0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Благодаря,благодаря,благодаря  mira_mimi,значи промивката е толкова колкото лекарството!
Освен това промивката и лекарството се правят в различни дни от МЦ. Лекарство се поставя след доказана овулация, която е предшествана от фоликуметрия.
 Промивките са от 8-ми ден на МЦ през ден. Дано не те обърках.
*

    anajens

  • ****
  • 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
Момичета мина и моята биопсия, току що се прибрах от София. Да ви кажа доста ме заболя.Дано да не се налага да правя пак.Ако всичко е наред януари 2011 г. мога да стартирам втория си  инвитро опит. Успех на всички!
Paele, аз също правих биопся на 25,11, но още нямам резултат ти как си получи твоя???На мен Персенска ми каза, че ще ми се обадят!!!
*
В деня,в който са ви казали,че ще е готов резултата от биопсията звъннете на секретарките и им кажете трите си имена и за какво става въпрос,да ви занесат резултата на някой от докторите и чакайте да ви се обадят. На мен ми звънят обикновенно до седмица. Успех!
*

    anajens

  • ****
  • 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
В деня,в който са ви казали,че ще е готов резултата от биопсията звъннете на секретарките и им кажете трите си имена и за какво става въпрос,да ви занесат резултата на някой от докторите и чакайте да ви се обадят. На мен ми звънят обикновенно до седмица. Успех!

Благодаря pepssi, аз се обадих на секретарките те казах, че ще го дадат на докторите сега остава да чакам да ми се обадят минали са три дена така че да се надяваме, че до края на седмицата ще звъннат!
*
anajens започни да броиш дните от днес. :lol: Звънят и Събота и Неделя,няма значение от деня,така че очаквай обаждане след два три дни. :D
*
Момичета мина и моята биопсия, току що се прибрах от София. Да ви кажа доста ме заболя.Дано да не се налага да правя пак.Ако всичко е наред януари 2011 г. мога да стартирам втория си  инвитро опит. Успех на всички!
Paele, аз също правих биопся на 25,11, но още нямам резултат ти как си получи твоя???На мен Персенска ми каза, че ще ми се обадят!!!

Ами звъннах на секретарките и те ми свалиха досието при д-р Персенска и тя на обяд ми звънна. Аз правих биопсия на 15.11. и на 19.11. вече си знаех резултата - сигурно съм изкарала късмет , като гледам колко е трудно да си разбереш резултата.
[link=http://www.mamaibebe.com][img noborder]http://www.mamaibebe.com/text/4b0030aa4d119.gif[/img][/link]
*

    anajens

  • ****
  • 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
Благодаря ви момичета, дано да е наред само всичко, незнам какво изследват в този материал, и какво мога да очаквам, имунологичните ми изследвания бях нормални!Някой знае ли какво точно изследват при биопсията???
*

    silvanchence

  • *****
  • 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
Искам да споделя с вас и да ви питам за мнение.Направихме поредната биопсия и уж беше добре.И след това приключи моя трети опит в Малинов с ЧХГ 0.00.

Но сега всичко беше перфектно, прекъснати тръби, имунологични направени, биопсии добре, а ембрионите бяха перфектни.В деня на трансфера имах стомашни газове, даже докато лежах след трансфера усещах спазми и се ядосвах, че сега може да попречат.Възможно ли е да е това?

Чудя се да не би от толкова ровичкане и промивки да се нарушава средата и това да е попречило?Да знам, че по принцип биопсиите целят да подобрят показателите, но знам ли, чудя се вече.

Ако искате споделете, какво мислите за биопсиите.
[/url[url=http://bg-mamma.com]


Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*

    mira_mimi

  • *****
  • 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
Съжалявам че така се е случило при вас!
Аз възлагах големи надежди именно на биопсиите, защото нищо друго не можехме да направим. При нас се получи след лечението, но не мога да съм категорична, че точно те са помогнали. Може просто тогава да е било времето да се случи. Като не специалист си мисля, че при в нашия случай биопсиите са помогнали, но не малко жени споделят, че след лечение пак имат неуспех. Може би е нормално, нито един метод на лечение не гарантира 100% успеваемост. Лично аз следващият път пак бих ги направила ако трябва.

Аз също имах много подут корем от газове преди трансфера и силни болки + обострен гастрит и запек. В деня на ЕТ се наложи да си направя клизма и положението малко се подобри. Не знам какво да ти кажа, вероятно силните спазми могат да затруднят имплантацията.

Най-искрено ти желая съвсем скоро да имаш повод да се похвалиш!
*

    deep

  • *
  • 2887
  • believe in YOU
silvanchence, съжалявам.

Иска ми се да те успокоя, не мисля, че газовете са попречили. Зная и за други момичета, че са имали този дискомфорт но с положителни тестове накрая. Моя позната ми сподели, че в деня на трансфера е била така и се е притеснявала много но за радост теста беше положителен с двуплодна бременност.

Възможно е ембрионите да не са имали потенциал, независимо, че са изглеждали перфектни.

Не се отказвай, въпрос на опити е. Пожелавам, следващия да е твоя успешен!
« Последна редакция: Декември 16, 2010, 06:59:45 am от deep »

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
отоворих и в темата за Клиника Малинов, но ще го направя и тук. Ние сме с неизяснен фактор, при нас всичко е ок дори и така популярните НК клетки. Направих четири биопсии, за да вкараме показателите за имплантация в норми, защото според лекарите те бяха разбутани. Втори опит - дъгъл протокол, като по учебник, с никакви странични ефекти и добри ембриони. Резултат ЧХГ 2,38. Пуснах генетични изследвания в началото на месеца да видим там проблем има ли, но и аз като Мира бих направила пак биопсия преди опита, за да съм сигурна. Имам вяра на биопсиите въпреки неуспеха си.
*

    anajens

  • ****
  • 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
За съжаление не сте само вие такъв случай Къди,ние сме също с неизяснен фактор, до сега каквито и изследвания да са ми правили не са ми открили кой знае какви проблеми и въпреки това не съм забременяла, явно има някакъв проблем иначе да се е плучило нали така!Вярвам на лекарите, и на съдбата, че там някъде в бъдещето ме чака моето детенце и че просто не е дошло още времето да го прегърна!Пожелавам е на теб същото, вярвай!
*
здравейте момичета,

извинявайте ,че нахлувам така  :oops: Чета ви откакто разбрах, че ми предстои биопсия, която мина на 14.12. Бях се притеснила колко ще боли и др. такива, но разбрах,че всичко е било напразно  :D Всичко е абсолютно поносимо. Казаха ми след нова година резултата. Но може да си представите как ме гложди отвътре да разбера сега. Исках да ви попитам дали има смисъл според вас да се пробвам сега, като се има предвид, че от 15.12 са ваканция. Знам,че има дежурни - за бременните, но дали има смисъл да нахалствам  :balk_113: Какво бихме ме посъветвали. Благодаря предварително  :) :) :)



silvanchence, и на мен ми се въртяха такива мисли в главата.
След четвъртата биопсия всичко беше наред и направихме опит с перфектни ембриони.
Резултат на 13 ден 0.00. След опита пета биопсия, която беше наред.
При 2 опит без да са правени биопсии и промивки, за кратко положителен резултат.
И аз това се чудя, дали не трябваше да изчакам няколко месеца след биопсиите.
Октомври месец пак щях да правя опит след хистероскопия, добре че на д-р Персенска не и хареса структурата на лигавицата и оставам за новата година.
Може би трябва да минат няколко цикъла. И аз не знам какво още да направя.
Късмет на всички, дано 2011 год. е нашата година :D
*

    anajens

  • ****
  • 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
здравейте момичета,

извинявайте ,че нахлувам така  :oops: Чета ви откакто разбрах, че ми предстои биопсия, която мина на 14.12. Бях се притеснила колко ще боли и др. такива, но разбрах,че всичко е било напразно  :D Всичко е абсолютно поносимо. Казаха ми след нова година резултата. Но може да си представите как ме гложди отвътре да разбера сега. Исках да ви попитам дали има смисъл според вас да се пробвам сега, като се има предвид, че от 15.12 са ваканция. Знам,че има дежурни - за бременните, но дали има смисъл да нахалствам  :balk_113: Какво бихме ме посъветвали. Благодаря предварително  :) :) :)
 Luce
аз също правих скоро биопсия и чаках почти месец да ми се обадят за резултата като междувременно оставих едно събщение и звъннах веднъж, но неможах да се свържа, в крайна сметка доктора ми се обади, така, че според мен изчакай, аз лично съжалявах, че съм ги притеснявала, тъй като не е нещо спешно!
« Последна редакция: Декември 17, 2010, 16:13:11 pm от lemon »
*
благодаря, anajens, може би така ще е най-добре. Така и така, нищо няма да се направи преди нова година. Успях да си запиша час за 19.01. мисля, че беше.

Успех на всички момичета и нека 2011 е много по-успешна  :D :D :D


*

    mira_mimi

  • *****
  • 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
luce, за да ти кажат къкъв е резултата трябва един от 3-та (обикновено този, който е правил Б) да е в клиниката, да ти извади файла и тогава да ти се обади. Дежурният е за спешни случаи, едва ли ще ти свърши работа.
Дори резултатът да е лош няма страшно. Лесно се оправя. При първата ми Б бях много притеснена и казах на Прерсенска, че се надявам да е добър. Тя ми отговори, че при мен по-добрият вариант е да е лоша, защото поне ще открием защо няма имплантация и можем да оправим нещата. Така и стана.
*
 мила Мира :bighug: , все едно си порчела мислите ми, но от тези най-дълбоките  :oops: :D Хем ми се иска да няма проблем, хем се надявам да се окаже нещо защото това е последна надежда да бъде причина за липса на имплантация. Благодаря ти.



*

    nimika

  • *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
luce , аз бях убедена  ,че биопсияата ми ще е с лоши резултати или поне тайно и подсъзнателно като теб  се "надявах " да е така  - това да е причината за липса на инплантация  при предишните опити.
Биопсията беше с добри показатели и не се наложи никава терапия и пристъпихме към опит.
Не знам кое помогна за успеха -имах допълнителни нови  неща-вливане на Киовиг, Неупоген  и акупунктурата направих за капак .Така че ти желая успех!