0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    Pilli

izsledwane varna
« -: Април 04, 2005, 12:19:29 pm »
Здравейте! От известно време и ние с мъжа ми се каним да си направим изследания (микробиолигично,хламидии,цветна снимка и т.н.). Но не мога да реша къде във Варна да отидем. Преди години доста обикалях по гинекологичните кабинети заради бяло течение. Няма да ви разправям колко хапчета пих и за колко различни бактерии. Направо ме е страх сега, че пак ще обикалям сума ти кабинети и ще пръснем сума пари без да има резултат.
    Скоро се реших да посетя д-р Давидков. Бях чула за него от приятелка. Обясних, че искам всички възможни изследвания, за да знам дали има проблем да забременея. Той ми изнесе половин часова лекция за това как трябва да ме прегледа на вагинален ехограф, което струвало 30лв.След това мепогледна на магарето, и каза че нямам нужда от изследване, защото секрета ми бил добър на мирис и вид. Каза ми да дойда пак след няколко месеца и аз не отидох.
     Моля, ако някой знае добър гинеколог във Варна, моля да помогне.
*

    yana-v

  • *****
  • 1207
  • Ще порасна голяма!!!
izsledwane varna
« Отговор #1 -: Април 05, 2005, 14:25:30 pm »
Според мен иди при д-р Маркова ако можеш!
*

    pets

izsledwane varna
« Отговор #2 -: Април 05, 2005, 16:52:00 pm »
Аз също те съветвам да отидеш при Маркова.И аз две години се лутах при различни лекари и накрая се оказа че е било безмислено.Ако имаш възможност отиди при нея. Преглежда в "Майчин дом"
izsledwane varna
« Отговор #3 -: Април 06, 2005, 18:01:21 pm »
Аз по същият начин обикалях във всякъкви възможни кабинети във Варна близо три години правих какви ли не изследвания пих какво ли не, мерих си температурата месеци подред и никой не намираше причина всичко ми било наред. Накрая стигнах на правилното място -доц.Маркова и д-р Александров засъжаление вече беше много късно.Двете ми тръби бяха толкова увредени от възпаление което другите незнам как не видяха че сега единственият начин е инвитро.Съветвам те да не чакаш за Варна правилното място е доц.Маркова в Майчин дом.

*

    Pilli

izsledwane varna
« Отговор #4 -: Април 07, 2005, 20:45:41 pm »
Благодаря за информацията! Ще отида при д-р Маркова.