0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Добър гинеколог от Благоевград
« -: Януари 25, 2008, 10:23:47 am »
Здравейте.Моя много добра приятелка има проблем със забременяването.Опитват вече 6 месеца и нищо не става.Моля ако някой знае добър гинеколог специалист по репродуктивана медицина да ми напише името му и къде да го намери.
Много ама много благодаря предварително
Re: Добър гинеколог от Благоевград
« Отговор #1 -: Януари 25, 2008, 10:42:16 am »
Няма такива в този град.  Надявам се и други момичета да се включат и да потвърдят.  София е близо, също и Солун - да не губи време момичето с местните лекари.
*
Re: Добър гинеколог от Благоевград
« Отговор #2 -: Януари 26, 2008, 09:41:45 am »
подкрепям казаното от Принцеска!
София е на 100 км само! Успех!
Re: Добър гинеколог от Благоевград
« Отговор #3 -: Януари 26, 2008, 12:28:03 pm »
Благодаря на всички за отговорите.Бих Ви помолила тогава да ме насочите към някой специалист в София, защото всички знаем че ако се попадне на точният човек нещата имат по голям шанс да се развият добре.

Моля някоя от вас доволна от специалист по проблемно забременяване от София да ми пише неговото име и координати.Аз разбира се ще потърся и мненията във форума, но все пак ще бъда благодарна и на вашите мнения.
Благодаря предварително на всички отзовали се.
Re: Добър гинеколог от Благоевград
« Отговор #4 -: Януари 26, 2008, 13:50:58 pm »
Е, недейте така. Наистина в провинцията не се срещат често добри специалисти, но всяко правило си има изключения. Аз посещавам д-р Костадинова (адрес Благоевград, ж.к. Запад №11;jsm 0888 714144). Работи всеки ден след 13 часа.Сега тя ми води лечението. А на моя приятелка, която от 3 години нямаше деца и къде ли не беше ходила и в София и в Плевен, но без резултат, именно тя помогна. Така, че опитайте при нея. Но се въоражете с търпение, защото винаги има много хора.
Жената по своята същност е ангел, отрежеш ли и крилата ще полети на метла:)))
Re: Добър гинеколог от Благоевград
« Отговор #5 -: Януари 26, 2008, 15:20:40 pm »
Никой не спори , че няма добри специалисти.Аз пък ходя при д-р Терзийска.Тя също е добра(лично мнение) и пред кабинета и винаги е пълно.Мен тя ме е лекувала и аз лично съм доволна от нея,но това не я прави "специалист по проблемно забременяване ".Ако става въпрос за проблеми със забременяването аз не мисля ,че в Благоевград има лекари на нивото на тези в специализираните клиники в София,а и за техника(разбирай апаратура)и изследвания въобще не може да се говори.Подкрепям мнението на *Принцеска* и Bora82.
« Последна редакция: Януари 26, 2008, 18:05:55 pm от puhelota »
*
Re: Добър гинеколог от Благоевград
« Отговор #6 -: Април 02, 2008, 21:32:26 pm »
аз съм от благоевград и имам добри впечатления от д.р Кацарова дето има и частна клиника в с.Мурсалево тя ми води едно лечение и стигнах до резултат но това беше преди 5 г

сега ще се ориентирам към Веселка Аврамова имам лични впечатления от нея пак от преди.
до 5-6 дни ще ходя и ще споделя какви са ми отзивите за нея.
бих била благодарна ако някой сподели относно тях нещо по-скорошно :)
пс малко ми е трудно да се ориентирам в този форум... може би щото съм нова :)
всичко е полезно, но не всичко е назидателно
Re: Добър гинеколог от Благоевград
« Отговор #7 -: Април 03, 2008, 13:08:52 pm »
Зависи за какво ходиш.  За репродуктивни проблеми в Благоевград специалисти няма.

Аз съм пациентка на д-р Аврамова (ЖК) -- чака се доста пред кабинета и (там мястото е за 3 човека), а по време на преглед не спира да и звъни телефона.  На мен това не ми харесва.  Ходила съм и при д-р Малчев в Рубидент - много мил и внимателен човек, но вчера чаках 45 мин. и не се очертаваше скоро да ми дойде ред и се отказах.  Според рецепционистката винаги по толкова се чакало.  За мен чакането и неспазването на графика са причина да не харесвам даден лекар - времето ми е скъпо, за да го прекарвам дремейки заради лошо направен график.
*

    eveishan

  • ***
  • 373
  • Напред и нагоре!
Re: Добър гинеколог от Благоевград
« Отговор #8 -: Май 18, 2008, 19:44:42 pm »
Здравейте момичета!Аз съм от Благоевград и имам нужда от добър гинеколог!Моля да ми помогнете!
Re: Добър гинеколог от Благоевград
« Отговор #9 -: Май 19, 2008, 08:48:17 am »
Здравейте момичета!Аз съм от Благоевград и имам нужда от добър гинеколог!Моля да ми помогнете!

Нали четеш какво сме си говорили до този момент??  София не е далеч и не си струва да си губиш времето с Благоевградските лекари, ако имаш проблем със забременяването.  Не са се променили нещата от началото на разговора, за съжаление.  Желая ти успех.
*

    eveishan

  • ***
  • 373
  • Напред и нагоре!
Re: Добър гинеколог от Благоевград
« Отговор #10 -: Май 19, 2008, 12:06:20 pm »
Благодаря ти за отговора!Но и от София съм разочарована!
Re: Добър гинеколог от Благоевград
« Отговор #11 -: Май 19, 2008, 12:52:25 pm »
Здрасти,Eveishan!Наистина не трябва да си губиш времето в Благоевград!Когато запо4наха проблемите ми,съм обиколила вси4ки,с изклю4ение на Терзийски.Освен време,загубих и доста пари и изпих много ненужни лекарства.След пове4е от година се сетиха за мъжа ми.Оказа се,4е и уролозите са като гинеколозите в Благоевград.Тогава тръгнахме на София,но без да знаем кои са добрите в тази област.За съжаление попаднахме на Ватев.Общо 7 години ни минаха в лутане,докато открием клиниката на Щерев и д-р Стаменов.Ако имах тази информация тогава,може би ве4е щях да си имам у4еник в 3-4 клас.От За4атие ще нау4иш кои са добрите лекари в София,Плевен,Пловдив.Желая ти успех!
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...





БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
Re: Добър гинеколог от Благоевград
« Отговор #12 -: Май 19, 2008, 13:31:16 pm »
Благодаря ти за отговора!Но и от София съм разочарована!

Съжалявам за това.  При кои лекари си била в София?
*
Re: Добър гинеколог от Благоевград
« Отговор #13 -: Ноември 07, 2008, 15:15:42 pm »
zdraveite az sa6to sam ot Blagoevgrad i 4esno da vi kaja dokato 4ethq tova koeto ste spodelqli znaeteli po takav kabinet hodq ot 10godini ve4e tuk v na6iqt prekrasen grad na6ite doktori govorq za ginekogozite NI6TO ne razbirat mene li4no me motaha 8g za6toto nemojaha da mi otkriqt ednometriozta koqto do den dne6en lekuvam i za momenta ni6to edinstveno sam dovolena ot DOKTOR KOSTADINOVA ot tam na setne nikoi ne razbira tova koeto raboti samo znaqt pari4ki i tovae istinata hodilasam SEM.TERZIISKI,AVRAMOVA<MAL4EV,DINOV,mialq 4e ne e nujno o6te da izbroqvam no samo v SOFQ kazvam BRAVO.

ПИШИ НА КИРИЛИЦА
« Последна редакция: Януари 04, 2011, 16:24:58 pm от beast »
Re: Добър гинеколог от Благоевград
« Отговор #14 -: Март 22, 2009, 14:46:46 pm »
Здравейте мами,аз родих преди 10 дни в клиниката в Мурсалево при д-р ПОПОВ и д-р КАЦАРОВА много добри специалисти са препоръчвам ви ги.
*

