0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Идея!
« -: Март 31, 2005, 10:27:59 am »
Четох за срещата в Пловдив и по точно думите на Бери, че много хора нямат достъп до Интернет. Зато ми хрумна - защо не издаваме вестник? Знам, че трябват средства, но си мисля, че както списанията за бременност и майчинство се купуват и непрекъснато имат пазар, така и такъв весник ще се купува, а така информацията, с която разполагаме ние чрез сайта, ще достига да всички.
Предполагам, че има кой да пресметне разходите по издаването на пилотен брой/ например Луната :lol: / и да можем да предценим възможностите. А материали - дал господ!
Напишете какво мислите!
Матей - 1.04.2006 г
Идея!
« Отговор #1 -: Март 31, 2005, 11:23:46 am »
Вени, даже сме го и пресметнали, но ако една бременна отива с гордост да си купи списанието или там някво издание за майки, като се сетим за всички момичета дето се крият дали те ще отидат на репа да си вземат нашето издание. Също става дума за доста пари, в смисъл че най-много пари изкат фирмите разпостранителки. Ако се намерят рекламодатели... може би ще направим издание.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
Идея!
« Отговор #2 -: Март 31, 2005, 11:53:43 am »
Да, хрумна ми за притеснението, затова може би е по-добре с абонамент. А за рекламодателите - те предполагам ще дойдат след като почне да се продава весника и има стабилен тираж - незнам - така мисля.
Матей - 1.04.2006 г
*
Идея!
« Отговор #3 -: Март 31, 2005, 18:30:54 pm »
Още една идея:
Може да е с абонамент и карето с рекламата за изданието да върви към някой женски вестник или списание като "9 месеца", "Мама", "Бебе" и т. н. Да може да се поръча чрез талон публикуван в тези издания (за да се избегне момента на притеснението. Макар, че в момента не виждам какво срамно има в това, но в началото много се притеснявах ... Така, че го разбирам.
Талон да се абонираш за изданието може да има и във вид на рекламни брошурки по аптеки, гинекологични кабинети. Изключвам клиниките за асистирана репродукция , защото ми прави грозно впечатление, че всички те НЕ ИЗЛАГАТ в чакалните си нашите брошури и календарчета сякаш умишлено. Кога ще разберат, че информираните пациенти са по-добрите пациенти, а не обратното?
Да говорим с фирми, които да спонсорират изданието срещу съответни рекламни страници и материали в него за тях.

Мисля си, че хората които имат достъп до интернет биха си купили списанието, но те така или иначе имат достъп до цялата тази информация.
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Идея!
« Отговор #4 -: Март 31, 2005, 19:06:48 pm »
знам една клиника за асистирана репродукция, където вашите брошури са сложени на видно място :)
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Идея!
« Отговор #5 -: Април 01, 2005, 08:51:04 am »
Чудно, Дони, чудно - много добра идея!
Матей - 1.04.2006 г