0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Барбаронче,
Опитвах се да ти отговоря на ЛС, но нещо ми дава някакъв проблем с базата данни.

Извини ме, че те подведох. Няма да мога "да те заразя", както казваш ти. Решихме до 01 март да лежа тук, а ако до тогава устискам и не съм родила, едва на 01 март да тръгнем за София и да постъпя направо в болницата. Наистина бих била проблем за теб. На мен тук свекърва ми ми прислугва и буквално ми носи храната в леглото, защото трябва само да лежа с цел да задържа бебетата. Отделно от това идва човек, който ми бие инжекции. Абе, много съм сложна и не ставам за компания.

На теб ти желая от сърце - успешна процедура. Силно ти стискам палци!
Още веднъж, извинявай! Иначе, офертата беше добра. :bighug:

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*
привет! аз само искам да вдигна темичката!! а ако знаете само...баба ми идядо ми живеят в блока зад клиника Малинов, ако знаех някога, че ще бих могла да помогна на някой...ама нейсе, те имат квартиранти, и там е като дядовата ръкавичка  :?
Стискам ти палци!!За всичко!!!
Милена, благодаря за отговора! Няма проблем - както си решите. А иначе - няма да имаш проблем и със яденето - щях да ти го нося, само инжекциите - виж с тях не мога да се оправям. Абе, всичко да е ОК ти пожелавам до края, пък другото...... ще я изкарам 10 дни. То май ще имам компания за през деня, пък вечер - какво - ами ще спя, нали ще изморена от хоцкане!  :lol:
А, Дианка, за в бъдеще ще знаят момичетата и ако има възможност, пак можеш на някой да помогнеш с квартира.
А има още един ден - току виж някой невидял досега темичката ми?!?!?!?!  :lol:
*
ами предлагам да я пуснеш и в другите форуми - може там да се намери някой, който да пътува към софия.. Успех!!!
*
Мисля, че намерих местенце за спинкане - за 16,50лв./вечер.
Ако има желаещи, да свиркат!!!!!!!!

Здравей, в близост до клиниката на др.Владимиров ли е ?

можеш ли да дадеш малко информация, координати/ телефон, на това място.
Или като 4овек минал през тези пътища, просто дай идеи...
Минало се е доста време, но все пак ако пишеш, ще се радвам.  :P
Благодаря


Някой може ли да ми даде инфо за квартира в София в близост до клиниката на Щерев.Предстои ми ивнитро м.февруари 2010 г.
*
Здравей Didi-BS, чела съм из форума, че към клиника Щерев си имат един апартамент, в който остават момичетата в процедури, за по точна и подробна информация, е най добре да се обадиш направо в клиниката:

Адрес: гр. София 1330,  ж.к. "Разсадника",  ул. "Христо Благоев"  №25-31
Телефони за информация и предварително записване:
Тел. (+359 2) 920 09 01 ;  Мобилен (+359 88) 725 12 98

Желая ти успех!   osi_9

« Последна редакция: Януари 11, 2010, 22:49:33 pm от lolly »


Хехе, браво, Лоли! Аз прочетох въпроса и тъкмо се чудех дали Щерев нямаха апартамент осигурен за под наем и гледам, че си писала  :lol: И то подробно! 
Успех на Диди!
Да имат апартамент но той е само за жени, а аз съм с съпруга ми защото и той ще е под ножа с мен.Затова търся някъде където да сме двамата.Дано тази година да ни е успешна на всички :bighug:
Абе, мацко, защо ти е мъжа с теб - то не е за 1-2 дни. Аз лично никога не съм го взимала с мен по време на стимулации. Първо, защото с него ще ми излезе доста по-скъпо, а пък някой и трябва да изкарва парички все пак  :lol:, а и другото е, че там със сигурност ще се запознаеш с други момичета и по цял ден ще си имаш компания. Особено пък, ако ще си в този апартамент при Щерев - сигурно няма да си самичка там. И въпреки това - ти си знаеш  :wink:
И за да не се отклонявам от темата - това е Департамент за усъвършенстване на учители. Намира се на булеварда, на който е и клиниката на Владимиров "Цар БорисІІІ" /но почти в Княжево вече - в тази посока/. Нямам идея къде е клиниката на Щерев - не съм ходила там. Иначе преди около година, цената беше 20-21лв. Но..... не е петзвезден хотел все пак  :lol: Аз си бях купила едно телевизорче и така си откарах там 2 седмици.
Ако те устройва адреса пиши ми на лични и ще ти дам телефона на управителката /че тук не ми се обявява все пак/.
И каквото и да решиш - успех ти желая!
АААА, и наскоро имаше подобна тема за приспиване в София - имаше един хотел - пак в тази посока беше към Княжево - ама Таити ли бешеееее - не си спомням. Там казаха, че било много хубаво - вече си е като хотел прилично и правели отстъпки за 10-15 дни като си платиш. Така че потърси, ако намеря темата, ще ти пратя линк.
*
Апартаментът на клиниката на Щерев е в непосредствена близост. Много е удобно, тъй като практиката е да се ходи всеки ден на преглед, изследвания и поставяне на инжекции(сутрин и вечер).

По принцип е само за жени, но никой не прави проблем, ако мъжът ти остане за една вечер (преди пункцията). През останалото време той няма какво да прави там.

Аз бях по дълъг протокол, трансферът ми беше на пети ден, така че ми се наложи да постоя доста (около 20 дни). Прецени дали е необходимо съпругът ти да е там, защото все пак не става въпрос за 2-3 дни.
Барбаронче ще проверя къде е клиниката на Владимиров ако е близо ще пиша.Относно това че сме двамата аз за нищо на света не оставам сама.Никого не познавам и не мога да си представя да нямам близък човек до мен.А и той си ми бие инджекциите-свикнал е.И аз съм по дълъг протокол и знам колко време отнема.Ако нямаше възможност да дойде той пак щях да съм с някой близък.Благодаря и на Елфи но ние ще сме двамата.Предния път ни беше далече и пътувахме доста всеки ден,за това се надявах някой да знае квартира която да е по наблизо. :)
Барбаронче мисля че е по близо от старата ни квартира.Ще съм ти благодарна ако ми пратиш телефон на който да се обадя. osi_1
Диди, прегледай тази тема
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=39331.0
В нея има също идеи за приспиване в София, но не знам дали ще те устроят.
Много много благодаря.Има доста адреси на сайтове които ще са ми от полза. :bighug: :thankyousign: