Привет момичета,
Стискам палци на всички, които са в очакване и дано да почнем новата тема с поне една хубава новина!
Кали, мисля ви вас, дано по-скоро ви оправят тв и нета. Добре, че наистина не живеем на място с големи катаклизми, че каквато ни е организацията, досега да бяхме изчезнали като нация...
Ние си изпихме антибиотика, минаха и глобулите, както предписа АГто, дано сега поне всичко да е чисто когато дойде време за цветна снимка в клиниката. Иначе и в нашите и в чуждите форуми доста често виждам, че пише препоръка в месец, в който е имало антибиотично лечение да се прави пауза в бебеправенето. И ми стана криво! Щото първо, че не беше дълго лечение, а три дни общо и след няколко чисти дни ще съм на линия. Второ, времето не е на наша страна, а това си е все пак още един пропуснат месец (щото предполагаемите ми фертилни дни почват началото на другата седмица). Язък дето толкова старателно се приготвих да почвам с тестовете за О от този месец. После си казах, може пък един месец почивка от следене, изчисления, гадаене по симптоми и тн да ни се отрази освежаващо. Все пак да не вземем да забравим какво беше да се бърка кекс само за удоволствие
Нямам търпение да дойде часа в репродуктивната клиника в началото на октомври. Поне да разберем какъв план ще ни предложат, да кажат какво предстои, да мине цветна снимка и тн.
Колкото повече неща очаквам, толкова по-нетърпелива ставам. Направо на моменти не издържам...
Вие как се справяте с чакането, момичета?
п.п. Маки, писали сме едновременно. Дано да ти се размине само с бабини лекове, защото е доста неприятно. Аз нали изкарах една седмица вкъщи този месец по същия начин. Забъркай си мед и настърган джинджифил и смучи по една лъжичка три четри пъти на ден, много загрява и помага за гърлото.