0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

донорство на яйцеклетки
« Отговор #20 -: Ноември 05, 2008, 10:25:04 am »
Здравейте момичета! За първи път пиша.Отдавна ви чета и научавам полезна информация.Преди 2-3 дена ми съобщиха лоши новини.В крайна сметка ми казаха,че трябва да си търся донор.Моля ви ако някоя от вас знае нещо по въпроса да ми рише.Благодаря ви.Успешен ден и късмет на всички.
Re: донорство на яйцеклетки
« Отговор #21 -: Ноември 05, 2008, 11:14:00 am »
Renoar 30 миличка, ти сама казваш че отдавна четеш във форума трябва да се обърнеш към специализарана клиника и там ще ти дадат нужната информация. Това е доста сложен процес свързан с много чакане, изследвания и емоции. Пожелавам ти много късмет в трудното начинание :D
Re: донорство на яйцеклетки
« Отговор #22 -: Ноември 05, 2008, 18:16:20 pm »
Реноар Не се тревожи нещата при мен са същите самоче обиколих доста клиники да търся донор и загубих близо 2години вече Донори има без да чакаш много във Плевен във клиниката на доц.Конова също така бързо става и Солун Гърция също така има и във Олимед Варна при док.Монастирска . Плевен има много добри резултати доста момичета са доволни . за Солун също. Успех!!
Re: донорство на яйцеклетки
« Отговор #23 -: Ноември 05, 2008, 19:58:06 pm »
благодаря Felindra
Re: донорство на яйцеклетки
« Отговор #24 -: Ноември 05, 2008, 20:06:15 pm »
благодаря и на теб Kari.Аз вече от 3 години се изследвам при един и същи лекар но сега мисля да потърся и друго мнение.
Re: донорство на яйцеклетки
« Отговор #25 -: Ноември 05, 2008, 20:49:37 pm »
Здравейте момичета!Много са ми неясни нещата.Как например да си намея донор на яйцеклетка ако в резерва на клиниката в която ходя няма?  Какъв е начина или реда? Моля Ви помогнете!Благодаря Ви!
Re: донорство на яйцеклетки
« Отговор #26 -: Ноември 09, 2008, 09:44:18 am »
Мила неможеш сама да си намериш донор това е много трудно аз търся от 1 година има клиники които имат готови донори които ги стимулират спецялно за теб там трябва да отидеш,и при това клиниката е един вид посредник попълвот се документи нотарялно заверени това го прави клиниката също така и донора се подлага на изследвания дали е психически или физически здрав.Може също да ти стане донор и момиче което ще прави инвитро но тогава си разделяте яйцеклетките и ти заплащаш и нейното инвитро.По горе ти писах каде има клиники със готови донори насочи се към тях не си губи времето.
Re: донорство на яйцеклетки
« Отговор #27 -: Ноември 09, 2008, 13:59:41 pm »
Благодаря ти kari-13.Вече започнах да разпитвам насам-натам.Аз съм от София ,как да го напрява това.Всичко ми е непознато.Хубав ден!
Re: донорство на яйцеклетки
« Отговор #28 -: Ноември 10, 2008, 07:03:32 am »
Благодаря ти kari-13.Вече започнах да разпитвам насам-натам.Аз съм от София ,как да го напрява това.Всичко ми е непознато.Хубав ден!
Като си от София още по добре ,обади се във Плевен и си вземи час за преглед при док.Емин или док.Бързашки и със всички иследвания и документи и съпругати и искаш да те включат във програмата за донорски яйцеклетки,те ще ти кажат какво следва от там на татък ако ти кажат че трябва мого да чакаш пак се включи във програмата. Обади се на Албена координаторката за България във Гърция да те включат и там те ще ти пратят по имейла изледванията които трябва да направиш и тя ще ти каже кога може да напрвите инвитрото във Солун не се чака ,Албена ще ти обясни всичко подробно.Ако искаш ще ти изпратя на личния телефона.Ако нещо не ти е ясно пиши ми .
Re: ДОНОРСКА ЯЙЦЕКЛЕТКА - СПИСЪК НА ЧАКАЩИ...
« Отговор #29 -: Ноември 12, 2008, 01:44:04 am »
Здравейте отново!
Пак искам да напомня за себе си и за своя проблем. Имам нужда от донорска яйцеклетка, а нямам подходяща роднина. Моля за съдействие или просто за споделен опит. :(
*
Re: ДОНОРСКА ЯЙЦЕКЛЕТКА - СПИСЪК НА ЧАКАЩИ...
« Отговор #30 -: Ноември 12, 2008, 09:51:33 am »
Тази тема е обсъждана вече няколко пъти, някои от които скоро, вероятно затова няма отговори. Горе вдясно на страницата има бутон "търси" - ако напишеш в празното поле     донорска яйцеклетка     ще намериш доста теми по въпроса.
Re: ДОНОРСКА ЯЙЦЕКЛЕТКА - СПИСЪК НА ЧАКАЩИ...
« Отговор #31 -: Ноември 12, 2008, 23:19:42 pm »
Няма да намериш много  отговори по темата,аз самата бях в подобна ситуация :oops:Според мен няма смисъл да търсиш от роднини и т.н.Обърни се към клиника която да ти осигури така желаната яйцеклетка.Аз направих точно това!Желая ти успех и не се мъчи и без това не ти е леко.Знай ,че "НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА"-почти :wink:
*

