0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    adi

  • *****
  • 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Re: Фибрите HUSK!!!!
« Отговор #40 -: Май 13, 2007, 21:07:42 pm »

Ади, в нашата Билла наистина няма.Днес я прерових цялата  :lol. Ще търсим другаде.
Да няма :(.Ако намериш някаде,пиши ми . :D
*
Re: Фибрите HUSK!!!!
« Отговор #41 -: Май 13, 2007, 23:48:06 pm »
Момичета на Руски и Столетов под НТС-то има диетичен магазин и утре по някое време мисля да го посетя.Доста вълнуващ проблем и аз съм за ленено семе  :lol:
Re: Фибрите HUSK!!!!
« Отговор #42 -: Юни 19, 2007, 13:45:46 pm »
Здравейте,
Аз също имам много сериозен запек от няколко години  :( Пробвала съм всичко изброено дотук - хуск ми издува стомаха и се чувствам ужасно без да има практически ефект - затова все го започвам и го спирам. Също и лененото семе пробвах, но изглежда не съм го правила както трябва. Слагах по 1 чаена лъжичка на овесени ядки с мляко сутрин. След 3-4 дни стомахът така ми се затегна, че се изплаших и спрях лененото семе. На кутията пише да се пият много течности, за да не става на бучки в стомаха. Не мога да пия по много течности, едва успявам да изпия по 700мл на ден и то когато пия насила. Лененото семе, което имам не е смляно - пак ли по 2 супени лъжици на ден трябва да взимам ако не е смляно? И това цял живот ли трябва да се яде?  :oops:

Чай от копър не съм пробвала. Как точно се приготвя?
Благодаря.

Аз от много дълго време пия хапчета алое през два дена, те почти винаги ми помагат. Но съм чувала, че не е добре да се пият при бременност. Затова пак ще пробвам с лененото семе...
Този запек ми е ужасен проблем ... също и напълнях от него  :(


« Последна редакция: Юни 19, 2007, 15:23:12 pm от Tria »