0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Статистика на успеха
« -: Октомври 12, 2005, 00:27:16 am »
Мисля си, че ще е хубаво да има една тема в Дългоочаквана бременност, в която да има списък със момичета от сайта, които са успели да забременеят. Която да не е за поздравления, ами по-скоро за информация кой какъв проблем е имал и как го е решил, колко време е отнело и т.н. - нещо като темата за запознанството, но с резултати  :wink:
Мисля, че ще е много окуражително за останалите момичета да видят, че има забременели момичета с подобен на техния проблем/лечение.
Life is good.
Do what you like,
like what you do.
*
Статистика на успеха
« Отговор #1 -: Октомври 12, 2005, 07:12:42 am »
Лила, идеята ти е прекрасна, обаче практиката по мои 2 годишни наблюдения е друга, голяма част от момичетата като забременеят просто спират да пишат, все едно никога през нищо не са минали. Някои дори и не ни казват за това. Умът ми не го побира, но е така. Хора... Когато са на зор са едни, после други. Не всички са така, разбира, се, но изключенията са рядкост. Не, че са  длъжни, разбира се, но е въпрос на уважение да споделиш историята си, за дапомогнеш с нея на тези, с които си споделял, когато ти е било най-трудно.
Не знам дали ще извадим рибата от дъното с тази тема :)
*

    Lali

  • *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Статистика на успеха
« Отговор #2 -: Октомври 12, 2005, 08:27:17 am »
А и повечето като забременеят забравят за чувствата на другите тук. Сякаш никога не са били тук. И почват едни разправии.
Иначе деята е добра.
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Статистика на успеха
« Отговор #3 -: Октомври 12, 2005, 09:45:40 am »
подкрепям идеята, ще сложа статична тема в Дългоочакваната бременност.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Статистика на успеха
« Отговор #4 -: Октомври 12, 2005, 11:37:40 am »
И на мен ми допада идеята :D

Дай Боже да го докараме до там - няма да пропусна да се разпиша :D

Наистина ще е хубаво точно момичета, писали тук, да споделят историите си. Вчера четох (какво ли ми трябваше :? ) тема в БГМама, че и със статистика - кога се появи бебето. Беше от около 13 страници. На три страници по едно мнение - над една година. От време на време по някоя трагедия - как ги измъчило правенето цели 8 месеца. Всички останали - ами при нас непланирано, само като си помислих, и забременях, на първия месец, стана веднага, първия опит (не месец!), и от време на време - втория месец. Плюс по някое пренебрежително: "не съм следила оБулации и други такива работи". Та ако прочете човек с нашите проблеми темата, ще се депресира изключително много. То аз се депресирах, дето се имам за подготвена за такива работи. Та мисълта ми е, наистина ще е опора за двойките с проблеми, да видят как други преди тях са минали по същия път и са успели :D

Подкрепям идеята, да поканим всички с хубави новини да разкажат историите си. За тези, които не искат - може модераторите да пишат кракто съобщение, или въобще да ги пропуснем.

П.С. Екстра си го написала, Джами :D
Благодаря ти, Бени!







*
Статистика на успеха
« Отговор #5 -: Октомври 12, 2005, 18:29:13 pm »
Джам, много добре си го написала! Надявам се, забременелите момичета да се отзоват и да пишат там докато още новините са пресни и не са загърбили сайта.
П.С. Фреши, уби ме с тази "оБулация". Напомни ми за един мой познат, който ми обясняваше, че жените забременявали само когато са неразположени (!!!).
Life is good.
Do what you like,
like what you do.
*

    Eli_

  • ****
  • 516
  • Тъпа и упорита !!!
Статистика на успеха
« Отговор #6 -: Октомври 12, 2005, 21:28:25 pm »
Да,бе и аз наняколко пъти търсих подобна тема и се чудех защо няма.Интересно ми е да разбера колко момичета са успели в крайна сметка,след колко време и как (най-вече).Ми хайде дано се отчетем всички в новата тема :) Дано да е на късмет!Поздравления за jam и от мен!Много добре си го написала! :balk_103:
*
Статистика на успеха
« Отговор #7 -: Октомври 13, 2005, 06:31:10 am »
Хи хи а мен ме изкефи едно мнение дето мацката пишеше за "уво" - май овулацията и уволнението са сходни работи.