Някой да знае нещо за Тамара?
Хей, пак съм тук. Няма да забравя да ви се похваля.
С Никола вече сме в къщи. И не мога да го опазя от брат му. Аз вече съм била майка, баща му е бил татко, само той сега ставал батко, така че бебето било негово. Докато чакал пред вратата да ни изпишат се информирал за всички видове упойки и сега чака да сваля лепенката за види къде са ми спорили шкембето, че от неговото раждане белегът не личеше баш. Освен това разпита подробно и за помпата за кърма... Но други бебета вече не му трябвали, чак когато това порасне и реши да става батко, чак тогава.
А Никола спинка и папка. Роди се 3,570 кг и 51 см на 12.09 - дебеланчо. И като е гладен крещи и си завира ръцете в устата. Прилича на брат си, ама честно казано си му личи, че е роден две седмици по-рано... но ще навакса, няма страшно.
А да - и за секциото. Аз не вярвах, но наистина кърмата при планово секцио слиза по-късно. С марио на третия ден вече можех да си го кърмя нормално, а тук на петия. Но това е трудна мисия, когато той е свикнал 5 дена с биберон... но ще се справяме някак си.
А за възстановяването... ами сега беше много по-бързо. Първият ден ми беше много гадно че съм вързана за леглото. На вторият станах и след като се напих с къде/каквото намерих остана само някакво досадно придърпване. А миналият път вторият и третият ден ми бяха кошмарни, чак на четвъртия бях така.
Явно не е определящо поредността на секциото, а нещо друго.
Ми май е това за сега.