0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    ultra

  • Анна Зашева
  • *
  • 7291
Мужик корен промоция
« -: Април 08, 2005, 13:57:07 pm »
Момичета, на изложението в НДК до неделя има на промоция Мужик корен за 20 лв. Признавам, че не знам иначе цената каква е.
Сайта на производителя еhttp://www.tsvetelina.com


“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
Мужик корен промоция
« Отговор #1 -: Април 08, 2005, 14:15:24 pm »
В нашата аптека е 22 лева.
*

    Дени-7

"Мужик корен "-Мужик корен ли е?
« Отговор #2 -: Февруари 06, 2009, 14:33:38 pm »
Много реклами за "Мужик корен". Купих си и какво се оказа, че под наименованието "Мужик корен" се предлага смес от екстракти от Астрагал (Astragalus membranaceus ) и мечи корен (Hedysarum neglectum). Разбира се това е написано с малки букви. С големи букви се мъдри заглавието Мужик корен. Латинското наименование на Мужик корен е Euphorbia pallasii.Фирмата производител на купения от мен препарат се казва "Цветелина ООД". Чудя се няма ли как да бъдат съдени тези производители, които така подлъгват с грешна информация пациентите, защото дори и хранителна добавка, тя се взема за някакви отклонения в здравословното съсътояние. Ще съм ви благодарна ако ми дадете информация за истински Мужик корен, откъде може да бъде купен в България.
*

    Люси

Re: Мужик корен промоция
« Отговор #3 -: Април 03, 2009, 13:43:44 pm »
Това е чиста измама. Мужик корень е билка,която расте в източна Сибирь и Китай.      Действие на организма приказно.От най-чудесни и силни билки.  Преди една година купувала го. А сега пак ми се наложило и чак когато купих разбрах за измама. как не ги е страх? И на ТВ рекламират! Трябва да ги сьдим.