0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    z22

  • *
  • 3293
  • мама на слънцa


Ееее, ама и по два пъти ще чуваш сладкото "маминко" от снахите  :mrgreen: а на мен кой знае какъв пръч ще ми доведе, пък и бабо ще ми вика  :lol:


ааа,моят мъж вика на майка ми майко.
 Аз тия дни се бях замислила,колко е несправедлив живота на мъжките майки.Сега си го гуша и лигавя,а след някоя и друга година няма да иска ни да го целувам,ни да го прегръщам.Сигурно ще ми вика по едно "здрасти" и "чао" и това е.А като му се родят деца,снахата ще ги дава повече на нейната си майка и такива ми ти неща.Аз примерно съм си много близка с майка ми и сега ходя да си ме гушка и всеки ден се чуваме,по 1ч. поне си говорим.
 Абе да ми е живо,здраво и щастливо и аз ще съм щастлива. :D
Аничка,честито ти християнче,много е хубава!
Джази,добре че сте се разминали,направо е безобразие това!
Силви,тия явно купуват картофи от Белгия. :DТука има специално за варене,печене или пържене. :lol:
 За ваксините - аз слагам всички завължителни(Превенар-а тук е задължителен) ,а също и незадължителната Ротатея.Обаче за противогрипните примерно съм малко резервирана.
<br />
Обаче за противогрипните примерно съм малко резервирана. [/color]

Аз също.

lb2f
*

    lady_11

  • *****
  • 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Джази, пиши моля те или на общината или на РДНСК или Гражданска защита! Сигурно имат сайтове. Или по телефона.

Не знам коя служба в общината отговаря за това. Понеже е жилищна кооперация, отговорност носят собствениците. Но на тях надали им пука особено.


Жалба до районния кмет - има правомощие по ЗУТ да препдпише укрепване на фасадата.



По отношение на картофите. Оказва се, че е проблем да се намерят и закупят от един доставчик количествата картофи които се използват дневно в кухнята. Пазарува се от различни доставчици, поради което закупените картофи са от различни производители, с различни качества. Възможно е и сортовете картофи които се отглеждат и предлагат, да не са с възможно най-добрите качества. По тази причина времето за сваряване на картофите използвани в едно ядене е различно. Специално заради приготвянето на картофите изтеглихме работното време в кухнята с половин час по - рано сутринта. От момента на започване на работа на персонала в кухнята, до момента на разсипване на храната, картофите се варят. Не може да удължим неограничено времето за варене, тъй като това ще забави процеса на разсипване и транспортиране на храната до раздавателните пункове.


Хем се смях, хем тъжно ми стана...
*
Именно, въпросът е пред кого я носят? Трябва да се уведоми съответната инстанция.
*

    mini

  • *
  • 8160
  • purple addicted
Аничка, честито християнче, да ви е жива и здрава и името й да я закриля.
Танче, ужасно е това което ви се е случило, ти си подай сигнал най-малко за да ти е чиста съвестта, че си предупредила, че там има опасност, а че твоята уплаха е огромна, няма кой да те компенсира.
Хора, да ви се пооплача, вчера Стефания се държа много много невъзпитано по центъра, рева, тръшка се, аз просто седнах и я чаках да й мине ината, ама хората като минаваха покрай нас и цъкаха с език и се възмущаваха, ужас, голям срам. Надявам се това й състояние да е от избиващите кучешки зъби, защото иначе това не е моето дете.  :?
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
Хора, да ви се пооплача, вчера Стефания се държа много много невъзпитано по центъра, рева, тръшка се, аз просто седнах и я чаках да й мине ината, ама хората като минаваха покрай нас и цъкаха с език и се възмущаваха, ужас, голям срам. Надявам се това й състояние да е от избиващите кучешки зъби, защото иначе това не е моето дете.  :?[/color]

