0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Усещания след трансфер
« -: Октомври 27, 2006, 14:59:23 pm »
Здравейте момичета!
От дълго време чета всичко във форума, но вече стана крайно наложително и да пиша. Имам въпрос. Днес ми е осми ден от трансфер, а от шестия имам силно подут корем, усещане за тежест (особено нощем) и дискомфорт. Пояснявам, че на петия ден от ЕТ ми беше поставен Прегнил 5000. Гърдите ми не са подути, но зърната са доста чувствителни, ареолите са потъмнели. От време на време имам придърпвания ниско долу.Нормални ли са тези усещания и какво предвещават? Моля за отговор, защото съм обезпокоена, не зная дали да се радвам или тихо да си страдам.
*
Re: Усещания след трансфер
« Отговор #1 -: Октомври 27, 2006, 15:27:32 pm »
Днес ми е осми ден от трансфер, а от шестия имам силно подут корем, усещане за тежест (особено нощем) и дискомфорт.
Здравей, да не би да е хиперстимулация? Обади се в клиниката където си правила опита и им обясни как се чувстваш.Успех.
Re: Усещания след трансфер
« Отговор #2 -: Октомври 27, 2006, 18:34:09 pm »
Обадих се на доктора и каза, че реагирам на Прегнила. Отмени ми дозата насрочена за утре. Коремът ми взе да спада и нещата се нормализират, но така и така съм отворила темата - Приканвам момичетата от форума да споделят усещанията си от този мъчителен период на тайнственост и надежди. Знам, че при всеки е различно, но споделянето успокоява.
Re: Усещания след трансфер
« Отговор #3 -: Октомври 27, 2006, 18:45:08 pm »
Аз знам че тези неща са точно симптомите след трансфера, знам че корема трябва да ти е подут и е възможно също и яйчниците да те болят,също разни бодежи и подръпвания в корема.


Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
Re: Усещания след трансфер
« Отговор #4 -: Октомври 27, 2006, 23:29:09 pm »
Привет Вава!
Корема ми се подду още на втория ден след пункцията и от тогава не е спадал. Имах всичките симптоми, както преди цикъл, плюс че гърдите ми бяха свръх чуствителни, а яичниците все едно ги вързваха на 2-3 възела. На 8 ден прокървих - по скоро получих кафяво зацапване, което продължи 3 дни. Същия ден си направих и тест, беше отрицателен.
Днес ми е 23 ден след трансфера и вътре в мен се е сгушило моето мъничко чудо.
Кураж, спокойствие и вяра!!!
Стискам ти палци!!!
Re: Усещания след трансфер
« Отговор #5 -: Октомври 28, 2006, 11:01:02 am »
На мен също ми е 8 ден от трансфера, но аз пък не усещам никакъв дискомфорт, камоли някаква болка. Вярно, че не се получи хиперстимулация, дори обратното- трудно реагирах.Мисля, че моето състояние не е съвсем нормално.
Re: Усещания след трансфер
« Отговор #6 -: Октомври 30, 2006, 12:58:05 pm »
Мисля , че всички тези различни състояния са нормални. Просто всеки организъм реагира различно, а и всеки път е различен. Вероятно всички са чували как една и съща жена е карала по различни начини  различните си бременности. Така че кураж и късмет!!! :lol:


Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание