Не искам да звуча песимистично, но в Бургас хора с репродуктивни проблеми трудно се събират за каквито и да е инициативи.
На последната Коледна среща, където събирахме пари за Коледните инициативи на Зачатие, бяхме 8 момичета.
Вие си правете изводите.
С 8 човека протест не се прави.
Много се надявам моето песимистично мнение да подейства стимулиращо на хората, които не се включват.
Друго: добре е да има организация за евентуален протест, за да може при обявяване на такъв от Сдружение Зачатие или Искам Бебе, да се реагира.
Но решение за такъв засега няма.
Хубаво е , обаче, да се знае на кой може да се разчита, ако се наложи.
Съгласна съм, че с 8 човека протест не се прави, но то така и за всички градове може да се разсъди.Извинявай, Елфи, ако ме разбереш погрешно.В никакъв случай не ти опонирам , нито пък искам да те засегна.Просто искам да кажа, че така само се демотивираме.Трябва повече да вярваме в хората.Нали точно защото вярваме в нас самите, Зачатие предприе и протеста пред НДК.Само да се чудим ше стане ли няма ли, без да правим нищо, няма да помогне.
Пак повтарям ,не ме разбирай погрешно, и аз искам същото както всички тук.Но разбира се, трябва много да внимаваме и добре да обмислим нещата, за да не стане както много момичета с право казаха в други теми - да си избодем очите, вместо да си изпишем веждите.
Аз съм ЗА каквото и да решите.Само не разбирам защо повече хора не дават мнение по тази тема.Разбирам, че не е най-важната в момента, но е част от средствата за постигането на целта.
Извинявайте, че толкова дълго стана.