Здравейте д-р Бърди,
отдавна не съм писала и чела, вярвам, че Вие сте в добро здраве

Моля Ви, нуждая се от спешен съвет. Дъщеря ми от три дена прогресивно се разболява. Във вторник се прибрахме от България след 3 мес. престой, в сряда започна да покашля, регистрирах следобяда Т 37,5. През нощта срещу четвъртък вдъгна по-висока Т. Носа протече повече, детето, което е страшно жизнено и палаво, от вчера е унило, лежи

/нещо съвсем нетепично за нея/ Вчера бяхме при педиатъра. След преглед на гърло, уши и слушалки, установи зачервено гърло, БЕЗОБИДЕН ВИРУС. Само парацетамол и Олинт.
Днес сутринта положението се влоши, оше след ставане от сън, започна да плаче, лежи и е унила, носа тече като чешма, кашлицата се увеличи, тип къртеща е. Завдохме я отново на лекар / нещо като БП, т. к. тук днес е почивен ден/. Отново установиха силно зачервено гърло и силно зачервени уши. На въпроса ми дали е ОТИТ това ми отговориха, че не било истински отит

, а от хремата и гърлото??????.
ВИРУС, продължавайте с парацетамола и чакайте да мине отсамосебе си.
Т е ниска, ок 37,1. Да обаче детето е много кисело, ревящо и унило. След като дам парацетамола се успокоява за определено време, явно той притъпява болката. Тази вечер не сложих. ПРЕДИ ОКОЛО ПОЛОВИН ЧАС СЕ СЪБУДИ ПИщЯщА ОТ БОЛКИ,

СПОРЕД МЕН ОТ УШИТЕ. 20 мин след като дадох парацетамола се поуспокои и заспа.
Какво да правим, посъветвайте ме, Помня как пролетта Алекс на Ганка, след размотаване и мъки от немските лекари се оправи от предписания от Вас антибиотик.
Действието се развива в Германия де, да уточня

Докога да гледам детето си как се мъчи и пищи от болка. До кога да чакам въпросния вирус да мине от самосебе си и при положение че има проблем в ушите, ще се оправи ли той без АБ.
Благодаря Ви, дано ми отговорите бързо.
Спокойна нощ