0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Пуфи

Здавейте,момичета изкам да попитам колко струва ин витро в "Надежда".
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
Re: Колко струва ин витро процедурата в център "Надежда"
« Отговор #1 -: Февруари 11, 2007, 22:06:29 pm »
965 57 40 - център надежда
« Последна редакция: Февруари 14, 2007, 23:47:17 pm от лили »
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

eleonora

« Отговор #2 -: Февруари 14, 2007, 19:57:43 pm »
Струва средно 3 700 лв.
« Отговор #3 -: Февруари 14, 2007, 20:14:07 pm »
Струва средно 3 700 лв.

Това число от къде го измисли, моля? Момичето пита за процедурата, а не общо процедура+лекарства, тъй като лекарствата са строго индивидуални като обем и видове.

Хора, моля ви, питай те самите лекари за цените. Тук не е мястото, където трябва да се обсъждат.
*

eleonora

« Отговор #4 -: Февруари 14, 2007, 20:34:12 pm »
Струва средно 3 700 лв.

Това число от къде го измисли, моля? Момичето пита за процедурата, а не общо процедура+лекарства, тъй като лекарствата са строго индивидуални като обем и видове.

Хора, моля ви, питай те самите лекари за цените. Тук не е мястото, където трябва да се обсъждат.

Сигурно е така - нова съм, съжалявам. Исках просто да ориентирам момичето - затова споменах "средно".
Едно момиче от Сливен спомена точно тази сума пред кабинета му.....
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #5 -: Февруари 14, 2007, 20:37:04 pm »
За цената на процедурата питайте в клиниката. За лекарствата - при всяка жена са индивидуални.
Re: Колко струва ин витро процедурата в центъ
« Отговор #6 -: Февруари 14, 2007, 20:37:41 pm »
Не се притеснявай, Елеонора  :bighug:

Само моля, не питайте тук за цени. Питайте самите лекари. Така ще избегнем неточности.
« Отговор #7 -: Февруари 21, 2007, 11:33:03 am »
Междудругото д-р Стаменов ми оферира и на мен такава цена - 3,700 лева с включени лекарства.

Не виждам защо цените да са тайна - в сайта на МЦРЗ например си има ценоразпис, който си се спазва вече години откакто ходя там.
Благодаря ти, Бени!

« Отговор #8 -: Февруари 21, 2007, 11:37:02 am »
FreshBreeze - и на сайта на Владимиров има обявени цени за доста от процедурите, с малки изключения, които се спазват... Между другото, това е едно от малките неща, които не ми харесват на сайта на Стаменов (липсата на цени...) ....

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #9 -: Февруари 21, 2007, 11:46:13 am »
въпрос на избор. нека да го уважаваме
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #10 -: Февруари 21, 2007, 11:54:15 am »
въпрос на избор. нека да го уважаваме
Точно така. Нека не намесваме цените, че ще стане пак срамна работа.

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #11 -: Февруари 21, 2007, 15:03:18 pm »
Не виждам защо цените да са тайна - в сайта на МЦРЗ например си има ценоразпис, който си се спазва вече години откакто ходя там.

Не са тайна, Фреши. Но не са и явна. Аз не съм сигурна в дадена цена, защото не съм я плащала (все още) и затова не мога да кажа. Ако някой знае точна цена (не по слухове) - нека да я каже. Само че може и  да сбърка (има случаи, при които цената се намалява по преценка на лекаря).

Най-сигурен източник за цената си остава конкретната клиника.

Рали, клиниката на Владимиров не е обявила цени за АРТ. Щото мен хич не ме вълнуват цените за туширане на кондиломи например  :D
« Отговор #12 -: Февруари 21, 2007, 16:30:46 pm »
Зайко, аз нали затова казах "с малки изключения"  :lol:

:balk_21:  :beerdr:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
« Отговор #13 -: Февруари 21, 2007, 16:32:55 pm »
Да, Ралинка  :bighug:
*
« Отговор #14 -: Февруари 21, 2007, 17:45:21 pm »
  Не искам да се развихря спор между момичетата, пациентки на различни клиники. Само искам да кажа, че е редно според мен да си има твърди цени, които да се знаят. Цена за пункция - толкова, цена за трансфер - толкова, ИКСИ ... и т.н.  Защо да не е така? А това, че понякога се правят отстъпки на някои пациенти - няма лошо, но това какво общо има с това, да се знае колко е официалната тарифа?

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #15 -: Февруари 21, 2007, 17:53:25 pm »
Да и затова, като отидеш в клиниката и си говориш лично с лекаря, ще разбереш, особено за арт процудерите, не виждам нищо лошо. Ако толкова държите ще ви кажа аз колко платих. Иначе цените при Д-р Стаменов варират от 3000 до 3700лв. за ИКСИ, в зависимост от стимулацията!!! Това знам, това ви споделям.  :D

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #16 -: Февруари 21, 2007, 17:56:44 pm »
Разбира се, че се знаят цените, просто не всички центрове са ги качили от лайн, някои центрове дори нямат сайтове. Плюс това отделните центрове определят цените си по различни начини и понякога няма разбивка по дейности, а само пакетна цена на цялата процедура. Когато се прекъсне процедурата на някакъв етап, често се връща неизползваната част от сумата и така се получават различни цени при отделните цикли.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #17 -: Февруари 21, 2007, 17:58:59 pm »
Разбира се, че се знаят цените, просто не всички центрове са ги качили от лайн, някои центрове дори нямат сайтове. Плюс това отделните центрове определят цените си по различни начини и понякога няма разбивка по дейности, а само пакетна цена на цялата процедура. Когато се прекъсне процедурата на някакъв етап, често се връща неизползваната част от сумата и така се получават различни цени при отделните цикли.

:thankyousign: :good_post:

*
« Отговор #18 -: Февруари 21, 2007, 18:11:55 pm »
  Каси, ама не го приемай така де. Изобщо не става въпрос за любопитство. Казах, че говоря принципно. Нищо не пречи, тези които имат сайтове да си качат цените, за да може да видиш и да се ориентираш. А не да се разнася от уста на уста, или пък да посетиш всяка една клиника, за да го чуеш от доктора.
  Просто си казах мнението и не искам да засегна никого.
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #19 -: Февруари 21, 2007, 18:16:49 pm »
  Каси, ама не го приемай така де. Изобщо не става въпрос за любопитство. Казах, че говоря принципно. Нищо не пречи, тези които имат сайтове да си качат цените, за да може да видиш и да се ориентираш. А не да се разнася от уста на уста, или пък да посетиш всяка една клиника, за да го чуеш от доктора.
  Просто си казах мнението и не искам да засегна никого.

Мила, не го приемам никак, вярвай ми. Ама дали ще има цени на сайта, или не-това го решава доктора, а не ние. Ние просто отиваме и си плащаме. Много моля, думите ми да не бъдат тълкувани и преиначавани. Никъде не съм казвала думата любопитство, нали.   :balk_77: Хубаво е, че си казваш мнението, значи имаш такова  :balk_602:
Желая ти хубава вечер! Касси
« Последна редакция: Февруари 21, 2007, 18:19:43 pm от kassi »