    ultra

  • Анна Зашева
  • *
  • 7291
Репортаж по тв 2 за донорски яйцеклетки
« Отговор #32 -: Ноември 19, 2008, 15:49:53 pm »
Обади ми се г-жа Мая Костадинова от тв 2. Утре ще правят репортаж з адонорство ан яйцеклетки. Ще снимат жена, която вече е дарила и имат желание да заснемат и някоя от вас, за да се види и другата страна на проблема. Целта на репортажа е да се популяризира донорството, така че ако някоя от вас се престраши, ще помогне много :D Другата жена ще я снимат рано сутринта, мен в 11 часа. Могат да дойдат при вас, ако вие нямате възможност да отидете до студиото в завод Витоша (кв. Хладилника) и ще ви отнемат най-много 5-10 минути.

Ако искате да участвате може да ми звъннете на мен - 0896304515 или на г-жа Костадинова - -0885226978.


“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*

    eganeva

  • *****
  • 4584
  • И утре е ден, но друг....
http://www.cosmopolitan.bg/dr_cosmo/p3_766_0.html

Не знам дали е за тук тази статия.
Беше ми доста интересна.
*
Еййй, чак сега го видях съобшението на ultra, иначе исках аз да участвам...нищо следващия път!
:balk_602: Напълно подкрепям идеята ,и смятам че е крайно време да се направи нещо по въпроса.Трябва да се  коментира проблема със донорските яйцеклетки също така трябва да се създоде фондация която да помага на семействата които имат донорски проблем и проблеми свързани със сурогатна майка. Проблемните двойки никак не са малко.И шока който преживяват във първия момент.Ако се включат медийте може да се постигне много нека се насърчат жените да станат донори.Никъде другаде осфен във форумите не се коментира проблема . Също така предлагам да направим и една среща на която можем да разменим опит можем да си помагаме със информация и морална подкрепа, защото ние сме с ЕДНА СЪДБА!!!
Re: Станете донор, дарете живот....
« Отговор #36 -: Ноември 24, 2008, 12:18:11 pm »
На мен идеята ми харесва.
Не ми харесват едни такива много fashion глупости:
ще се намеси църквата,че прекрачваме догмите и божиите закони и в крайна сметка може да се стигне до негативизиране на обществената нагласа по отношение на този тип донорство.
Прекаленият светец... знаете. Да не говорим колко много църкви има.
Този тип донорство си е донорство както всяко друго.Обществото няма как да узрее за проблем, който не вижда. Все пак има донорство на сперма и то от доста време. С какво това е по-различно?

Аз не искам да плащам "данък обществено мнение", поне докато не го регламентират. Дали Сульо ще каже нещо накриво няма значение, ако Пульо реши да помогне.

С това, че мъжът като произвежда материала изпитва удоволствие и с нищо не се застрашава живота му. При жените знаем не е така. Доста по-различно е да се сдобиеш с яйцеклетка, но погледнато от морална гледна точка, наистина е едно и също.
*

    сд

Re: Станете донор, дарете живот....
« Отговор #37 -: Декември 18, 2008, 22:19:13 pm »
Не съм против донорството на яйцеклетки, напротив - вече 2 пъти съм го правила.
Но се страхувам, че когато се направи медийна кампания, много жени ще се отзоват не от съпричастност, а чисто комерсиално. И ако това стане, ще стане това, което четем по книгите за търговията с яйцеклетки и ембриони: за избора на цвят на очите, склонност към напълняване, дължина на бедрата ... и т.н. на бъдещото бебе.
Не апелирам да си мълчим и да няма кампания. Само споделям колко би могла да се опорочи една такава кампания и по-скоро резултатът от нея.
Здравейте всички!Не знам дали пиша на точното място но трудно открих форум като този.Аз от няколко дена съм включена в донорска програма за дарение на яйцеклетки.За мен това е нещо голямо.Искам да уточня ,че главната причина да се включа е придобития ми страх от доктори по време на бременността и раждането ми.За някои изглежда смешно но за мен това е нещо много сериозно което ми пречи да водя нормален живот.Интересувах за мнение от доста доктори ,но те като че ли не го приемат сериозно,или по скоро не вярват.И така моя приятелка се включи и ме накара да опитам,като така съм щяла да се престаша и наистина вече взимането на кръв не ме кара да припадам,а при вида на лекарите цялата се разтрепервах и беше грозно.Нека хората които са участвали да ми пишат за да ми е по спокойно че няма нищо страшно и аз ще бъда много щастлива да се излекувам по този начин от страха си и някоя жена ще бъде щастлива да роди дългоочакваното за нея и любимия й дете.Поздрави!
az sam gotova da stana donor
*
Чудесно! Ще направиш нещо прекрасно, за което, като жена, нуждаеща се донор ти благодаря от сърце! :youwoman: :thankyousign:
Ако имаш каквито и да е въпроси, страхове или опасения - питай - ще ти обясня всичко!