0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
DOBAR GINEKOLOG V ATINA ILI PIREA!
« -: Юли 26, 2009, 20:51:51 pm »
ZDRAVEITE MOMI4ETA,AKO ZNAETE NASO4ETE ME KAM NJKOI DOBAR GINEKOLOG V ATINA!BLAGODARJ VI PREDVARITELNO!
*
« Последна редакция: Юли 26, 2009, 22:03:17 pm от fanta_24 »
*
Re: DOBAR GINEKOLOG V ATINA ILI PIREA!
« Отговор #2 -: Юли 30, 2009, 04:18:20 am »
За обикновен гинеколог ли се интересуваш или специалист по стерилитет.Ако е само за прегледи мисля че те устройва др.Стефанос Иванов.Всички българки ходят при него а и говори български.Работи и в Ясо.Адреса му е Нео Психико(по леофорос Кифисиас 338)ул.Идрас 5.ет.2.Тел.6932214319.Ако те интересува за стер.в Халандри има 2 клиники за инвитро.Едната е IVF $ GENETICS а другата мисля че се казваше EMBRIO.Също и до хотел Хилтън има клиника казва се EYГONIA.Митера и Ясо също мисля се занимават с инвитро.
*
Re: DOBAR GINEKOLOG V ATINA ILI PIREA!
« Отговор #3 -: Юли 30, 2009, 19:19:59 pm »
blagodarj ti mnogo za to4nata informazia i se izvinjvam 4e ne pi6a na kiriliza no klaviaturata mi ena latinski i grazki!ami 6e zapo4na s obiknoven ginekolog a dano ne se nalozi spezialist po sterilitet!vremeto 6e pokaze!ako zivee6 vGarzia ,6e se radvam da se zapoznaem i obmenjme opit!uspex!
*
Re: DOBAR GINEKOLOG V ATINA ILI PIREA!
« Отговор #4 -: Юли 30, 2009, 19:37:06 pm »
pat, доколкото разбрах, вече си получила от няколко модератора забележка за латиницата, както и указания как се ползва кредора, така че не мога да ти извиня латиницата.

 В този форум се пише на кирилица.

 Тук има доста момичета, които живеят в чужбина, на клавиатурите им също няма кирилица, но са се научили да боравят с кредора най-малкото от уважение към останалите потребители.
*
Re: DOBAR GINEKOLOG V ATINA ILI PIREA!
« Отговор #5 -: Юли 30, 2009, 21:19:27 pm »
Надявам се вече всичко да е наред,вьпреки,че ми е адски трудно да пиша така
*
Re: DOBAR GINEKOLOG V ATINA ILI PIREA!
« Отговор #6 -: Септември 07, 2009, 14:35:22 pm »
Здравей pat нещо ново при теб.Сега се прибирам от Бълг.и с учудване остановявам че никой друг не ти е дал информация.При условие че само в Атина има толкова много с проблеми-немога да ги разбера.Като чета по форумите в Бг.как си разменят помежду си кой каквото знае и как се подкрепят си правя извода че в чужбина сме само егоисти.И това не го засичам за първи път.Не е нормално тези хора да са минали по тежкия път и да злорадстват.Не е възможно да нямат какво да споделят.
*
Re: DOBAR GINEKOLOG V ATINA ILI PIREA!
« Отговор #7 -: Септември 07, 2009, 16:57:29 pm »
здравей и от мен!права си за вси4ко ,което си написалано какво да се прави-приемаме фактите и продьлжаваме напред!моми4етата от бг ми помагат много с информация-като цяло,за което им БЛАГОДАРЯ МНОГО!аз пове4в 4ета ,от колкото пи6а-на тоя етап!мисля 4е намерих добьр доктор-работи в Лито,мисля 4е и в Митера!направих микробиология и пап тест и сегаслед като ми доиде-о4аквам на 13ти 6е правя цветна снимка и спермограма-та така за сега!благодаря за отзив4ивостта!
Re: DOBAR GINEKOLOG V ATINA ILI PIREA!
« Отговор #8 -: Октомври 03, 2009, 23:06:25 pm »
Здравей Пат!!! Аз също съм в Атина и по същият начин се лутах и нямаше кого да попитам. Със Зузуни си пишем понякога. Проблема ми е, че не влизам често в този форум, особено като не получавах отговор на въпросите си. Аз мислех да ходя при Пантос,за когото може да прочетеш тук - http://www.genesisathens.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=7&Itemid=5 . Но, там е ужасно чакане и имам чувството, че не би ти обърнал внимание дори и да иска......И за това попаднах съвсем случайно на един друг лекар, който работи в Ясо - Йоанис Василопулос. Вече бяхме при него......Е, изглежда сериозен човек, ама може ли да им имаш пълно доверие...но ако бебето не идва трябва все някой да го напреви, нали така?
Чела съм по гръцките форуми добри думи и за Гатос - http://www.embio.com.gr/content.php?cid=27&pid=14

Това е, което мога да ти кажа....Все пак тук става въпрос и за доста пари. т
Ти добре си започнала с тези изследвания. Дано да не ти се налага инвитро и скоро да се похвалиш с  :bfp1:
Ако имаш още въпроси пиши......ще гледам да надничам по-често тук.....Успех!!!