0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Подслушан разговор...
« -: Април 27, 2005, 17:14:00 pm »
Много е сложно за обяснение и в моемнта ми е едно такова криво и се чудя с какви глупости ви занимавам.
Накратко: с милото днес имахме доста серизони спорове, не за бебе и такива неща, в един момент просто ми беше дошло много нанагорно и му казах, че имаме по-важни неща за решаване, ако не и за изпълняване, казх му, че дори и да забременя ме е страх дали ще запазя бременността, дали няма да станат пак проблеми и точно в този момент се почука на вратата(бяхме в неговия офис)-едни хора, с които работи. И тук идва тъпата част: предполагам са чули част от това, което казах. За мен честно казано не се притеснявам, но не знам какво са чули или не и за това как ще се изтълкув аи все такива глупости. Прекрасно знам,ч е това не е нещо срамно, но в момента ми е адски криво и се чувствам объркана и ми е неудобно. да ме пита човек защо?
Ами то това май повече за споделяне да ми олекне отколкото за съвет. Мерси, че ме изчетохте все пак!
Подслушан разговор...
« Отговор #1 -: Април 27, 2005, 18:34:22 pm »
Ва ми верно е всичко тва дето си го казала сигурно в подобна ситуация и аз бих че чувствала така, ще ти мине надявам се ако не ще го обсъдим пак.
Най-вече писах за да знаеш че някой го е прочел. :balk_600:
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*
Gabi32
« Отговор #2 -: Април 27, 2005, 19:23:28 pm »
Ва, по-спокойно гледай на нещата. Вероятно са те чули. И какво от това? Ти не си казала нещо лошо за тях например или нещо нецензурно или друга някаква простотия. Ти просто си обсъждала семеен проблем с мъжа си. И те са хора, и те имат семейства и в тях има проблеми. И ако не сте си крещели в момента когато са влезли мисля, че няма от какво да се притесняваш.


Подслушан разговор...
« Отговор #3 -: Април 27, 2005, 20:27:58 pm »
Благодаря момичета! :) Определено не си крещяхме, просто беше леко конфузна ситуация. Повече ми притесняваше реакцията на мъж ми след това, защото той е по-консервативен, но останах приятно изненадана 8) Поздрави!
*

    Lali

  • *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Подслушан разговор...
« Отговор #4 -: Април 27, 2005, 20:46:51 pm »
Е, като  ни се оплака, сега ни разкажи и за реакцията на съпруга ти :wink:
Иначе има един лаф: "Данък обществено мнение не плащам".

Не се притеснявай, няма нищо срамно, нито пък неудобно.
Нормални, човешки отношения.
Подслушан разговор...
« Отговор #5 -: Април 27, 2005, 20:51:25 pm »
Ами аз го попитах това дали го  е притеснило, той отрече и му вярвам. Не е данъка проблемът ми, защото на всички около нас явно им е ясно, че има нещо, но аз предпочитам да не обсъждам това във Враца, защото тук с пълна сила е това за малките градове, клюките и консерватизма. Ако беше в Бургас... нямаше изобщо да ми пука. Но тук е по-сложно, защото определени хора не трябва да знаят истината, тоест да нямат потвърдена клюката
*
Подслушан разговор...
« Отговор #6 -: Април 27, 2005, 21:00:02 pm »
Еви, да не ти пука - и да разберат какво от това? Най-обикновен семеен разговор между мъж и жена. То ще е тъпо дори да го коментират, защото просто не им влиза в работата, пук какво остава да споделят с други!
Дори не е и някоя пикантерия  :wink:
Я спокойно, ти си морско чадо и си над тези неща  :P
Цунки!
*
Подслушан разговор...
« Отговор #7 -: Април 28, 2005, 08:59:47 am »
Ва, все някога от някъде, някой щеше да чуе подобен разговор. Да не ти пука изобщо! Нито си убила, нито си откраднала.
Важно е че се обичате и сте заедно. Важно е че сте щастливи. Хорското мнение едва ли трябва да те интересува. Кофти е да си в устите на хората, ама по-добре там, отколкото в краката.  8)

И ако все пак тръгнат някакви слухове (в което честно се съмнявам), значи че сте важни в тази Враца и не сте безразлични за околните  8)

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*

    Starlet

  • *****
  • 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Подслушан разговор...
« Отговор #8 -: Април 28, 2005, 19:34:03 pm »
Прекрасни сте момичета!  :)
Вие сте истински приятели. Ва,от всичко прочетено до тук не виждам какво да допълня повече затова се присъединявам към казаното с пълна сила и подкрепа :) . Та всеки тук е минал през къде по-голям ад че едни хорски приказки ли ще ни сринат духом!?
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
Подслушан разговор...
« Отговор #9 -: Април 29, 2005, 11:03:58 am »
Ми то в живота все има ситуации дето сме коментирали нещо, пък не е било на правилното място, че не сме съобразили кои са присъстващите и сме казали нещо неподходящо и т.н. и т.н. Какво да се прави, на всеки човек се случва, това е бил един такъв момент, не може да се върне назад. Според мен няма място за притеснение, всички си имат семейни въпроси за разрешаване, повече от нормално е.

Поздрави :)
Благодаря ти, Бени!