още си продължавам дуфастона, само че намалена доза и малко се плаша ще е достатъчно ли това на бебчо, но щом док. казва ще му вярвам.Честито на празнуващите годишнини, толкова е сладко с коремчетата такъв празник.След два месеца и ние ще празнуваме.На всички любов, радост и разбирателство.
*
Re: Тема на бременните №45
« Отговор #50 -: Септември 01, 2009, 22:44:48 pm »
Клемче,здраво ти стискам палци да устискаш още известно време :crossfingers:И те разбирам прекрасно как се чувстваш в постоянно лежащо положение,но си струва :balk_104: :bighug:

*
Re: Тема на бременните №45
« Отговор #51 -: Септември 02, 2009, 11:12:14 am »
Wola радвам се,че бебо е добре!
Клемче имаш и моите стиснати палци бебо да си поседи вътре колкото се може повече!

*

    fibo

  • *****
  • 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
Re: Тема на бременните №45
« Отговор #52 -: Септември 02, 2009, 11:25:17 am »
Здравейте бъдещи мамита :D
Клемче и аз се присъединявам към компанията от  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Пимпеее,расте лли тумбака ааа :D

много целувки на всички
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*
Re: Тема на бременните №45
« Отговор #53 -: Септември 02, 2009, 18:16:34 pm »
Ето ме и мен в новата темичка  :D...
Дано много нови бременелки се присъеденят към нас.
Леко бременеене на всички нас и здрави бебчета на финала.

Сега нека се отчета и аз. Вчера ходихме на ФМ при Др. Васил Даскалов от Пловдив. Беше най-щастливият ден в живота ми досега. Невероятно!!! Просто загубихме способност да говорим съпругът ми и аз. :lol:
Бебето е много добре. Имаме си всичко и сме много подвижни. Тежим цели 470 грама! Докторът каза, че ще си имаме МОМИчЕНЦЕ  :D...  :D :D :D Много съм доволна и щастлива. Др. Даскалов и съпругата му са невероятни. Много внимателни, невероятни професионалисти. Обясняват много добре и с голямо търпение.

Преди 3-4 дни малко се поуплашихме. Вечерта на 28-ми август леко прокървих. Няколко капки, ама досега не ми се беше случвало. Изпаднах в паника. На всичкото отгоре бяме на планина, на палатки за 2-3 дена с приятели и роднини. На сутринта изхвърчахме с колата и потеглихме за Пловдив. Отидохме в Селена и там ме прегледаха. Докторът каза, че всичко е наред с бебето. Аз повече не прокървих. Нито пък съм имала някакви болки или други смущения. Докито каза, че може да се дължи на напъването при ходенето до тоалетна  :oops:, защото точно тогава се появи. Не знам...Само знам, че много се уплашихме и се надявам всичко да е наред от сега нататък...И много сме доволни от прегледа при Даскалов и от резултата.

Колкото до коремчето, моето се появи към края на 3-тия месец, но понеже съм поначало много плосък корем, само аз си го забелязвах и хората, които ме познават много добре. За останалата публика, стана видим чак към края на 4-тия месец..

А за повръшането, не мога да кажа нищо. Един-единствен ден повръщах 4-5 пъти всичко, което хапнех и то защото ядох доста лешници и мисля, че от тях ми стана гадно...

Със закъснение да честитя годишнените на Хриска и power.

И сините гащи на curls  :lol:

Клемче, с теб сме и се молим да устискате колкото се може повече...


Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
*
Re: Тема на бременните №45
« Отговор #54 -: Септември 02, 2009, 19:50:45 pm »
И аз да се включа - бременна съм 8 г.с. след ИКСИ при д-р Владимиров. Тъй като в момента той все още е отпуска, моля ако някой е минал по моя път да ми каже какво се прави от тук нататък - той ли продължава да ме преглежда, трябва ли да се явя при личната лекарка, трябва ли да се запиша в някоя болница за раждане...

*

    fibo

  • *****
  • 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
Re: Тема на бременните №45
« Отговор #55 -: Септември 02, 2009, 20:24:13 pm »
Луцкиии,честити ти розови гащичкиииииии.... :bori_015: Не остана,айде само след 4месеца и ще гушнеш сладката принцеска :D
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*
Re: Тема на бременните №45
« Отговор #56 -: Септември 02, 2009, 22:17:53 pm »
Бора добре дошла!
Лукреция честито ти момиченце!Ще връзваш панделки,а... :D
Съжелявам,че така си се уплашила.Радвам се че не е било нещо сериозно и че всичко е наред!Дано нямаш повече такива моменти!

*
Re: Тема на бременните №45
« Отговор #57 -: Септември 02, 2009, 23:58:32 pm »
Лукреция,добре дошла  в отбора на розовите гащи :wink:

Re: Тема на бременните №45
« Отговор #58 -: Септември 03, 2009, 00:45:03 am »
Честити розови гащи Лукреция :) ДАно нямаш повече такива сплашвания!

Бора, добре дошла и здраво бебе на финала!

Клемче, стискам ти палци и дано бебо се задържи на топло в мама до края!

Аз съм утре на лекар, дано всичко мине нормално, че нещо ми е притеснено! Почнах да живея от преглед до преглед, ама това май не е много хубаво за бебо :( Вчера бях много изнервена, идеше ми да убия мъжо и сестра му. Горките и те какво преживяват с мен  :oops: Хваща ме срам понякога!

Много гуш на всички  :P



*

    Pesheck

  • *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: Тема на бременните №45
« Отговор #59 -: Септември 03, 2009, 09:43:09 am »



Ето така изглеждам в момента. Снощи мъжа ми ходи да кара братовчед ми и семействотвото му до летището. Та първо станах с него в 2. После в 7 като си дойде. Пък и неспокойно ми беше та не спах добре и .... ей ме на.
Добре дошли на Бора. И на Лукреция в розовия отбор - много е забавен прегледа нали :lol:. При нас миналия път девойката се "срамуваше", та доста дебнене и удари доктора да я снима. Но както каза той "нали сме папараци" успя накрая. А тя пусна една усмивчица. Странното при прегледите ни там, е че аз само слушам и се съгласявам. Почти нищо не питам, защото си знам, е ако нещо не му хареса ще ми каже. А моя мъж задава въпросите - къде адекватни, къде не толкова. Но си е веселба де.
Лек ден мамчета!