Стара тема, но и за нея сега чак ми остана време...
И аз гласувах с
трета опция, а причините момичетата вече са ги посочили преди мен.
Чета публикациите в сайта и коментарите във форума от началото на 2005 г., което означава, че горе-долу съм запозната с видимата част от историята на форума и с повечето участници тук.

Преди това влизах в дира, за да се информирам за нещата, през които минаваме. Някак си естествено се получи, че останах да чета само тук. Също толкова неочаквано за мен и прописах в този форум, защото медицинските въпроси не са силната ми страна...

. Но пък общите приказки (понякога и с конкретна насоченост, т.е. по зададена тема) са ми голяма слабост, така че почти естествено този подфорум, а и Емоционалният се оказаха толкова подходящи за мен.
Намерих ценна информация тук конкретно за проблемите ни, а и препратки за други сайтове, което също е ценно. Но по-ценно е общуването и подкрепата от хора, които в момента преживяват същото като теб, което означава, че най-добре могат да разберат цялата гама от емоции, страхове и надежди, през които минаваш. Надявам се и аз да съм била полезна на някого с добра дума в нужния момент.
И още едно
признание: когато имам време, прелиствам някои теми и в "другия" форум, а и в някои професионални форуми. Но Зачатие е единственото място, където пописвам понякога и мястото, където ще продължа да надничам още дълго време, защото идеята за майчинството е може би най-човешката и естествена кауза, която си струва да бъде подкрепяна.
Дано Бог бъде милостив и да благослови всички момичета тук, за да могат да изживеят майчинските вълнения! Не се съмнявам, че това ще се случи!Дано не ми сложат лимит на приказките в скоро време...