0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Добьр гинеколог в Пловдив работещ с здр.каса
« Отговор #80 -: Юли 14, 2014, 18:58:37 pm »
Похвалиха ми д-р Патрикова, имала кабинет до х-л Лайпциг и работила със здравната каса. Сега събирам мнения. Ако имате наблюдения споделете.
Нека и аз се включа , аз съм силно впечатлена от вниманието и разбирането на д-р Румяна Христова / Патрикова , след дългото обикаляне по генеколози в Пловдив , на нея попаднах съвсем случайно.Работи със ЗК определено щади рецептите с "полезните" медикаменти , за изследвания те праща сама по лаборатории по твой избор. Успех  :wink:
Аз също бях нейна пациентка и мога да кажа, че е внимателна и винаги обяснява ако я попиташ нещо. Единствено ме озадачи това, че никога не ми каза, че имам миомен възел, а гинекологът, на който ходех след нея, още с първия преглед ми го каза.
*
Re: Добьр гинеколог в Пловдив работещ с здр.каса
« Отговор #81 -: Юли 14, 2014, 19:24:28 pm »
беба За съжаление нямам такъв поглед над работата и , тъй като съм била 4-5 пъти на профилактичен при нея , като и казах , че не искам хапчета и да ми обяснява колко са ми зле яйчниците  ( диагностицирани във ВМИ) тя ме погледна много озадачено и ми каза ,че няма нищо по тях  поне видимо освен един фоликул и ако реша да пусна хормони за да се види кой прав и кой крив.Преди 2 месеца ходих при нея по повод болка в левия яйчник и и споделих опитите ни да станем родители , попитах я за хапчета за стимулиране на О , но тя категорично ми забрани на този етап да приемам каквито и да било медикаменти.Това е от мен и моите наблюдения , за съжаление в България трудно се намират специалисти..