Здравей и от мен,мила!Знаеш ли,че аз още от дете имах планове как ще стана майка,най-късно на 22 г.Израснала съм с млади родители и с тях винаги ми е било комфортно,не съм се притеснявала да споделям и т.н.Но ето,че вече съм на 28 г.-без дете.От 3 и половина години усърдно и с желание работим по-въпроса,но нищо.Преди всеки мой цикъл аз тръпна и се надявам,че чудото най-после се е случило.Лошото в цялата работа,е че предменстуралните синдроми си приличат с тези при бременност.И когато и ние очакваме забременяване,психиката допълнително стимулира производството именно на подобни симптоми.Чела съм ,че при много двойки именно стерилитета се дължи на огромното им,затормозяващо желание да имат деца.И когато успеят да се успокоят и приемат,че не точно сега е момента да станат родители и то се получава.Затова те съветвам ако можеш не мисли толкова много по-въпроса.Остави нещата сами да се развиват и всичко ще е ОК.Знам , че е трудно,а понякога невъзможно до игнорираш мисълта за дете,но опитай.И дано не чакаш много и скоро ни зарадваш с добра новина.