Момичета, има разлика в резултатите на лабораториите. Днес сутринта се изтърсих преди работа в Кандиларов. Имаше опашка, може би защото хората и те като мен - преди работа. А Лора е много близо до работата ми и ходя там в обедната почивка,
Резултатът от Кандиларов е
1161. Според техния референт това е 5 или 6 г.с. Има припокриване на стойностите, та затова е едно от двете. Anmar в предишен коментар се чуди защо 2-ра, а не 4-та г.с. Излиза наистина на 06.08. да е било 4-та г.с. А днес да си е в 5-та г.с. Математиката ми излиза,
А и ако според тоя референт плодно сакче се вижда при 1500-2000 единици, нещата си идват вече на място, защо в понеделник нищо не се е видяло. Освен това се зарових из форуми с ключови думи: високо ЧХГ и не се вижда гестационен сак.
http://forum.bg-mamma.com/index.php?action=printpage;topic=396239.0 Случаи, колкото искате. Днес се усмихвам. Вярно - след 16:00 часа. Извинете, че съм подробна, но първият тест от Лора прочетох със сълзи на очи, вчера направо се разревах в Лора и помолих за чаша вода. А днес съм герой, само малко ми трепкаше и изобщо не разбирах служителя на регистратурата какво ме пита, но той разбра и ми даде таблица с референтите. Защо не ги включват в изследванията, идея си нямам. Във всеки случай съм много по-спокойна за утрешния преглед.
Лина, ако знаеш колко още простотии ще ни минат през главата, а то май ще се окаже, че това детенце още отсега си играе на криеница с възрастните,
Значи, утре съм в Токуда на вагинална ехография, в четвъртък независимо от резултата при наблюдаващата лекарка, а при хубави резултати, сигурно няма да устискам и в петък ще изтичам до Кандиларов за следващо ЧХГ.