0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    cikita

Re: инвитро или икси в италия
« Отговор #20 -: Май 08, 2007, 13:25:42 pm »
ako ima6 vazmognost da vleze6 v 4ata za6toto mi e mnogo trudno da pi6a na kirilitsa .kagi samo koga :D
*

    cikita

Re: инвитро или икси в италия
« Отговор #21 -: Май 08, 2007, 14:08:43 pm »
грешка www.promea.net :oops:
*

    anto_p

Re: инвитро или икси в италия
« Отговор #22 -: Май 08, 2007, 17:02:32 pm »
  Здравейте, мерси Хриси, за информацията, вече се обадих, но за съжаление пр.Манна ще бъде на работа след 20,записах си час за 25.05. Ако имаш по-голяма информация /т.е. отзиви / за него и неговия център ще ти бъда много благодарна да споделиш с мен. Наистина ли имат такъв успех ,както пише в сайта им ?
*

    hrisiel

  • **
  • 79
  • non ho persso la fiducia!!!!
Re: инвитро или икси в италия
« Отговор #23 -: Май 12, 2007, 18:51:33 pm »
Анто, мили4ка
бих  искала  да  сам   в пове4е  полезна,  само  сам  4увала, 4е  мн .  добър, но  не  познавам   никои   които   е  бил   при него,  така   4е  след  като   го  посетис  ако   осте  имас   това  намерение , моля те  писи  ми  за  твоите  жпе4атления   на  пръв  поглед  и  дали отговаря   на  твоите  изисквания ,  с  две  думи  предразполага  ли  те   добър  медик, благодаря  ти  мн.  пиленце.
мн. мн . :blowingdust: и   успех  :bori_016: :bori_021: 

 
*

    anto_p

Re: инвитро или икси в италия
« Отговор #24 -: Май 26, 2007, 20:02:13 pm »
здравей, Хриси, за съжаление не успях да отида вчера на прегледа ,защото съм в България, но мъжа ми отиде и каза , че тоя професор е много добър и това е нашият лекар за него. Направил му е много добро впечатление. Говорил е за много високи проценти над 40 , а като е научил , че съм на 31 години е казал , че процента е към 80 и тези проценти около 40 са , защото повечето жени , които идват са над 40 години. Между другото мъжа ми провери чрез приятели лекари / той е от Рим / и са му казали , че този център е един от най-добрите. Въпреки това аз ще отида да го видя тоя лекар веднага щом мога, но съм сигурна , че ще е така както казва мъжа ми, защото за първия център в България се оказа прав.

успех на всички, пак ще пиша
*

    hrisiel

  • **
  • 79
  • non ho persso la fiducia!!!!
Re: инвитро или икси в италия
« Отговор #25 -: Май 28, 2007, 18:41:56 pm »
здавей , Анто,
  найстина  това , ме радва  страШно  4е попадаШ  на  мн.  добар  специалист.   
и мн   те  моля ,  ако  това   за  теб  непредставлява  трудност и  неодобство да  ми  пиШеШ  какви  са  твоите   впе4атления когато  се  срестнеШ  с  ПРОФ. Клаудио Манна, мн.  те  моля,  това  би  представлявало    не  само интерес,  а  като интарес в  ли4ен план.
мн.  бих  раз4итала   твоят  отговор ,  а другата  ми   молба   е  да   пиШеШ на 
E-mail: hrisi_el@yahoo.it
  Blagodarq    predvaritelno!!!!!!!!!!
 За  сега  Мила Анто,  ти  желая  приятен  и ползутворен предстой в  "Милата  ни  Родна  страна" БЪЛГАРИЯ
 2bg :balk_64:

 
Re: инвитро или икси в италия
« Отговор #26 -: Юли 05, 2008, 10:16:32 am »
здравейте и от мен ,аз живея в TREZZANO.Съни и в нашето семейство за сега само мъжа работи и да ти кажа поне 3 пъти в месеца е в Алба по работа ,иначе ние от октомври правим опити ама бебо не идва .Това което ме притеснява много е ,че тази година март не ми дойде цикъла,и ето сета пак ме пропусна през юни,направих на 30-ти юни тест,но уви само 1 чертичка .Така съм притеснена
*
Re: инвитро или икси в италия
« Отговор #27 -: Юли 08, 2008, 15:44:13 pm »
здравейте момичета.тази тема остана каточили малко забравена,но надявам се да има само добри новини от всички ви :P
финдус,мила, и да се притесняваш,няма да оправиш така нещата.успокой се,нямате още година в неуспешни опити,така че ,по-спокойно я карай.иначе между другото,моят съвет е като решите да ходите по лекари,надявам се да не стигнете до там,да се обърнете към специалисти по стерилитет,така ще си спестите напразни ходения по общопрактикуващи лекари.
а сега малко за мен.от почти година сме със изяснен проблем,мъжки фактор :(много сериозен при това.минахме през всякакви изследвания и сега сме и ние в процедура икси.тази седмица или началото на другата ще ми е пункцията,зависи от развитието на яйчицата :wink:надявам се всичко да е наред.
пожелавам успех на всички очакващи двете чертички,това да се случи много скоро :crossfingers: :bfp:
Re: инвитро или икси в италия
« Отговор #28 -: Октомври 07, 2008, 19:05:42 pm »
niaoi da imaotzivi za perugia?po vaprosa za ICSI?
*