колко познато. и ние сме точно така от едно известно време. децата все повече се осъзнават като самостоятелни личности, предполагам имат непрекъснат устрем да проверяват докъде са границите им. преди си мислех, като видех тръшкащо се дете, че това е плод на недобро възпитание, но сега, специално за нашата възраст - не смятам така. когато сме навън и се получи такава ситуация, гледам да я взема, не я оставям да се тръшка именно заради възмутените до небето погледи (признавам си - и аз съм хвърляла такива, когато нямах дете), но у нас гледам да я оставя да си се потръшка - започва се по-бързо да и омръзва.
растат момичетата ни, мини, не са бебета вече - това е :wink: ела да видиш как се храним - от около месец мона просто не позволява да й сложиш лъжица в устата и да я нахраниш - иска сама. може да е гладна, но не, не дава. сама като се храни го прави 10пъти по-бавно и за цапаницата не ми се говори, ама претръпнах, мога ли да му спра на детето усрема самО да се нахрани :lol:
*

    Ganka

  • *****
  • 5926
  • мама и леля на ангелчета
В интерес на истината - като се затръшка - оставям го на земята, а ако ми хвърлят възмутени погледи - аз им връщам още по-възмутен. В крайна сметка аз знам, че не е от невъзпитание, а просто имат такива периоди децата. Живеенето в Германия ми промени представите за някои неща и под стреса да ме приберат за побой и тормоз на детето си, предпочитам възмутените погледи. А и като го оставиш да се потръшка, в крайна сметка доста по-бързо им минава, отколкото ако им вървиш по гайдата.
Обещах на Лили:)
 
"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

    lidia

  • *****
  • 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
Нека си се възмущават. Хич не ми пука. Оставям я да си пореве и да се повъргаля и после се правя на сърдита поне 15 минути я игнорирам. Тя почва да ме гони и да реве да я гушна, но не минава номера. Казвам и ти си наказана, водя я до ъгъла на стаята в къщи а мама ти е сърдита.Свекърва ми цъка възмутено, колко съм жестока, ама хич не ми пука. Слушам съседчето на 4 години как крещи по баба си ТЪпанаркиа, смотанячка и се подсмивам ехидно. И неговата баба така цъкаше на найка му като го възпитаваше :)


А това с картофите просто ме уби  8O
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
И аз оставям да се натръшка. Като едиствено следя да не е в най-голямата мръсотия и да не се нарани много, ако е малко я оствям. Преди два дни така си насини устната и сега като се тръшка не си мята много главата. Не игнорирам след това, правя се че все едно нищо не е било. Нека си излее гнева детето  :lol:
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*

    mecheto

  • ****
  • 753
  • на мама джудженцата
Аничка, да ви е живо и здраво християнчето! Бог да я пази!

Като сте подхванали темата за тръшкането, ми ние от сег се тръшкаме като не е на нашата, по точно Самуил го прави тоя номер, но също го игнорирам. След 30секунди му минава и продължава да си играе. Но понеже е малък дявол внимава как да се тръшка назад да не се удари.
Момичета, преди малко Сами се пусна пак да ходи ,но този път направи 4 крачки и си довлече кльощавото дупе до мен. Малййй, май скоро ще проходят, ужас!
*
Юлия днес стана на две години и по този повод приемете една виртуална почерпка от нас:

Празнувахме днес преди обяд в един детски клуб. Бяха само четири дечица, но се забавляваха страхотно. Малката получи много подаръци, но най-харесвана се оказа една кукла дето плаче, смее се, леко похърква дори, има аксесоари, биберон,шишета и др.
ani4ka, честито християнче!


*
Габи, мерси за почерпаката, щастлива и усмихната да расте Юлето и хайде вече чакаме да става как и стискаме палци :wink:
И аз да оспамя - Габи, да ти е жива и здрава и много щастлива!
*
Gabi,да ти е жива и здрава рожденичката,благодаря за почерпката! :eat: :occasion13:

*
gabi32 да ви е жива и здрава рожденничката!
*

    lady_11

  • *****
  • 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Тъй и тъй тая тема ще е заключена утре - Габи, да ти е жива и здрава рожденичката, да минете без тръшканици , без зъбоболи, без грипове и тем подобни майчини тревоги през третата годинка , а и занапред!
*
Лека нощ и от мен момичета,нека другата седмица и новата ни темичка ни донесат още много хубави новини и повечко да са в очакващи,а ловуващите да ставаме все по-малко.Нека има повече ++ тестчета и повечкото да са по2 и 3

*
Момичета, благодаря за пожеланията! Да ви се връщат!


*
Габи, честито ти порастнало момиченце, да ви е жива и здрава и да бъде на-добрата кака :D

айде заключвам :wink: