Здравейте на всички!Не знам темата дали е за тук,ако не е моля модераторите да я преместят и да ме извинят.Нова съм тук във форума.И ще се радвам ако получа отговори на това което ме тревожи .Накратко да разкажа и моята история.В никакъв случай не искам да ставам досадна с дълги истории,но накратко.......
На 29г.съм.От 14годишна след строга диета съм без цикъл.(идва ми след употребата на хормонални таблетки).През 1997г(17г)имам правено конизацио на шийката на матката в гр.София.От направената операция голяма част от шийката е изрязана.През 2001г.(21г),направих лапароскопия при доц.щерев София.Отговорът му беше,че единственният шанс да забременея е чрез донорска яйцеклетка .имам си мъж от близо 9г.Живеем заедно и е нормално да искаме дете.Правила съм 2 опита инвитро с донорска яйцеклетка.Неуспешни.Ходила съм и съм обиколила почти всички лекари в цяла България но всички като ме погледнат и отговора е един.Голямо чудо ще стане ако забременееш да можеш да износиш плода понеже няма шийка(почти).На 29г.с диагноза изчерпан яйчников резерв.Без цикъл съответно(все едно жена в критическа).Пиене на адски много хормони,дигане на кг,изпадане в депресии и т.н(момичетата,които пишат тука знаят за какво става въпрос).Та въпроса ми е,мили момичета.Има ли жени които с/у добро заплащане се съгласяват да износят плода(склонна съм на това)и евентуално с документите как стои въпроса.Благодаря предварително на тия които ще се включат,Желая Ви хубав и слънчев ден и повече поводи за усмивки.