www.zachatie.org

За сайта => Правила, условия за поверителност и ползване, въпроси, предложения и техническа помощ => Темата е започната от: Lila в Октомври 12, 2005, 00:27:16 am

Титла: Статистика на успеха
Публикувано от: Lila в Октомври 12, 2005, 00:27:16 am
Мисля си, че ще е хубаво да има една тема в Дългоочаквана бременност, в която да има списък със момичета от сайта, които са успели да забременеят. Която да не е за поздравления, ами по-скоро за информация кой какъв проблем е имал и как го е решил, колко време е отнело и т.н. - нещо като темата за запознанството, но с резултати  :wink:
Мисля, че ще е много окуражително за останалите момичета да видят, че има забременели момичета с подобен на техния проблем/лечение.
Титла: Статистика на успеха
Публикувано от: cygnus в Октомври 12, 2005, 07:12:42 am
Лила, идеята ти е прекрасна, обаче практиката по мои 2 годишни наблюдения е друга, голяма част от момичетата като забременеят просто спират да пишат, все едно никога през нищо не са минали. Някои дори и не ни казват за това. Умът ми не го побира, но е така. Хора... Когато са на зор са едни, после други. Не всички са така, разбира, се, но изключенията са рядкост. Не, че са  длъжни, разбира се, но е въпрос на уважение да споделиш историята си, за дапомогнеш с нея на тези, с които си споделял, когато ти е било най-трудно.
Не знам дали ще извадим рибата от дъното с тази тема :)
Титла: Статистика на успеха
Публикувано от: Lali в Октомври 12, 2005, 08:27:17 am
А и повечето като забременеят забравят за чувствата на другите тук. Сякаш никога не са били тук. И почват едни разправии.
Иначе деята е добра.
Титла: Статистика на успеха
Публикувано от: jam в Октомври 12, 2005, 09:45:40 am
подкрепям идеята, ще сложа статична тема в Дългоочакваната бременност.
Титла: Статистика на успеха
Публикувано от: FreshBreeze в Октомври 12, 2005, 11:37:40 am
И на мен ми допада идеята :D

Дай Боже да го докараме до там - няма да пропусна да се разпиша :D

Наистина ще е хубаво точно момичета, писали тук, да споделят историите си. Вчера четох (какво ли ми трябваше :? ) тема в БГМама, че и със статистика - кога се появи бебето. Беше от около 13 страници. На три страници по едно мнение - над една година. От време на време по някоя трагедия - как ги измъчило правенето цели 8 месеца. Всички останали - ами при нас непланирано, само като си помислих, и забременях, на първия месец, стана веднага, първия опит (не месец!), и от време на време - втория месец. Плюс по някое пренебрежително: "не съм следила оБулации и други такива работи". Та ако прочете човек с нашите проблеми темата, ще се депресира изключително много. То аз се депресирах, дето се имам за подготвена за такива работи. Та мисълта ми е, наистина ще е опора за двойките с проблеми, да видят как други преди тях са минали по същия път и са успели :D

Подкрепям идеята, да поканим всички с хубави новини да разкажат историите си. За тези, които не искат - може модераторите да пишат кракто съобщение, или въобще да ги пропуснем.

П.С. Екстра си го написала, Джами :D
Титла: Статистика на успеха
Публикувано от: Lila в Октомври 12, 2005, 18:29:13 pm
Джам, много добре си го написала! Надявам се, забременелите момичета да се отзоват и да пишат там докато още новините са пресни и не са загърбили сайта.
П.С. Фреши, уби ме с тази "оБулация". Напомни ми за един мой познат, който ми обясняваше, че жените забременявали само когато са неразположени (!!!).
Титла: Статистика на успеха
Публикувано от: Eli_ в Октомври 12, 2005, 21:28:25 pm
Да,бе и аз наняколко пъти търсих подобна тема и се чудех защо няма.Интересно ми е да разбера колко момичета са успели в крайна сметка,след колко време и как (най-вече).Ми хайде дано се отчетем всички в новата тема :) Дано да е на късмет!Поздравления за jam и от мен!Много добре си го написала! :balk_103:
Титла: Статистика на успеха
Публикувано от: klia в Октомври 13, 2005, 06:31:10 am
Хи хи а мен ме изкефи едно мнение дето мацката пишеше за "уво" - май овулацията и уволнението са сходни работи.