0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

здравейте смених си потребителсокото име,но( сега трябва да си поправя и името в "графиката на ..." ,обаче нестава,може би неправя нещо както трябва.. !бихте ли ми казали как?
опитах се да информирам модератор с бутона,но ми дава някаква грешка.. :?
веднъж съм и редактирала заглавието(направих я с усмивка,вместо стандартно),но сега не ще...,защо?само по веднъж ли може да се редактира или тогава съм успяла случайно..?
изглежда много смешно така,сега съм с това потребителско име,пък темата "графиката на.." е с друго име.. :(
п.п. бях пуснала тема с въпросът си при "въпроси за ову-календара",но я изтрих и преместих тук,че май не е за там :oops:,моля да ме извините за избързването!в "правилата на форума "пише,че е забранено да се трие профил,но никъде не прочетох,че е забранено да си редакторам заглавието на моята тема...а в една тема за редкатиране видях,че ако не успявам,да информирам модератор(съобщение ли трябва да му пратя,защото като натисна бутона "информирай модератор" ми дава само някаква грашка,а не е нещо като да пиша съобщение.. :oops:)
просто искам темата ми да се казва "графиката на любопитка",ако е възможно?защото сега изглежда много нелепо с тия разминаваници в имената..
« Последна редакция: Февруари 21, 2008, 22:12:12 pm от любопитка »
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14916
кажи ми коя е темата, ще я редактирам.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

 :bighug: :bighug: :bighug: много благодаря!сега вече изглежда добре :D
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!