0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Как?
« Отговор #20 -: Април 28, 2005, 15:58:18 pm »
Цитат на: rut21

Лид нека ти пуснат хормони.Обърни внимание на щитовидна жлеза.При  хипофункция може да се повиши нивото на пролактина и от там липса на овулация.Успех                                                     preggo


Първо това ще направя, ще си взема направление за ендокринолог. Казаха ми, че е хубаво и да се направи ренгенова снимка на хипофизата, и ще действаме сериозно.
Благодаря, мили дами!
Как?
« Отговор #21 -: Април 28, 2005, 16:05:45 pm »
Цитат на: Meli
Попитай го в прав текст иска ли деца и ако иска, защо е против спермограмата. Кое го тормози - начина на даване на материала, евентуални лоши резултати, да не го изоставиш, ако проблемът е в него ... или просто го е страх от игли. Не се смейте, това е много сериозен страх у мъжа. И като не знаят що е то спермограма и има ли почва у нас, умират от страх да не ги набодем! :)


Аз си копирах материали от тук и довечера ще имаме час по литературно четене, ще му обясня подробно за процедурата.
Страхотни сте!
[/b]
Как?
« Отговор #22 -: Април 28, 2005, 16:16:15 pm »
Бихте ли могли да ми препоръчате лаборатория където ще направят пълни изследвания, аз в момента работя в Кърджали и мисълта ми все отскача за Пловдив, но не го познавам този град, а знам че Пловдив и София имат реномирани болнични заведения и лаборатории.
*
Как?
« Отговор #23 -: Април 28, 2005, 16:31:50 pm »
За Пловдив - клиника Торакс
д-р Даскалов и д-р Даскалова (Мели)

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Как?
« Отговор #24 -: Април 28, 2005, 17:19:35 pm »
Цитат на: Tania79
За Пловдив - клиника Торакс
д-р Даскалов и д-р Даскалова (Мели)


подкрепям категорично - от личен опит!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Как?
« Отговор #25 -: Април 28, 2005, 17:21:30 pm »
Преди малко се въздържах но и аз да си кажа, това е правилното място в Пловдив.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*

    Lali

  • *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Как?
« Отговор #26 -: Април 28, 2005, 19:48:24 pm »
Подкрепям и аз.
*

    Мели

  • Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Как?
« Отговор #27 -: Април 28, 2005, 22:32:02 pm »
Цитат на: lid_80
Казаха ми, че е хубаво и да се направи ренгенова снимка на хипофизата, и ще действаме сериозно.


Това само ако имаш повишено ниво на пролактин в кръвта.

Иначе, разбира се, винаги можеш да дойдеш при мене. Но, моля те, с юнака, да му дам за душата! :lol:


"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
Как?
« Отговор #28 -: Април 29, 2005, 08:25:20 am »
Цитат на: Meli

Иначе, разбира се, винаги можеш да дойдеш при мене. Но, моля те, с юнака, да му дам за душата! :lol:


Ще  послушам съветите на момичета и непременно ще дойда в Пловдив, намерих сайт на клиниката и взех адреса и телефоните, благодаря на всички за съдействието. Непременно ще дойда с юнака  :D
Как?
« Отговор #29 -: Април 29, 2005, 10:33:42 am »
Здрасти Lid_80,

На първия ти въпрос - престани да слушаш хора, дето ти казват, че щото много го мислиш, затова не става, а трябва да се отпуснеш - всички мислим и това е нормално! То ако беше от притеснение, първите месеци опити да не би да си била притеснена - едва ли. Казват, че мисленето ще стане ли бебе или не не може сериозно да повлияе на процеса (е, изключвам депресиите и неврозите).

И аз с моя мъж не съм имала никога проблеми със спермограмите. Що касае здравни въпроси, няма неудобни изследвания! Пък и всеки мъж маструбира или го е правил като младеж - какво толкова. Техното изследване си е направо приятно, ако питаш мен!! Сигурно знаеш, че трябва да спазва 5 дни (не повече) въздържание преди сп-мата, да не е пил алкохол и лекарства, да се е наспал и тн. Сигурна съм, че в Торакт-Пловдив ще му предоставят необходимите списания и тн, дето се вика ако трябва може и да си носи някакви, които му допадат.

Мели е страхотна, ще останете доволни, сигурна съм. А и какво има да се страхува, ако има някакъв проблем при него - ще намерите и решението! Това ще ви приближи до така желаната цел!

Успех!
Благодаря ти, Бени!







Как?
« Отговор #30 -: Април 29, 2005, 11:18:01 am »
Цитат на: FreshBreeze


Мели е страхотна, ще останете доволни, сигурна съм. А и какво има да се страхува, ако има някакъв проблем при него - ще намерите и решението! Това ще ви приближи до така желаната цел!

От доста време чета в този сайт и форума и ми прави впечетление факта, че Мели винаги се отзовава със съвети, имам Ви доверие и непременно ще отида в Пловдив. Смятам, че е важно и лекаря как ще те предрасположи, мнението Ви е важно за мен, гласувам Ви пълно доверие. Благодаря за опората която ми дадохте,  и за съветите  :)