0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Колко струва ин витро процедурата в център "Надежда"
« Отговор #20 -: Февруари 21, 2007, 18:27:04 pm »
  Каси,  :balk_21: . Хубава вечер и на теб. :D
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #21 -: Февруари 21, 2007, 18:29:36 pm »
Мерси, мила. Аз скучая вкъщи, нали трябва да пазя бебоците, да не изпаднат  :balk_600:
Приятна вечер!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #22 -: Февруари 21, 2007, 19:04:11 pm »
Няма, мила. Не и този път. От сърце се надявам да успееш сега! :hug2:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #23 -: Октомври 29, 2007, 11:59:49 am »
здравейте..знам че не е по темата,но незнам как да го формулирам,въпроса ми е по специално към kassi и към тези които ходят при др.стаменов и имат успешни опити за забременяване..предполагам че са доста като съдя по това което изчетох последния един-два месеца във форума :) .. МОЛЯ ВИ кажете ми колко време е било необходимо докато се получи бременост ??малко да се поуспокоя,че имам чуството че там ми е последната надежда.. вече нямам доверие на повечето доктори!! :((
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*
« Отговор #24 -: Октомври 29, 2007, 12:27:30 pm »
МОЛЯ ВИ кажете ми колко време е било необходимо докато се получи бременост ??
За съжаление отговор на този въпрос не може да ти даде никой.
При мен при първия опит ми даваха 60% шанс. Е, получих своите 100%, но неуспешни.
Получи се чак от трети опит - 1г. 4 м. след първата ми среща с д-р Стаменов.
Има други доста тежки на пръв поглед случаи, при които става още на първа процедура.
Повярвай и пожелай! Това е едниственото, което можеш да направиш на този етап. И не спирай да се бориш.
Късмет.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #25 -: Октомври 30, 2007, 13:27:54 pm »
White,благодаря за отговора .. все пак една година,дори две.. е време което е по-добре отколкото никога.. :)аз така или иначе чакам вече 3 години и повече..  :(
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #26 -: Ноември 06, 2007, 15:17:34 pm »
  Здравей, Катя! Чак сега виждам въпроса ти към мен. Аз забременях от втори опит ИКСИ при д-р Стаменов-точно една година след като отидох в клиниката. Започнахме с две нинсеминации в два поредни месеца февуари и март 2006г., които бяха неуспешни. Починах си лятото, накупонясвах се  :wink: и се върнах при него за ИКСИ края на есента. Първото беше ноември/декември - неуспешно :(, второто февруари-слава богу успешно :D! Сега имам две момченца на 22 дена.
  Както и Уайт ти е писала-всичко е много индивидуално. Просто довери се на твоя лекар, повярвай му, повярвай в себе си, не губи кураж нито за миг, събери сили и не се отказвай от мечтите си! Един ден ще бъдеш майка!
  Ако имаш още въпроси, не се притеснявай да ме питаш, ще ти отговоря на драго сърце! Касси

« Отговор #27 -: Ноември 06, 2007, 16:41:04 pm »
kassi,много се радвам че си намерила време да ми отговориш...БЛАГОДАРЯ,то сега си страшно заета сигурно с бебоците  :D  :D и все пак си намерила време да ми отговориш...  :bighug: !!! аз си чакам да дойде време за часа при др.Стаменов и затова питах!една година направо ми се струва нищо време,ако след нея ще си имам вече бебе  :D !те минаха три години,докато ходя,а при този а,при онзи доктор...
много си мила kassi,изобщо всички вие момичета които ни помагате с отговори и съвети,на въпросите за които не сме наясно,като сме се захванали отскоро с търсене на проблема !едно голямо благодаря на всички че ви има :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #28 -: Ноември 06, 2007, 17:49:39 pm »
Катя, радвам се, че си избрала д-р Стаменов. Часът ти за след една година ли е? Дано имаш търпение и надежда! Права си, и ти си се лутала от доктор на доктор, и аз така загубих точно 4 години ходене къде ли не. Накрая открих "Зачатие" и моя док. Вярвам, че ще успееш! Тук ще срешнеш много нови приятели и полезни съвети във всяка област! "Зачатие" е моето второ семейство!!! Поздрави: Касси

« Отговор #29 -: Ноември 07, 2007, 12:57:59 pm »
сигурма съм, че ще намеря във ваше лице подкрепа:)!за което съм безкрайно благодарна
« Отговор #30 -: Ноември 07, 2007, 14:01:50 pm »
искам да попитам само нещо важно(понеже темата не е за тук,ако модераторите преценят,нека я преместят или изтрият,ще пробвам да я пусна като нова тема..  :balk_80:дано успея :oops:)-КОЛКО ВРЕМЕ ЖИВЕЕ ЯЙЦЕКЛЕТКАТА СЛЕД КАТО СЕ ОТДЕЛИ т.е. колко време има за да бъде оплодена????24h или 48h,навсякъде чета различни неща 8O ,съвсем се обърках!МОЛЯ,kassi или ако някой друг знае да ми отговори..
*
« Отговор #31 -: Ноември 07, 2007, 14:08:00 pm »
КОЛКО ВРЕМЕ ЖИВЕЕ ЯЙЦЕКЛЕТКАТА СЛЕД КАТО СЕ ОТДЕЛИ т.е. колко време има за да бъде оплодена????
12-24 часа.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #32 -: Ноември 07, 2007, 14:10:18 pm »
kassi мога ли да те питам на "лични",аз го пуснах въпроса си сега в тази тема,но тъй като не е за нея :oops:,може докато го видиш модераторите да са го изтрили  :( !!!и после няма да те тормозя повече :oops: ,че имаш бебоци да гушкаш и гледаш... :bori_002: :bori_002: !!!!!:bighug:!!!!!
« Отговор #33 -: Ноември 07, 2007, 14:13:30 pm »
благодаря ти много за бързия отговор white :thankyousign:!!!жалко че живее толкова малко,значи все пак и този месец съм изпуснала момента.. :( :( :( :( :balk_145:
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #34 -: Ноември 07, 2007, 19:51:46 pm »
Катя, Уайт ти е отговорила :D! Не се разстройвай, чудеса стават точно тогава когато най-малко ги очакваме, нали :wink:! Питай, каквото искаш, и тук и на лични, ще ти отговарям, когато мога :D! Хубава вечер!

« Отговор #35 -: Ноември 07, 2007, 20:08:59 pm »
Честно казано не виждам смисъл да се спира обсъждането на цени за процедури или лекарства, още повече, че те са обявени официално пред данъчните власти  и за пациентите в интернет. за Цените в Надежда виж тук http://www.invitro-bg.com/display.php?page=m16