0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Имам нужда от съвет момичета
« -: Декември 08, 2006, 19:33:08 pm »
Знам че темата е дискутирана много пъти но пак ще я повдигна.Както вече писан в длгоочаквана бременност след успешното за сега инвитро в 8 та г.с.Започнах да ървя обилно за няколко часа.С лекарят ми тук установихме че бебето е наред и имам отлепване на плацентата,Вчера отидох да си направя вливанията с имуновенин заради завишен ТАТ и по закона на Мърфи объркаха схемата на вливания и вместо за 1ч.30мин първите десет ампули изтекоха за 17 мин.След като се развиках и направих скандал следващите си бяха както трябва.Само че като станах веднага започнах пак да прицапвам кафеникаво течение.Направо изпаднах в истерия на всичкото отгоре бях в частна клиника направо не ми се говори.За съжаление не мога да пътувам до София в това състояние.Говорих с д-р Пенкова /имунологът/и тя ме поуспокои че проблемът възникнал по време на вливанията не би могъл да навреди на бебето но.Искам да питам ако има някой който е бил с отлепена плацента за колко време се закрепва или може и да не се закрепи вече не знам какво да мисля от три седмици съм на легло и това така и не минава.Взимам Утрогестан,Фолиева киселина,Но-шпа което съм разделила на три приема през 8 часа.За съжаление още от 7г.с. гърдите ми вече не са напрегнати но лекарят ми тук казва че при повечето жени това е признак за помятане но не е задължително аз два пъти през това време ходих на УЗ и бебето си е със сърдечна дейност.Ох вече започвам много да се  отчайвам дано някой да ме успокои.
Благодаря на Бог че ви има.
Стана малко дълго
*

    Lali

  • *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Re: Имам нужда от съвет момичета
« Отговор #1 -: Декември 08, 2006, 19:37:03 pm »
На легло, само до тоалетна. Късмет.
*
Re: Имам нужда от съвет момичета
« Отговор #2 -: Декември 08, 2006, 23:33:52 pm »
   Здравей! Точно за колко време ще зарастне е индивидуално. Примерно като се нарани кожата на двама души на единия ще зарастне по-бързо от другия. Така е и с отлепването. Само на легло и до тоалетна, трябва пълен покой.
    Аз изхвърлих 2 мъртви плода, плацентата се разрани и след 2 седмици се възстанови. Така, че до 20 дни трябва да се оправи положението при теб.
    Успех! Стискам палци!
*
Re: Имам нужда от съвет момичета
« Отговор #3 -: Декември 09, 2006, 01:21:33 am »
късмет, desi, друго не мога да ти пожелая! дано на тази бременност да й е писано да завърши с бебче. при всички е индивидуално, писаните общи правила за симптомите на бременност не са категорични, така че спокойствие! искаш съвет - пази леглото... и дано ни зарадваш след има няма 6 - 7 месеца. стискам палци, имай вяра, че тази бременност е успешна  :bighug: