www.zachatie.org

За сайта => Правила, условия за поверителност и ползване, въпроси, предложения и техническа помощ => Темата е започната от: любопитка в Февруари 21, 2008, 21:36:03 pm

Титла: защо немога да променя име на тема ,която съм пуснала аз
Публикувано от: любопитка в Февруари 21, 2008, 21:36:03 pm
здравейте смених си потребителсокото име,но( сега трябва да си поправя и името в "графиката на ..." ,обаче нестава,може би неправя нещо както трябва.. !бихте ли ми казали как?
опитах се да информирам модератор с бутона,но ми дава някаква грешка.. :?
веднъж съм и редактирала заглавието(направих я с усмивка,вместо стандартно),но сега не ще...,защо?само по веднъж ли може да се редактира или тогава съм успяла случайно..?
изглежда много смешно така,сега съм с това потребителско име,пък темата "графиката на.." е с друго име.. :(
п.п. бях пуснала тема с въпросът си при "въпроси за ову-календара",но я изтрих и преместих тук,че май не е за там :oops:,моля да ме извините за избързването!в "правилата на форума "пише,че е забранено да се трие профил,но никъде не прочетох,че е забранено да си редакторам заглавието на моята тема...а в една тема за редкатиране видях,че ако не успявам,да информирам модератор(съобщение ли трябва да му пратя,защото като натисна бутона "информирай модератор" ми дава само някаква грашка,а не е нещо като да пиша съобщение.. :oops:)
просто искам темата ми да се казва "графиката на любопитка",ако е възможно?защото сега изглежда много нелепо с тия разминаваници в имената..
Титла: Re: защо немога да променя име на тема ,която съм пуснала аз
Публикувано от: jam в Февруари 21, 2008, 22:03:09 pm
кажи ми коя е темата, ще я редактирам.
Титла: Re: защо немога да променя име на тема ,която съм пуснала аз
Публикувано от: любопитка в Февруари 21, 2008, 22:46:47 pm
 :bighug: :bighug: :bighug: много благодаря!сега вече изглежда добре :D