Здравейте момичета!
Ето моята история набързо:
Щастлив брак, 9 год. дъшеря. Преди няколко месеца психоатака от съпруга ми и щерката за бебе. Не исках и да си го помислям.Причини работа ,кариера и т.н.След дълга моя вътрешна бора в мен между желанието и нерешителността ,естественно желанието надделя и ето вече всички на едно мнение -ще имаме бебе.
Цикъл през всичките години -редовен точно на 28 дни.
Бременност нормална,раждане също.
Контрацептиви-никакви-естествено пазене
Профилактичен преглед- всичко ок.
Научавам за тестовете за овулация и купувам една дузина с ориентация за най-подходяшите дни .Почти цял месец тестване-позитивен резултат така и не видях.Казвам си -може би съм този 1% при който тестовете не действат.В същото време драстично и без причинно напълняване
Следващия месец се захванахме с бебеправенето.А после дойде чакането. За пръв път закъснение на менстр.(до днес)-12 дни. Два теста за бременност -отрицателни.
Вчера и днес два прегледа при специалисти:
Мнение 1 - Поликистозен десен яйчник ,хормонален дисбаланс и Утрогестан на първо време...
Мнение 2- Всичко нормално. Перфектни яйчници. Закъснението е от качените килограми .'То така бебе лесно се не прави от един път'
За трето мнение не събрах смелост.
Знам че вашето мнение ще е най ценно за мен за това се обръщам към вас. Да започна ли Утрогестан или да изчакам ...
И може ли да се установи чрез апаратура или някакви изследвания евентуални сигурни дни на бъдеща овулация,ако има такава...
Благодаря Ви за вниманието ..... Успех и много красиви моменти желая на всички Ви!