0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Добър уролог - андролог освен д-р Кацаров?
« Отговор #20 -: Май 03, 2008, 13:15:16 pm »
Е,на нас кацаров ни каза,че имаме от ляво средно уголемена вена,но си е ОК и няма проблеми а притеснение...

а пък в клиниката на Щерев,на мъжлето му взеха 30лв ,за да му погледне док резултатите...тогава бяхме съвсем начинаещи и не знаехме,че всичко отива в досието на жената...малко е гадничко ,нали
*
Re: Добър уролог - андролог освен д-р Кацаров?
« Отговор #21 -: Май 08, 2008, 19:20:05 pm »
Ние попаднахме в същата ситуация като Стар. Д-р Кацаров диагностицира варикоцеле 3-та степен и препоръча операция, въпреки че спермограмата на мъжа ми не беше съвсем лоша /астенозооспермия/. Не се доверих на мнението му и потърсихме консултация с още двама уролози - и двамата, независимо един от друг, категорично заявиха, че варикоцеле няма и няма нужда от оперативна намеса. По-късно /около година след това/ мъжът ми беше по друг повод във Военна болница при трети  :lol: уролог, който също потвърди, че варикоцеле няма.
Д-р Кацаров ми се стори доста краен в нашия случай.



Е ние отидохме при 3-ти уролог който каза че всепак има варикоцеле, но не двустранно. просто не знам, сега понеже ни задължихаи при урологав клиниката на Щерев да се проверим се притеснявам да не излезе нещо 4-то. :dontknow:
Re: Добър уролог - андролог освен д-р Кацаров?
« Отговор #22 -: Май 14, 2008, 22:46:04 pm »
Аз лично съм бил при докор Бъчваров и сън много доволен той ми откри 2 генетични заболявания и ми прави биопсия но за съжаление резултата е отрицателен пълен стерилитет.Иначе като лекар е най добрия.


Силно вярвам, че и нашите мечти ще станат реалност.
Re: Добър уролог - андролог освен д-р Кацаров?
« Отговор #23 -: Септември 16, 2014, 00:04:01 am »
Ние сме доволни от д-р Кацаров и го препоръчвам - вежлив,човечен и много кадърен ! Имах операция при него - всичко мина ОК и сега съм 100% възстановен! Спазваш режима хранителния, опрно двигателния, без пушене, пиене ... всичко се оправя и се възстанових бързо. Д-р Кацаров е добър професионалист и много, много хора са разбрали това - аз също!
Re: Добър уролог - андролог освен д-р Кацаров?
« Отговор #24 -: Септември 18, 2014, 12:24:13 pm »
Д-р Александър Заимов. Може и да е доцент вече, не съм сигурна. Той направи операцията от варикоцеле на мъжа ми, при него нещата след това потръгнаха на по-добре и слава Богу. Възрастен е, обаче - нямам представа дали и колко практикува - в нашия случай беше лична услуга, малко или повече - познати сме със сина му.  :oops:

Но, дебело подчертавам - много, много особен чешит. Единствено благодарност изпитвам към него, разбира се. Но наистина е доста специфичен като характер.  :)
« Последна редакция: Септември 18, 2014, 12:33:08 pm от Prunus Avium »
“A ship is safe in harbor, but that's not what ships are for.”


― William G.T. Shedd
Re: Добър уролог - андролог освен д-р Кацаров?
« Отговор #25 -: Септември 25, 2014, 01:44:35 am »
Здравейте на всички. Следя форума от доста време и смятам, че време да се регистрирам и да си кажа и аз мнението.
Ходихме при д-р Марков - години на ред с един и същ проблем - много неприятна инфекция. Кратки подобрения за по 2-3 месеца и после пак. Не че Марков , не е добър доктор , но на нас някак си не успя да ни помногне. Обърнахме поне още 10-12 доктори уролози в София, маса пари пръснахме, какво ли не взимахме като лекарства. Докато не стигнахме и до ...д-р Милен Кацаров. Еми наистина е най-добрия уролог е. Вече всичко е ОК!!!  Много добър доктор и го препоръчвам на всеки нуждаещ се! Много кутурен и причтен човек, с професионално отношение към проблема и най-важното...просто лекува на 100%.  :D
Re: Добър уролог - андролог освен д-р Кацаров?
« Отговор #26 -: Септември 28, 2014, 13:21:17 pm »
Д-р Ю.Бъчваров, страхотен професионалист, много добър специалист по мъжки фактор, невероятни познания в областта на стеритета, лекар на високо ниво !
Благодаря за всичко с което ни помогна за напълно излекуване на проблема.
Страхотен доктор , напълно може да му се доверите !
Re: Добър уролог - андролог освен д-р Кацаров?
« Отговор #27 -: Ноември 19, 2018, 16:59:03 pm »
Дали може някой да ми препоръча добър специалист уролог-андролог освен д-р Кацаров? Проблемът е, че след като прочетохме тук доста мнения ние ходихме при д-р Кацаров и той каза, че мъжа ми има варикоцеле /само една разширена вена/ и съответно трябва да се оперира. Ние обаче имаме един много добър приятел уролог от Пловдив /д-р Златанов/ и решихме да се консултираме и с него и да го разпитаме по-подробно за всеки случай. И той за наше изумление, след като прегледа мъжа ми, кажа че това е абсолютна глупост и че няма абсолютно нищо такова, нямало и помен от варикоцеле. Даже каза, че ако се реши да се оперира, има голяма вероятност при него нещата да се влошат. И сега не знаем какво да правим? Аз не вярвам безусловно на д-р Златанов, но пък и ми се струва, че д-р Кацаров на всички, които са ходили при него казва варикоцеле, може и да не съм права де. Затова молбата ми е ако можете, да ми кажете още някой добър и надежден лекар уролог, с който да се консултираме още веднъж. Много ще съм ви благодарна  :help1: :help1:
Аз препоръчвам д-р Станислав Вълканов от Пловдив. Работи в УМБАЛ Каспела.Помогна на мъжа ми ,който беше с азооспермия .
Re: Добър уролог - андролог освен д-р Кацаров?
« Отговор #28 -: Ноември 20, 2018, 00:03:37 am »
Ето ни и нас с тази ужасна диагноза, от няколко дни я имаме и не можем нито да ядем, нито да спим. Аз само чета и в главата ми е пълна каша, ту се отчайвам, ту виждам светлина в тунела с някоя щастливо завършила история.

Lusito, моля те, кажи ми за този лекар и как е помогнал на твоя мъж, всяко мнение ми е важно. Боже, не знам как се справяте, като чета колко години се борите. Толкова сте смели, а ние сме само в началото. osi_1 :help: :help:
*
Re: Добър уролог - андролог освен д-р Кацаров?
« Отговор #29 -: Ноември 20, 2018, 08:41:12 am »
Ние сме ходили преди много години при д-р Кацаров.Тогава откри на мъжът ми хидроцеле, но в много начален стадии.То не му пречеше, не вредеше на репродуктивните функции и доктора, каза че няма смисъл от операция.След 10 9 години почти хидроцелето изведнъж нарастна и се наложи операция вече.Мисълта ми е, че поне преди не предписваше операция веднага на всяка цена.Иначе прегледи сме правили и в Плевен при д-р Коцев.