0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Гадните гъбички
« -: Септември 29, 2007, 12:16:04 pm »
Здравейте!!!
Пиша тук,за да споделя проблема си,защото вече незнам какво да правя,къде да ходя и какво да пия...От две години се мъча с candida и бактериалната вагиноза.Смених сума гинеколози,и всички ми казват едно и също,само ми предписват различни антибиотици!А пък аз от скромния ми опит научих,че антибиотоците са най-малко полезните в този случай.Ползвах и една чужда ваксина-Gynatren,уж пазела 6 месеца,при мен ефектът й бе само 3.Сега пия Цитросепт и пробиотик за имунната система.Споделете каквото знаете!
Предварително ви благодаря!!!
*
Re: Гадните гъбички
« Отговор #1 -: Септември 29, 2007, 16:50:07 pm »
Здравей!Прочети ми темичката за кандида във форума и ще откриеш отговор на въпроса си.Успех :D
Re: Гадните гъбички
« Отговор #2 -: Септември 29, 2007, 17:05:43 pm »
  Ето линка на още една тема за гъбичките, в която може да намериш доста информация:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=1091.0

  Доста гадни и упорити са тези гадини, много е важно пазенето и профилактиката.
 

Не се знае какво губиш, когато печелиш и какво печелиш, когато губиш!!!
Когато минаваш по въжено мостче над планинска река, не мисли за водата-мисли за брега...!
Re: Гадните гъбички
« Отговор #3 -: Септември 29, 2007, 20:07:20 pm »
мила,аз моите ги излекувах с gyno-pevaryl.12 дневен курс. и след това genial за 10 дена.ама не си спомням дали правих по4ивка между 2те..сигурно..и оттогава ползвам и интимен сапун на dr.wollf-femme intim.и 2те лекарства са свещи4ки.не знам,посьветваи се твоя док за това.по принцип засега едно от наи-добрите лекарства и в европа си остава gyno-pevaryl.не знам,да не се заразяваш отнякаде повторно?и нали знаеш-винаги отпред -назад миенето :oops:
желая ти много тьрпение за борбата с гадинките.
прегрьдки
Re: Гадните гъбички
« Отговор #4 -: Септември 30, 2007, 12:06:07 pm »
Мерси милички!Просто вече ми писна да се мъча с лекарстава и всеки съвет ми е от полза!Ще се консултирам с доктора и ще пиша пак :wink:
Re: Гадните гъбички
« Отговор #5 -: Септември 30, 2007, 20:53:45 pm »
Да, пиши непременно ако и ти си доволна от тези лекарства защото тогава и аз ще си ги купя.Нямам хронични май но ми се появяват доста често и се чудя защо и от къде.
Re: Гадните гъбички
« Отговор #6 -: Октомври 03, 2007, 14:00:29 pm »
Здравейте! :DСамо споделям до къде стигнах:)
Купих си един пробиотик и цитросепт,вчера си взек и един ломексин по препоръка на док.Пия ги всеки ден и от три дни насам(от както ги взимам)мислв,че симптомите се облекчиха,слава Богу!Не ме сърби,не ми пари  :oops:..и така
Чао за сега :wink:
*

    daniski

  • ****
  • 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
Re: Гадните гъбички
« Отговор #7 -: Декември 04, 2007, 01:07:20 am »
наред с лекарствата се измивайте със сода бикарбонат и/или смрадлика-2 супени лъжици тетра се варят 5 мин. в един литър вода и след това като се охлади - прецеждате и правите влагалищни промивки а и измиване също.
голяма неприятна хрема на половите органи са тези гъби! :( :( :(
*
Re: Гадните гъбички
« Отговор #8 -: Декември 06, 2007, 22:24:38 pm »
Аз си правя промивка с йодена вода след цикъл. Това се оказа доста ефикасно, вече пета година нямам никакви проблеми и всички микробиологиии са О.К.
Йодената вода се приготвя като във литър преварена вода се добавят 10-15 капки йод. С вагиналния душ си правиш промивка. Обикновенно го правя една две вечери след последния ден от цикъла, а ако имаш проблем мооже и по-дълго.
Re: Гадните гъбички
« Отговор #9 -: Декември 08, 2007, 12:19:18 pm »
 Здравей! Аз също имах подбен проблем , с разликата , че според мен за първи път имах гъбички тази година , а според доктора бяха едва ли не хронични... Лечението ми е същото като на Dgina , дори мисля , че по едно и също време го започнахме. Ако искаш пиши на лични да ти го пратя . Мисля , че има ефект от него , въпреки че е най - добре да се консултираш с лекар по въпроса.Успех ти желая!
Re: Гадните гъбички
« Отговор #10 -: Декември 12, 2007, 16:52:11 pm »
Според мен:
Цитросепт
памучно бельо, не прашки!
пране на висок градус и гладене
миене и бърсане с т. хартия в посока назад (към ануса)
и ако са супер упорити можеш да се лишиш за няколко месеца от сладко (включително мед и плодове), всичко,което съдържа мая и дрожди (хляб, солети...), гъби и прясно мляко. Киселото е желателно по едно на ден.
Последното нещо е стреса. Избягвай го. За мен това е най-трудната част  :? А също гледай и да не настиваш.
Аз така успях и при теб ще стане
*

    margolet

Re: Гадните гъбички
« Отговор #11 -: Юли 19, 2009, 13:29:47 pm »
здравейте , дами .за гадните гъбички имам и аз проблем със тях - преди цикъл винаги ми се появават,гледам да спазвам хигиена обаче са си хронични и това е .един гениколог ми каза за тази ваксина генатрен донесоха ми я от германиа и искам да ви кажа , че лично аз съм много доболна от нея 2год. нямах никакъв проблем с гъбите обаче сега явно вече не действа и пак съм с този проблем,появяват се и преди цикъл и пак изчезват.ходих при друг гениколог и той ми преписа гино певарила ама не съм доволна от него .