0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Предвид, че статичната тема за захранването и храненето стана много голяма и много разнородна, постъпи идея от няколко момичета да я изнесем в подфорум на този. Той ще е достъпен от форума "Дългоочаванате бременност, раждане и майчинство след стерилитет" и ще излиза в горната му част, а от главната страница ще се вижда като линкче с дребен шрифт в долния край на квадратчето на форума "Дългоочакваната бременност, майчинство и раждане след стерилитет". Въпросите и темите в него по този начин ще могат да се задават отделно, може да си има самостоятелен модератор също.

Мисля, че е добра идея и темата "Дайте да ви видя графиката" в "Опити за забременяване" да направим същото и за нея. В отделен подфорум към съответния подфорум.
« Последна редакция: Март 19, 2007, 09:27:07 am от little_rabbit »
*
Re: Подфорум на този подфорум "Захранване и х&
« Отговор #1 -: Март 18, 2007, 10:38:17 am »
Аз съм твърдо ЗА. Определено има нужда от подфорум.
Нужно е време за да прочетеш, цялият подфорум на един дъх.
Освен това има и доста линкове, статии и информация, които са дали старателно всеотдайните мами и според мен ще бъде добре да се заковат като ПОЛЕЗНО или нещо от този сорт.
« Последна редакция: Март 18, 2007, 10:45:58 am от Perdeto »
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*

    Мели

  • Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Но нека да е само хранене и да включва всичко - кърмене, захранване, смесено хранене, изкуствени млека, хранене на големи деца и т.н.


"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
Мели, на тестовия акаунт го направих а описанието на първо четене е това:

Кърмене, хранене с адаптирано мляко, захранване на бебетата, здравословно хранене на децата. Въпроси, отговори, съвети, препоръки, публикации и споделен опит.
Модератор: Verdi

Ако разбира се Verdi е съгласна :)
Ако всички са съгласни ще дооформим текста и ще се заковат статични теми, каквито има нужда.
« Последна редакция: Март 18, 2007, 10:58:42 am от cygnus »
*

    Lali

  • *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Добре е да има подфорум, защото стана много натоварено и объркано.
*

    лили

  • *****
  • 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
все още съм далеч от тази тема но и аз мисля че е добре да се отдели.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
Матей - 1.04.2006 г
*
все още съм далеч от тази тема но и аз мисля че е добре да се отдели.
Лили, няма да усетиш как ще дойде и това време! Пожелавам ти го да е съвсем скоро!  :bighug:
*

    лили

  • *****
  • 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
знам миличка. благодаря ти.
нямам търпение да се запозная с теб. моля те ела на събранието. вземи и децата ако няма на кой да ги оставиш. при толкова кокошки все ще се намери кой да ги гледа...(най-вероятно аз :lol:)
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
О, и аз много искам, ще се постарая да направя всичко възможно. Ако не - след 2-3 месеца няма да ти се размине да пием бира заедно :)
*
 И аз гласувах "за", въпреки че и аз съм далече от захранването. И ако в новия форум има линкове и полезни теми за храненето на бебешорите по месеци, ще е чудесно.
*
Идеално! А може и да има една закована тема - дневно меню, където без коментари и мнения, просто всеки ако иска да си описва дневното мею, както Дони беше предложила
В очакване ....
*
И аз гласувах с "ДА". Определено ще е много полезно да си обсъждаме дневното меню на малчуганите, както и начина на хранене и въобще всякакви проблеми, които могат да възникнат в процеса на кърмене и захранване.
*
И аz естествено съм "За". Хубаво е да има и тема с рецепти. Дори добре би било, майки, недоволни от някое пюре, каШа или друг хранителен продукт, да го споделят с останалите в отделна тема, например "Внимавайте с тоzи продукт!". Така останалите Ще са по-предпаzливи при употребата му.
*

    mini

  • *
  • 8160
  • purple addicted
Браво за идеята- а и Верди е най- подходщия човек за модератор там, дано се съгласи.
За другите подфоруми- също съм за.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

    ema2

  • ****
  • 888
  • You kill the beauty of today
We are all a part of everything
The future, present and the past
Fly on proud bird
You're free at last
*
и аз се подписах, а за Верди няма съмнение, че е най добрия избор  :balk_602:
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*

    лили

  • *****
  • 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
О, и аз много искам, ще се постарая да направя всичко възможно. Ако не - след 2-3 месеца няма да ти се размине да пием бира заедно :)
обещано! :lol:
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
О, и аз много искам, ще се постарая да направя всичко възможно. Ако не - след 2-3 месеца няма да ти се размине да пием бира заедно :)
обещано! :lol:
Цк цк цк... а другите къде ни оставихте, еййй  :lol: Дони, вярно душата - опитай се да дойдеш, ние с Лили ще гледаме малчовците  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
Re: Подфорум на този подфорум "Захранване и хl
« Отговор #19 -: Март 20, 2007, 12:59:54 pm »
Е, Рали, иска ли питане :) То е ясно, че една маса не стига на нашия кокошарник :) Ще се обадя по-рано някой да ни резервира пак Къщата :)