0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: АЗОСПЕРМИЯ-маже ли да се лекува и къде ?
« Отговор #20 -: Януари 19, 2007, 14:18:12 pm »
За съжаление при нас на Коледа не станаха чудеса ,а точно  обратното . След Нова година излязоха резултатите от биопсията на съпруга ми ,а тя е нулева без всякакви шансове дори за ИКСИ. Преди Коледа ходихе за поредните изследвания в АГ"Света София" и от там  ни пратиха при д-рЛазаров който направи и биопсията. Сега само очаквам д-р Йорданов да се върне от отпуск и да му се обаждаме за по нататък ,така де за донорството. Успех на всички и не губете надежда и донорството е изход сомо да се получи
*

    minim

  • ***
  • 460
  • Сбъдната мечта !
Re: АЗОСПЕРМИЯ-маже ли да се лекува и къде ?
« Отговор #21 -: Януари 19, 2007, 18:30:12 pm »
успех миличка, и горе главата!
*
Re: АЗОСПЕРМИЯ-маже ли да се лекува и къде ?
« Отговор #22 -: Януари 19, 2007, 19:38:21 pm »
искам да споделя с вас 4е резултатите от микробиологиата са готови.
Бъчваров ни изписа ципробаи -тези таблетки мажа ми трябва да ги пие 5 дни ,и след това отново спермограма.
Re: АЗОСПЕРМИЯ-маже ли да се лекува и къде ?
« Отговор #23 -: Януари 24, 2007, 05:23:34 am »
Здравейте!Със съпругът ми имаме този проблем(Азоспермия).Имахме като проблем и варикоцеле и хидроцеле,но те отминаха.Пихме антибиотици,той пи витамин Е,правихме разни изследвания и до тук.Въпросът ми е какво време отнема и по принцип как става тестикуларната биопсия, защото мисля, че това е следващото,което трябва да направим(ако не греша).Благодаря предварително!
Поздрави на всички от форума!
 :hello2:
*

    *слонче*

  • *****
  • 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
Re: АЗОСПЕРМИЯ-маже ли да се лекува и къде ?
« Отговор #24 -: Януари 24, 2007, 10:59:23 am »
марби не губете надежда, нека твоята половинка се успокои, отдаите се в името на хубавите неща и чудесата могат да се случат. пожелавам ти го от сърце.при всички положения заслужавате най- доброто.успех.
никога не отстъпвай на принципите си!
*
Re: АЗОСПЕРМИЯ-маже ли да се лекува и къде ?
« Отговор #25 -: Януари 24, 2007, 15:38:29 pm »
Моя съпруг си прави при д-рЛазаров .Кабинета му е в 20 Поликлиника,а биопсията я правиха в 1АГ"Света София",защото предполагам ,че работи и там . Доктора при който се водя за изследвания и който ми се води нещо като лекуващ ни свърза с него. Операцията (биопсията) при него е 550лева. За седмица се възстанови напълно. Но това  е ,че след като направихме биопсията се разрових из форума и намерих не добри отзиви за него.Като добър специалист препоръчвот д-р Кацаров из форума има негови координати.
Re: АЗОСПЕРМИЯ-маже ли да се лекува и къде ?
« Отговор #26 -: Октомври 06, 2009, 23:26:04 pm »
Здравейте, навярно ще ви се сторя много неука и глупава, но няма да се убидя, напротив, зная, че е така. Днес научих нова дума и тя е АЗОСПЕРМИЯ.
Влязох в Гугъл, написах я и сякаш живота ми придоби нов, по-различен смисъл.
От две години с мъжа, с който живеем на семейни начела правим опити за бебе, неуспешни, разбира се.
Държа да спомена, че не харесвам лекарите, от дете мразя посещенията при специалисти и за мое щастие не ми се е налагало, но през последната година...
За разлика от мен, партньорът ми търсеше най-добрия специалист Днес беше в "Майчин дом" и на база една спермограма му поставиха диагноза. Освен това лекаря го е уверил, че нямаме шанс за естествено забременяване, само инвитро и то "екс" или не зная какво...
Моля ви, пишете ми. Винаги съм знаела от къде да започна, а сега изобщо нямам идея какво да предприема.
*
Re: АЗОСПЕРМИЯ-маже ли да се лекува и къде ?
« Отговор #27 -: Октомври 06, 2009, 23:43:34 pm »
Ох, как го е търсил този най-добър специалист, че го е намерил в Майчин дом?
Направете спермограма в клиника по стерилитет - в Майчин дом не е препоръчително.
Предполагам са му казали ИКСИ - това е , когато се инжектира единичен сперматозоид в яйцеклетката , но това е част от лабораторния етап на процедура по ин витро оплождане. Като начало нека направи една свястна спермограма за да се види как стоят наистина нещата при него. Може да не е толкова зле положението, а и да е зле да има начин да се повлияе от медикаменти. Ако не - тогава ще се мисли за тежката артилерия. Спокойно само, тук има много дето са били с азооспермия, а вече са родители на по едно и по две деца. Успех!