    аmareto72

Re: инвитро или икси в италия
« Отговор #29 -: Май 12, 2009, 22:42:22 pm »
Здравей те момичета,далеч от BG.Живея в област ЕмилиаРомания/FORLI/---видях по саитовете че там /форли/ има 2 клиники за инвитро,ако някой знае какви са условиата за кандидатстване моля да пиши,ако не му представлява трудност.....................
БЛАГОДАРЯ МНОГО. :D
*
Re: инвитро или икси в италия
« Отговор #30 -: Юни 18, 2009, 03:47:01 am »
Здравеите моми4ета балгаро-италианки аз жижея в LANCIANO на 30км. от Peskara и на скоро приклиу4их с 1 икси неуспе6но което правих в CHETI -университетска болница и 4естно да ви кажа не сам о4арована и смиатам да сменя.Имам намерение да отида в Болоня казаха ми 4е там са много добри .
*
Re: инвитро или икси в италия
« Отговор #31 -: Юни 23, 2009, 01:44:01 am »
Здравейте сладурки!
Моля ви да ми дадете името и адреса на италианският сайт на Зачатие! Много ви благодаря и успех на всички!  :D
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
Re: инвитро или икси в италия
« Отговор #32 -: Юни 23, 2009, 09:08:22 am »
  Eто един сайт ,но не знам дали за него става въпрос .Има доста полезна информация и интересни статии . http://www.fertilita.org/  .Мисля,че в този сайт имаше и форум,но по нищо не може да се сравнява със Зачатие!  :wink:  Поне така беше преди известно време като го разглеждах.
*
Re: инвитро или икси в италия
« Отговор #33 -: Юни 23, 2009, 21:43:43 pm »
*

    karmen79

  • *
  • 15
  • Живота е борба,в която силните печелят
Re: инвитро или икси в италия
« Отговор #34 -: Октомври 18, 2009, 23:45:10 pm »
момичета...защо не сте писали толкова време.Аз живея в Римини....и след неуспесхна инсеминациа през февруари 2009...сега чакам заветният месец март 2010..за ИН ВИТРО......клиниката е една от наи добрите за раиона....но искам само едно да ви кажа....за процентите на успеваемост...зависи много и от самият организам......докторите правят всичко важможно......имам приателка с дже неуспешни инвитро и една която хвана от раз и сега сте ражда ноември...всичко е късмет.сега обаче е късно вече...а мен утре и работа ме 4ака...но пишете.ще ви дам повече информациа тези дни,когато съм по свободна.НО не се отказваите...за някои като нас..това са единствените ни шансове osi_9.АЗ чакам от 6 години без резултат..............надяавам се някои да пише. :balk_5:
*

    karmen79

  • *
  • 15
  • Живота е борба,в която силните печелят
Re: инвитро или икси в италия
« Отговор #35 -: Октомври 21, 2009, 20:29:56 pm »
никой неще да пише...защо :(
Re: инвитро или икси в италия
« Отговор #36 -: Ноември 03, 2009, 16:10:51 pm »
 :bori_007: :bori_004: zdravei te momicheta i az da se vklucha. I az sas moia godenik pravim opiti ot okolo 5-6 meseca,no ne se poluchava,mislite li,che triabva veche da potarsia lekarska pomosh? Blagodaria vi! ne spomenax i az jiveia ot 6 god v italy.
« Последна редакция: Ноември 03, 2009, 16:12:45 pm от kapinarova »
*
Re: инвитро или икси в италия
« Отговор #37 -: Ноември 04, 2009, 15:52:24 pm »
здравейте моми4ета :Dна всички новодошли ,искам да ви пожелая бързо да се преместите в един друг под форум :wink:
аз следя темата,но не пиша,защото в момента сме в застой и няма с какво да се похваля.
много късмет и здрави бебенца,за вси4ки от сърце :grouphug:
*
Re: инвитро или икси в италия
« Отговор #38 -: Септември 22, 2011, 15:47:44 pm »
Здравейте момичета,

от доста време никой не е писал тук,но аз все пак да кажа как протичат нещата при мен.Живея в Триест,просто отидох при личния си лекар,обясних му,че не се появява бебчето,след което той ми даде направление за тукашното Аг.Имат си отделение по стерилитет.Взехме си час за преглед,след което се занизаха изследвания,като на втория преглед ни казаха,че сме за инвитро и ни вписаха в списъка,като казаха,че чакането било около 10 месеца.Ние си продължаваме с изследванията,като времето за инвитро си тече.Ще си го правим в тази клиника,която си е държавна аг болница.Би трябвало във всеки по-голям град да има такива.Нашата тук казват,че била с много добри специалисти.Нямам представа колко опита поема касата и дали изцяло,или частично.Все още се надявам нещата да се случат по естествен начин.
Съветвам всички,коити имат здравни осигуровки,просто да отидат при личния си лекар,от там нататък се следва веригата.
Re: инвитро или икси в италия
« Отговор #39 -: Май 28, 2013, 10:42:49 am »
от година и половина никой не е писал . предполагам че сте намерили решение на вашите въпроси И ще ви бъда благодарна ако споделите в детайли вашия опит. Сайтовете за които сте писали съм ги разглеждала мнoгoкрартно ,но не знам защо не ми допадат особено. Информацията си я набавям от БГ. Все още не знам дали имам нужда от такава клиника ,но при последното ми посещение при лекар ми предложи това като вариант. Може да погледнете моята история в дневника и какви изследвания сам правила до сега. Живея във Флоренция , мога да коментирам само една Клиника - Футура (частна е ) гинето което ме прие ми вдъхна доверие ,но като видях името на завеждащата се дръпнах - видях отношението и към пациенти в университетската болница и изобщо не ми хареса. Имам час за consulenza preconcezionale за 24.09 в Careggi.
Ще ми е интересно как са се развили нещата при вас , защото за мен е голям хаос.
 Поздрави от България !
П. П. Не исках да отварям нова тема ,моля да ми помогнете !