    eveishan

  • ***
  • 373
  • Напред и нагоре!
Re: Добър гинеколог от Благоевград
« Отговор #15 -: Март 23, 2009, 17:34:51 pm »
Здравейте момичета!Аз съм вече бременна и исках да го споделя с вас!След доста лутане отидох при д-р Малчев и то просто за консултация,търсех второ мнение!Както и да е като му споделих проблеминте си и лутането си той ме свърза веднага с д-р Тимева от Клиника Щерев!Но тя беше отпуск и се наложи да чакам доста!Прие ме след време и ми направи пълни изледвания отново на мен и на мъжо!Но пак трябваше да чакам,а аз вече се бях уморила и отидох пак при Малчев и му обясних,той веднага ме свърза с д-р Николов от Репробиомед!Човека ме прие още на следващия ден,като видя изследванията от Тимева ме посъветва да направя лапароскопия!И така направихме я още на следващия цикъл и след месец видях двете черти на теста!Така,че мога да кажа спокойно,че Малчев ми помогна и сега ми следи бременността и съм много доволна от него!Не е като другите като не разбира и да ми дава да пия какво ли не като,че ли са бонбони!Желая ви успех!
Re: Добър гинеколог от Благоевград
« Отговор #16 -: Август 22, 2009, 15:27:23 pm »
В Благоевград немогат да се справят с подобни проблеми. Лично Малчев съм го чувала да го казва и препоръчва да се ходи направо в София при специалист. Казва че тук няма необходимата техника. Успех на всички.
Re: Добър гинеколог от Благоевград
« Отговор #17 -: Януари 03, 2011, 20:56:44 pm »
Iskam da kaja na vsi4ki dami,koito tarsqt dobar genekolog v Blagoevgrad-otidete i se konsultiraite s D-r Kostadinova,neveroqten 4ovek i specialist e!V momenta se opitvam da zabremeneq i tq me lekuva i moga da Vi kaja ,4e otno6enieto i e pove4e ot neveroqtno vinagi mi kazva kakvo i koga moga da piq,qm i t.n.pravi mi palni izsledvaniq za da vidi dali ima nqkakav problem i ako ima vednaga da go re6i,ako trqbva da mi izpi6e hap4eta ili globuli mi izpisva takiva za bremenni vapreki 4e ne sam,za da ne e problem ako to4no v tozi moment zabremeneq.Taka 4e,molq Vi ,otidete pri neq na lekar,napravete si konsultaciq (edna ,dve ,koloto re6ite) i togava izrazete stanovi6te!

ПИШИ НА КИРИЛИЦА
« Последна редакция: Януари 04, 2011, 16:25:05 pm от beast »
*
Re: Добър гинеколог от Благоевград
« Отговор #18 -: Януари 03, 2011, 21:14:32 pm »
Хайде и аз по темата.
От Благоевград съм и спокойно мога да кажа, че тук няма специалисти по стерилитет.
Ние започнахме да ходим по благоевградските лекари още от самото начало, когато започнахме с опитите за забременяване. Имам изключително лоши впечатления и не бих посъветвала който и да е да си губи времето с тукашните лекари.
Ходила съм при д-р Топалова, д-р Костадинова, д-р Константинова, д-р Калоянова, д-р Терзийска, д-р Малчев. Единствено д-р Малчев ме посъветва в откровен разговор, когато му споделих за проблема ни да не се мотаем и да тръгваме по София.
Всички лекари само ми пускаха изследвания за какво ли не, ходех през ден на прегледи, абсолютно безсмислени /сега като знам как е било по София/ и в един момент просто престанахме да си губим времето тук.

Мога да кажа, че съм много доволна от д-р Аврамова. При нея ходех по време на бременността, има хубава и модерна техника, много е внимателна и отговаря на всички въпроси. Определено не бих я сменила с някой друг лекар.

Но, когато говорим за стерилитет по-добре е да се лекувате  и всичко, което е необходимо в София!!! Казвам го от собствен опит и след 7 години ходене от кабинет на кабинет в Благоевград.
<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lb2m.lilypie.com/AozZp3.png" width="200" height="80" border="0" alt="Lilypie Second Birthday tickers" /></a>
Re: Добър гинеколог от Благоевград
« Отговор #19 -: Януари 03, 2011, 21:22:38 pm »
Съгласна съм с мнението на КРИСТИ. В Благоеврад специалисти по репродуктивни проблеми НЯМА!!! Не си губете времео. Ходила съм при голяма част от изброените нагоре, но само съмм си губила времето.

"Бъди благодарен за това, което имаш. Накрая ще имаш повече.
Ако се концентрираш върху това, което нямаш, никога няма да имаш достатъчно."