0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Момичета, според препоръка на Доц. Конова трябва 12 седмици след първоначално констатирани антикардиолипин ИгМ антитела да направя контролни изследвания. Първия път ги правих в Плевен, но понеже съм от София предпочитам тук.

Имате ли представа в коя лаборатория мога да ги изследвам? Тя ме посъветва да е на място където дават резултатите с цифри, не само + или -?

Благодаря ви за помощта?
Песимистът вижда трудността във всяка възможност;
Оптимистът вижда възможността във всяка трудност!
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
доц. Конова не ти ли препоръча място в София, където да ги направиш? според мен, тя знае къде се правят.
едното място, което аз знам, е лабораторията на професор Балева в Медицинска академия. аз съм правила там, резултатите са с цифри, наистина, но се различаваха много от резултатите на Конова.
при Конова моите резултати бяха извън норма, а при Балева - в норма. и така два пъти.
най-добре е контролата да се прави в същата лаборатория, където е правено първоначалното изследване - иначе няма добра съпоставимост, особено за такива изследвания.
преди можеше да се прати кръвен серум по куриер до лабораторията на доц.Конова в Плевен. ако все още може така - това е най-добрият вариант.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Може да ги  направиш в Цибалаб.
Аз там ги правих 1я път, после при Конова.