0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Ин витро естествен цикъл ?
« Отговор #20 -: Май 05, 2005, 15:46:55 pm »
И аз се замислям за второ ин витро без стимулация!!!Е,може и да пробвам,въпреки че при първото,нямах никакви проблеми!!!От първия път стана!!!
Ин витро естествен цикъл ?
« Отговор #21 -: Май 11, 2005, 12:32:02 pm »
Ние също мислим по въпроса да опитаме да имаме още едно дете след време (пак ин-витро). При мен ще бъде трето....при предишните два опита (втория успешен) не реагирах добре на стимулациите. Правех по 2-3 фоликула....още тогава говорехме с доктора, че ако правим следващи опити ...то те да са без стимулация, защото немало смисъл да ме блъскат с хормони, а да не реагирам добре. Ако жената прави много фоликули и могат да се замръзят естествено е да бъде стимулирана отвън...обаче ако само те блъскат с инжекции а ефектът е малък, то защо да не се опита и по частично естествен път. :idea:
Ин витро естествен цикъл ?
« Отговор #22 -: Май 12, 2005, 11:14:48 am »
"Какви увреждания мога да имам при хормонално стимулиране при ин витро при положение,че съм оперирана от миоми и в момента също имам такива.Притеснява ме хормоналното стимулиране.Благодаря!Р.Г.Благодаря.

 Хормоналната стимулация предхождаща ин витрото най-вероятно ще доведе до нарастване на миоматозните възли.Последна дума трябва да имат специалистите извършващи ин витро оплождане. "

Препечатка от един форум, без претенции за медицинска достоверност от препечатващата (аз).

Но ей това ме притеснява и мен!
Благодаря ти, Бени!